hoş geldiniz güzellergünaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimBiz geldik
en güzel kilo seninkigökçe herşeyi koymuşsun maşallah..
En zayıf benim herlade 45 kilo
ayyyy ıdıl ama benm daha 1 ayım daha varr
inş canım bende cumartesi tıp merkezine gidecem işte
bakk görüyomusunuzzz kendiii bezini koyuyooo amaa mertinkini unutmuşş
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimbiz geldik
gökçe herşeyi koymuşsun maşallah..
en zayıf benim herlade 45 kilo
evet canım iyice dinlendim geldim hoşbulduk tatlişkom:)ohhhhhhh mısler gbı uyu dınlennn
hoşgeldınnnn bu arada canm
iyi uyumuşum demi kızz....buarada senin test neoldu kzızz hiç haberim yokhoş geldin canım maşallah iyi uyumuşun kıs
bu arada ILIŞKOMMM ben hastahane çantama ne koyayımmm şunlar hazır ve nazırr :
gecelık
sabahlık
terlık
hamıle çamaşırları
emzırme sutyenı (2 tane)
emzırme atletı (2 tane)
çorap 4 tane
ıslak mendıl
ped
el kremı
kırmızı tacımm :)
havlu
benımkıler bu kadarrrr 2 gece kalabılırmişimm hastahanedee bellı olmazmışşş...bu arada ben epidural sezeryan yapacağım karar verdım buna yanıı ..:18::18:
bebeğimin çantasında da :
hastahane çıkışı ;
zıbınlıklar
dış zıbınlıklar
eldıvenler
mendıller
şapka
takımm
losyon
battanıye
bu kadar sanırım
burda normal doğumda yatırmıyolar bile hastande.sezeryande 1 gece
bakalım kaç kilo alacağım.normal kiloda olurum zaten kilo alınca:44:
evet canım iyice dinlendim geldim hoşbulduk tatlişkom:)
iyi uyumuşum demi kızz....buarada senin test neoldu kzızz hiç haberim yok
canım herşeyi hazırlamışsın sanırım bi eksik yoksenin kırmızı taçını yesinler buarada sen heralde 1 gece yatasrsın yaa artık 2 gece yatılmıyorkii:26:.bide canım çikolata kolanyayı unutmayın gelene gidene ikram edersiniz
hoşgeldinizzzzznasılsınız bakalım.şerocum canım bir bebeğini görmüşsün diğeride gelişiyormuş canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah kızzz sürtün bana sürtünnn azıcık
oooooooooneeeeeeeaaa sadece 2 gece mi kalacaksın hastanede...normal doğumda bile fransada en az 5 gün kalıyorsun
gerçi dikişlere bağlı ama...
bu kadar galibaa benden bebişin göbeğini filan temizlemek için eozin, steril kompresler filan da istediler ama tabi türkiyede nasıl bilemiyorum....
burda normal doğumda yatırmıyolar bile hastande.sezeryande 1 gece
aaa sadece 2 gece mi kalacaksın hastanede...normal doğumda bile fransada en az 5 gün kalıyorsun
bu kadar galibaa benden bebişin göbeğini filan temizlemek için eozin, steril kompresler filan da istediler ama tabi türkiyede nasıl bilemiyorum....
evet canım iyice dinlendim geldim hoşbulduk tatlişkom:)
canım herşeyi hazırlamışsın sanırım bi eksik yoksenin kırmızı taçını yesinler buarada sen heralde 1 gece yatasrsın yaa artık 2 gece yatılmıyorkii:26:.bide canım çikolata kolanyayı unutmayın gelene gidene ikram edersiniz
hoşgeldinizzzzznasılsınız bakalım.şerocum canım bir bebeğini görmüşsün diğeride gelişiyormuş canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah kızzz sürtün bana sürtünnn azıcık
haberdar etmezmiyim hemşomOlsun canım nolcak sanki
hadi hayırlısı güzel haberlerle gel bizi merakta bırakma haaaaaaaaaa
aa evet bak unutmuşsunnn gökce bebişin bezleriniii
kendine diş macunu ve fırça almayı unutma :))) gelen giden oluyo malummm
hoşgeldiniz canımmmm
nasılsın bebişler nasılll
tansiyon ne durumda?
Sende şişersin merak etme yaren
bak sürtünüyormevet canım iyice dinlendim geldim hoşbulduk tatlişkom:)
canım herşeyi hazırlamışsın sanırım bi eksik yokSenin kırmızı taçını yesinler Buarada sen heralde 1 gece yatasrsın yaa artık 2 gece yatılmıyorkii:26:.bide canım çikolata kolonyayı unutmayın gelene gidene ikram edersiniz
hoşgeldinizzzzzNasılsınız bakalım.şerocum canım bir bebeğini görmüşsün diğeride gelişiyormuş canım benim çok sevindim Darısı başıma inşallah kızzz sürtün bana sürtünnn azıcık
saol tatlım hiç adet görmedim bana doktorum üç ay bekle demişti ama naapalım kısmet dayanamadıkgünaydınn kıslarr ben geldimm....
