Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımm yaa deme öyleee düşündükçe kendini yıpratırsın ya sonuçta alttan alması gereken kadın oluyo çünkü erkekten beklersen daha da uzar dahada aranız soğumadan olayı halledin bence sonra çok uzaklaşırsınız birbirinizden yinede sen en yakın yerden yakala annene gidiceksende ara haber ver en azından zeytin dalı uzatmış olursun bi aynı evde küs olmak çok zor fedakarlık yapan sen ol sonrada aranız düzelince oturur konuşursunz

harikayızzzz :)))

kozmik alemin en muhteşem burcuyuz eheueheue

ukala olduugmuzu yazmayı unutmuşlarrr

EVETTTTTT.....

CANIM BENİM.HABER VER TABİ..BÜYÜMESİNN...
MESAJ ÇEK.ANNEME GİDİYORUM DİYEE...
VALLA ÜZÜLDÜMM.İNŞALLAH Bİ AN ÖNCE HALLEDERSİNİZ SORUNLARINIZI...

EVET CANIM HERŞEYİN Bİ BEDELİ VARR..HERKESİN Bİ SINAVI VARR...
BİZİM SINAVIMIZDA AYRILIK..RABBİM MÜKAFATINI VERECEK DİYE İNANDIK HEP..
EVET ŞÜKÜRLER OLSUN İYİ Bİ İŞİM VAR..
İNŞALLAHH BEBEĞİMDE GELİRSEE BİKAÇ AY ZORLANIRIM BELKİ
AMA SONRa tayinimde çıkarsa mutlu mesut yaşar giderizz.rabbim sabrın mükafatını muhakkak veriyorr..
bunu çok yaşadımm...
inşallaah herşey yoluna girecek..bi araya gelicezz.yavrumuzda gelecekkk..
inşallahhhhh... :97:

ayyyy aynıı bennn yaaaa "Başak burcunun tipik fiziksel özellikleri: Uzun bir boy, ince bir bel, yüzü pembe beyaz veya esmerdir. Saçları koyu renk ve genelde uzun olur. Sağlıklı saç tellerine sahiptirler." bu cümle hariç diğerleri bana göre

bence gıtme kadser.bıseyı yapmak cok zor ama yıkmak cok kolay.hele yuvaysa bu.gıtmek alıskanlık yapar. ben en buyugum bu sıtede..bence gıtme....erkekler bebek gıbı.bıraz alttan al..altından gır ustunden cık.gurur yok evlılıkte nıhayetınde kocan o senın gurur yapsan nolcak.yapmasan aksam bı yemek hazırlasan bısey yok gıbı sorunu bılmıyorum tabıı.guzel karsılasan sag yanagına vuruyosa solu ver dene bakalım bence

# ay_she
# Yavyum
# BenIpek
# melojj
# GamzeliKiz
# firegirl986

selam şekerlerrr

selam canım :)

canım ne yüzünden atıştınız böyle konuyu bilirsek belki daha yardımcı olabiliriz ???
ama önemli bi konu ise ben asla küskünlükle karsı tarafın anlamasını bekleme
taraftarı değilim eşime aynen şöyle derim bu tartıstıgımı mesele benim için çok önemli
bu benım için prensib olmus durumda fakat senınle devamlı aynı şeyden atışmak istemıyorum
seni sevıyorum ve küs durmak da istemıyorum bi orta yol bulalım ama lütfen sende bana karsı biraz
anlayışlı ol gibisinden konusurum (tabii sizin mesele ne bılmıyorum ama gebnel bi şekılde yazıdm ben)
ne karsısına gecip özür dilerim ne de özür dilemesini
beklerim hemen oh sarılalım barısalım unutalım taraftarı değilim ben
konusalım anlaşalım sen beni kırma ben seni bu kadar...

abla gidicem derken yatıya gitcem demiyo ama dediklerine sonuna kdr katılıyorum alttan almayınca olmuyo evlilikte gurur olmuo hakkaten özellikle kadınlar için maaleseff :97:

hoşbuldum cann

4 oldu bu eylülde işte dün 22 me girdim yani çok erken evlendim neden yaptım bilmiyorum ama işte oldu bikere :97: yani önce anneside bizimleydi dahada zordu ilişkimiz
şimdi yalnızız ama bitmek bilmiyor işte inanın kızlar öyle kapris falan değil yaptığım çok alttan aldım ama yürümüyor işte bana zarar vermedi ama evdeki çerçeveleri falan attı kırdı kabus gibi ya sonra kendi topladı ya soğudum işte ne bileyim beynim durdu resmen düşünemiyorum :97:

kadsercim ayşeye katılıyorumm bence sorun çok özel degilse anlatırsan bu konuda daha yardımcı olabilirz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…