Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy bı yemek yapmaaya gıttım neler okudum amanın amanınn

YILDIZCIMM canım benım RABBIM sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın çok sevındımm ama arkadaşlarımın da dediği gbı hemen kımsecıklere soleme olur mu ? dıkkatlı oll. bol bol meyve yeee, her gun pişmiş yumurta yeee, pekmez yutt vs vs vs sen bılırsın zaten ne yıyıp ne yıyemeyeceğinı ve bu donemde ozellıklee bol bol ıstırahat onemlıııı tekrardan tebrık ediyorumm ALLAH tamamına erdırsın ınş.

kumaşın altına gayet iyi gider düz taban :95: bebişi düşün ve ilerde sen de çok çekeceksin topuklu giymeye devam edersen, bel ağrısı filan daha çok olur...dengen bozulur bak söyliyim sana

tamam canım güzel yiyorum ama mecburan işti okuldu çok yoruyorum
ölede canım ben akşama akşamdan geceye kadar hep faliyetteyim napim bide topuklu giyersem bu halimle

koşturma ama....yavaş yavaşşş
önce bebişi ve kendini düşünn

gökçemmm ne yaptınn mamaaaa

saol canım kalp atışını duyana kadar sölemicez kimseye inşallah işte son dediğin çok zor bol bol istirahat gidim doktora rapor alim diyorum bazen
canım hemşom inş bi aksilik çıkmaz ama bu diğerinden farklı inş benimle kalacak

gel bıdenem beraber yıyelımmmmm
şehrıye çorbası
parça etlı patateslı kerevızz
pılav(akşama doğru yapacağım)
afıyet olsunnn

canm bnm

rapor alabılıorsan rapor al tabıkıı dıkkatlı ol

ohhh ohhhh maşallahhh tatlım saolsınnn şehriye çorbasına bayılırımm ama et yemedigim için ana yemegi yiyemem
ayy bende eve gidince bol acılı bi kuru fasulye yapıcamm yaaa çok canım çekti dünnnnnn

cumartesi için10,50 ye randevu aldım. doktorumla konuşacam

ohhh ohhhh maşallahhh tatlım saolsınnn şehriye çorbasına bayılırımm ama et yemedigim için ana yemegi yiyemem
ayy bende eve gidince bol acılı bi kuru fasulye yapıcamm yaaa çok canım çekti dünnnnnn

kuru fasulye nohut bezelye yıyemıorum bennnnnnnn aşırı şişirıyor benıı
artı ben de et yıyemem amaaa bebeğim içinn yıyorum teyzesiiii

selammmmmmmmmmmmm kıslarrr nasılsınızzz???
yıldız geçmişe bakamadım ama hamilemisin kızzzzzzzzzz hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bu sefer inşallah:)) anammm hemencik hamiş kalıyonuss maşallahh

en guselı bıtanem o senı yonlkendırır gusel bır şekılde ınş.
:18::18::18:kesyi görürmüyüm acaba 5+8 oluyo cumartesi günü
hoş geldin tatlım hiç sorma tavuk oldum gıt gıt gıdakkkkkkkkk Darısı sizlere inşallah

hiç sorma bacummm

hoşgeldin bu arada....biz iyiyiz sen nasılsın??

hoşbuldukkk canımmmm bende birascık hastayımm başlangıcındayım yaniii:)) netimiz gelip gidiyoo havalardan dolayı geçende bi şimşek düşmüştüü ondan olabilir dedikk işteee doğru düzgün giremedim burayaa herkes iyidir inşallahh karasunun ikizlere kendimin kadar sevindimm çok istiyordu rabbim verdii bende çok istiyorum inşallah banada verir...sağlıcakla gelsin topiğimizin bebeişleriii

:18::18::18:kesyi görürmüyüm acaba 5+8 oluyo cumartesi günü

hoş geldin tatlım hiç sorma tavuk oldum gıt gıt gıdakkkkkkkkk Darısı sizlere inşallah
hehehhehe ne güzel kısss kolay toplarlamışsındır ama kendini nebilimmm hemen hamile kalmak sevindirmiştirr ...ahhh ahh darısı bizeeee :):))

yıldız hayırlı olsun cnm.hep derler ya düşükten sonra hemen hamile kalınır diye doğruymuş demekki

bilmiyorum canım süpriz oldu ne ara yaptık bilemiyom iki yıldır olma olma yastık bal çörek otu çabala olma
ard arda iki kere ol bundada var bi hikmet canım darısı sana ve tüm isteyenlere inş.

salı günü gittim cnm bende doktora.çok şükür bi problem yok herşey normal dedi.bidahaki kontrol 1 ay sonra..o zaman cinsiyetide belli olur dedi..öyle büyüyoruz teyzesi işte.ultrasonda hareketlerini gördük darısı sana ve tüm isteyenlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…