Yıldızzzz maşallah canımm kız bu ne hız anacımmm sen düşükten sonra adet görmüşmüydün..:44:
Bizde derlerki düşüğün bacağı içinde kalır hemen hamilelik olur diye hakkatende doğru elifte ve sende doğrulandı bu..
Canımcım rabbim bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsinn cok sevindimmm.
şeroooo canım bebişin birisinin kalp atışlarını görmüşsün diğeride iyiymiş antlasana ne dedi dr. Amcanız..
Ayyyyyyyyyyyyyyy bendemi korunmasam neyy kızlarr zart zart hamiş kalıyo bendemi denesem tekrar şansımı...
günaydınn kıslarr ben geldimm....
yıldızzzz maşallah canımm kız bu ne hız anacımmm sen düşükten sonra adet görmüşmüydün..:44:
bizde derlerki düşüğün bacağı içinde kalır hemen hamilelik olur diye hakkatende doğru elifte ve sende doğrulandı bu..
canımcım rabbim bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsinn cok sevindimmm.
şeroooo canım bebişin birisinin kalp atışlarını görmüşsün diğeride iyiymiş antlasana ne dedi dr. amcanız..
ayyyyyyyyyyyyyyy bendemi korunmasam neyy kızlarr zart zart hamiş kalıyo bendemi denesem tekrar şansımı...
oooooooooneeeeeeenormal doğumda bile 5 günmü şaştım kaldım valla burda sezeryan olduğunda bile bir gece yatırıyorlar
evet valla aynen öyle
ayy evet yaaa en önemlısı o değilmiydiiii
hoşgeldınız tatlişkolarrrr
evet bıtanemmm 2 gece kalacağımm hatta ıkıncı geceyı kalmayadabılırsın dedı dr um saolsunn.. her ne kadar ozel de olsa hastahanelerı sevmıorum bennnevıme geleyımmm bebeğimı alıp ınş.
ayyy evet çıkolotaa kolonyaa onların hepsiını de trabzondan halledeceğizzz inş..
eveeeeeeeeeeeeeett kırmızı kelebeklı tacımm varr geceliğimde ayıcıklı kırmızı sabahlığımda grı uzerınde kırmızı tazmanya canavarları varo yuzden uygun olsun dedımmm hepücüğüüüü
haberdar etmezmiyim hemşom
bak sürtünüyorm
ayy evet yaaa en önemlısı o değilmiydiiii
hoşgeldınız tatlişkolarrrr
evet bıtanemmm 2 gece kalacağımm hatta ıkıncı geceyı kalmayadabılırsın dedı dr um saolsunn.. her ne kadar ozel de olsa hastahanelerı sevmıorum bennnevıme geleyımmm bebeğimı alıp ınş.
ayyy evet çıkolotaa kolonyaa onların hepsiını de trabzondan halledeceğizzz inş..
eveeeeeeeeeeeeeett kırmızı kelebeklı tacımm varr geceliğimde ayıcıklı kırmızı sabahlığımda grı uzerınde kırmızı tazmanya canavarları varo yuzden uygun olsun dedımmm hepücüğüüüü
ayyy gökçem benim kafam karıştı yawwwbenim bildigim erkek doguran mavi kurdele kız doguran kırmızı veya pembe takmıyomuyduuuu sende maviş taç alsanaaaa
ohh maşallahh yaaa cok sevindim canım yaaaaa sanki kendim hamiş kalmış kadar mutlu oldum..saol tatlım hiç adet görmedim bana doktorum üç ay bekle demişti ama naapalım kısmet dayanamadık
inş. Darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere
şansa bırakma güzelimm
aaa sadece 2 gece mi kalacaksın hastanede...normal doğumda bile fransada en az 5 gün kalıyorsun
ayyy gökçem benim kafam karıştı yawwwbenim bildigim erkek doguran mavi kurdele kız doguran kırmızı veya pembe takmıyomuyduuuu sende maviş taç alsanaaaa
ohh maşallahh yaaa cok sevindim canım yaaaaa sanki kendim hamiş kalmış kadar mutlu oldum..
benimde dr. korunmaya gerek yok kanaman bitince devam edebilirsin dedi ama benim koçiş istemiyo normla yolla tüpe gidicez diyo ama bende sizleri görünce umut doluyorum...
aminn canım inş..
ayyy e bilim idilim bu kızlarr hamiş kalınca bende heyecan yaptımm acaba diyorum tekrarmı denesen elbet birgün sağlıklı olacak..
ayyy neyse yaaa hakkımızda hayırlısı zati ailer karşılar artık hamiş kalmama..
benim kızımda dua okuyo elif ve yıldız teyzesineeee
benim kızımda dua okuyo elif ve yıldız teyzesineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?