Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaçmadım bikerem elektirikler gitti yelizcem yorumunuda çok şaşırdım ayrıca!yinede kırıcı olmak istemiyorum o yüzden dikkate almıyorum!(neden sorduğumu herkes biliyor)

kaçmadım bikerem elektirikler gitti yelizcem yorumunuda çok şaşırdım ayrıca!yinede kırıcı olmak istemiyorum o yüzden dikkate almıyorum!(neden sorduğumu herkes biliyor)

takılıyor canımcım sana.sen naptın.moraller nasıl?dun gıttın mı annene

dünkü durmu soran arkadaşlarda teşşekkür ederim.Çok şükür düzeldi :)kocamann bi çiçekle gelmiş akşam oturduk konuştuk herşey yolunda yani dün duygusal günmdeydim heralde bu hafta biraz fazla talihszilik yaşadım sinirlerim bozuldu birazda ben hatalıydım fazla büyüttüm yani :93: neyseki uzamadan düzeldi ...

Son düzenleme:

ay olay uzun bı surec gıbıydı sankı.bu kadar kolay ve hızlı cozulebılmesı guzel.

ay olay uzun bı surec gıbıydı sankı.bu kadar kolay ve hızlı cozulebılmesı guzel.mama yıcemgelınce konusalım

ohhhh ohhh negüzelllll aranızın düzelmesine sevindim.. bazenn insann kafaya takmayacak şeyyiii bi an oluyo takıyooo özellikle benn adet günüm geleceği zamann bi acayip olurumm eşim tamam der sen günündesinn o yüzden sana kızmıyorumm!!:):):)) öyle böyle kapanıyo işte

Yavrum canm tebrik ederim sonucun çok güzel çıkmış inşAllah saglıkla kucagınıda alırsın hep birlikte kutlarız o günde

Ben çok hastayım kızlar nasıl atlatacagımı bilmiyorum bol bol nane limon kaynatıyorum mandalina portakal yiyorum ama banamısın demiyor bugunde doktora gidemiyorum
İnşallah cabucak gecer çok zormuş yaa

(amiiiinnnnnn )
oooowwww çok sevindim kadserr Allahh kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inş... (amiiiinnnnnn )

evet hatanın büyüğü ondaydı ama bende fazla büyüttüm bu ay birazda fazla ümitlendim sonu hüsran olunca üstüne birde küçük kardeşim bi kaza geçirdi sinirlerim alt üst oldu yani dün çok gergindim ama koçiş naptı ne etti düzeltti durumu bende uzatmadım eee fazla naz aşık usandırır

pardon amaa neyine şaşırdın ve kırıcı olmak nedemek yani anlamadım ol bakalım nasıl olucaksın çok merak ettim dogrusu.aynı zamanda neden sordugunu merak etmeme neden şaşırdın onuda anlamış degilim.
bak şekerim bu topikte insanlar birbirine şakada yapar gülerlerde dalgada geçerlerr yani bizim burda tek paylaştıgımız şey yok şu sorunum var aman hamiş kalamıyorum falan degil burda neşede sevinçte üzüntüde vs.vs herşey paylaşılır ve insanlar böyle senin gibi yok kırıcı olmak istemiyorum bilmem ne demezler

ay olay uzun bı surec gıbıydı sankı.bu kadar kolay ve hızlı cozulebılmesı guzel.mama yıcemgelınce konusalım

canım dedim bu hafta biraz talihsiz geçti sinirler alt üst oldu benim koçişte üstüme gelince sistem çöktü ama hatasını anlamış beklediğimden fazlasıyla özür diledi yani..bende tadında bıraktım :78:

selam kızlar men geldimm nolmuş yine burda bakimm :81:

elifimmmmmmmmmmm şimdi gördümmm çoks eivnidm canımmm yaaaa rabbim sağlıklaa kucağına almayı büyütmeyide nasip eder inşallah canımm yaa bu sefer telkimli davrandınnn ama değdiii yaniiiii
inşaşşahh canım benimm...bugün az biraz bi oh dedim ama tabi kalp atışlarını duyana kadar yine acabamı diycemmm...
Huyum kurusunn napiiimmm..
Ama merak etmeyin bu sefer daha sakin, sabırlıyım..ve olumlu düüşünmeye çalışıyorumm..

takma canım kesnlikle takmaa...bak bana ben ikisindede kafama takmadımm...
Bu ayda hiç düşünmedikk..
öünümzdeki aya odaklanmıştım ben..hazırlıklara bile başlamıştımm.arı sütü bal polen aldımm..
Kırmızılar gelince klomen yazdırcaktımm...
Adetimin bitimine yakın soğan suyu içecektim bi kaç günn...
Ama bak hiç ummadığım ay hamile kaldım(inşallah:))))
sakın kafanıza takmayınn..
Biz kadınlar için zor kafaya takmamak ama yapılacak bişey yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…