beni merak etmezsiniz evt ablam bildirir nasılsa :)))
kaçmadım bikerem elektirikler gittiyelizcem yorumunuda çok şaşırdım ayrıca!yinede kırıcı olmak istemiyorum o yüzden dikkate almıyorum!(neden sorduğumu herkes biliyor)
kaçmadım bikerem elektirikler gittiyelizcem yorumunuda çok şaşırdım ayrıca!yinede kırıcı olmak istemiyorum o yüzden dikkate almıyorum!(neden sorduğumu herkes biliyor)
saka maka sen de dogurcan ha az kaldı...
dünkü durmu soran arkadaşlarda teşşekkür ederim.Çok şükür düzeldi :)kocamann bi çiçekle gelmiş akşam oturduk konuştuk herşey yolunda yanidün duygusal günmdeydim heralde bu hafta biraz fazla talihszilik yaşadım sinirlerim bozuldu birazda ben hatalıydım fazla büyüttüm yani :93: neyseki uzamadan düzeldi ...
dünkü durmu soran arkadaşlarda teşşekkür ederim.Çok şükür düzeldi :)kocamann bi çiçekle gelmiş akşam oturduk konuştuk herşey yolunda yanidün duygusal günmdeydim heralde bu hafta biraz fazla talihszilik yaşadım sinirlerim bozuldu birazda ben hatalıydım fazla büyüttüm yani :93: neyseki uzamadan düzeldi ...
takılıyor canımcım sana.sen naptın.moraller nasıl?dun gıttın mı annene
(amiiiinnnnnn )dünkü durmu soran arkadaşlarda teşşekkür ederim.Çok şükür düzeldi :)kocamann bi çiçekle gelmiş akşam oturduk konuştuk herşey yolunda yanidün duygusal günmdeydim heralde bu hafta biraz fazla talihszilik yaşadım sinirlerim bozuldu birazda ben hatalıydım fazla büyüttüm yani :93: neyseki uzamadan düzeldi ...
ohhhh ohhh negüzelllll aranızın düzelmesine sevindim.. bazenn insann kafaya takmayacak şeyyiii bi an oluyo takıyooo özellikle benn adet günüm geleceği zamann bi acayip olurumm eşim tamam der sen günündesinn o yüzden sana kızmıyorumm!!:):):)) öyle böyle kapanıyo işte
ay olay uzun bı surec gıbıydı sankı.bu kadar kolay ve hızlı cozulebılmesı guzel.mama yıcemgelınce konusalım
amin canım saol :)(amiiiinnnnnn )
oooowwww çok sevindimkadserr Allahh kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inş... (amiiiinnnnnn )
amin canım saol :)
ParadiesAngel :sana yanlışlıkla özele attım yorumu
yokkk kızz özele felan gelmemişşş:)
inşaşşahh canım benimm...bugün az biraz bi oh dedim ama tabi kalp atışlarını duyana kadar yine acabamı diycemmm...elifimmmmmmmmmmm şimdi gördümmm çoks eivnidm canımmm yaaaa rabbim sağlıklaa kucağına almayı büyütmeyide nasip eder inşallah canımm yaa bu sefer telkimli davrandınnn ama değdiii yaniiiii
evet cnaımm günler geçmiiyoo ama artık kafamıza takmayalımmm demiii taktıkçaaa olmadığını düşünüyorumm boş bırakmak istiyorum kendimiiiiiii sende zaten ev taşıma işi felan derkennn vakit geçerrr hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?