bu mutluluğu kendi bebişlerinde de yaşaman dileğiyle Allahım gönlünüze göre versin dualarım seninle canım
kıslar benden bu kadar çıkmam lasım hepinize iyi akşammlar
selam kızlarr nasılsınız bakem
ben iyiyim şükür
çünkü kızımın tahlilleri temiz çıkktı teyzeleri
nasıl sevindim anlatamam kızlar ya
hastanede hemotoloji (kan hastalıkları) bölümündeki minik çocukları gördükçe içim parçalandı
neler var neler yarabbim böyle keder verme allahım böyle sınama kimseyi
çok dua ettim inşallah çıkmaz bişi diye....
SU'cum seni göremedim, mesajım da arada kaynamasın diye listeyi biraz düzeltmeye çalıştım ama sen daha iyisini yaparsın geldiğinde, ben adet oldum dün, o nedenle tarihimi düzeltmek için kurcaladım listeyi kusura bakma tatlım.
kızlar size bişey dicem ben normalde 14 aralıkta adet olcaktım dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım daha saniyeler geçmeden 2. çizgi çıktı çok şaşırdım sonra hemen hastaneye gittik kan testi yaptırdım 590 çıktı yani hamiileyiiiiiim
ama karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi korkuyorum cumartesi tekrar gitcez b-hcg yükselmişmi diye size bişey söyleyeyimmi bu site uğurlu biz önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kendiliğinden oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım dualarımızı esirgemeyelim lütfeen
suuuuuuuuuuuuu burdamısın
ıyıyım canım sen nasılsın napayım ufaklık sakin bende bakayım dedım foruma işte
suuuu bebiş büyümüş masallah heeee yarısını geçmıssınız artık hayırlısı bakalım
ben çıktım suuu görüşürüz tatlım
ablaaa sende burdasın bu saatttee demekk
yıldızcım ınsallah bu sefer sağlıkla kucaklamak naıb olur :)))
nurum sende sagıkla kucakalrsın ınsallahhh :))
yıldız ve nurum hamılymışş şekelerimm çok sevındımmm yaa :)))
YILDIZ MaşAllah kuzum çok sevindm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin umarım bu defa rabbim güler yüzünüze
İDİL sen tam 10 gün sonra dogurucan bence tam 40 haftalık oluncakızlar genelde 40 haftada dogarmış ya bugun aklıma geldin öle otururken
YILDIZ canmm tebrik ederim
Allah saglikla kzcagina almayida nasip etsin.
bu arada herkezler iyi aksamlar gerci kimseciklerde kalmamis ama:97:
yıldızzzzzzzzzzzzz
çok sevindim canım benim
bu kez herşey iyi olur inşallah
allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
kızlar iyi akşamlar herkese
BEREN, geçmiş olsun kızına sonuçlar iyi çıkmış maşallah, allah acılarını göstermesin.
HATİCEM, canım, seni de iyi gördüm sana da maşallah, doğru karar vermişsin bence de riske atma bir daha allah korusun
ELMİ, sana da merhaba, senin de az kaldı artık mis kokulun yakında kucağında olacak.
YILDIZ, tebrik ederim, az önce kupanı da verdim adının yanına, allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı ve hayırlı olanını versin inşallah.
SU'cum seni göremedim, mesajım da arada kaynamasın diye listeyi biraz düzeltmeye çalıştım ama sen daha iyisini yaparsın geldiğinde, ben adet oldum dün, o nedenle tarihimi düzeltmek için kurcaladım listeyi kusura bakma tatlım.
kızlar size bişey dicem ben normalde 14 aralıkta adet olcaktım dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım daha saniyeler geçmeden 2. çizgi çıktı çok şaşırdım sonra hemen hastaneye gittik kan testi yaptırdım 590 çıktı yani hamiileyiiiiiim
ama karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi korkuyorum cumartesi tekrar gitcez b-hcg yükselmişmi diye size bişey söyleyeyimmi bu site uğurlu biz önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kendiliğinden oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım dualarımızı esirgemeyelim lütfeen
yıldız canım hamıleymıssın Allah ım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı ısteyenlerın basına
yıldız canım tebrik ederimmm,çook sevindimm
meleğin inşallah sağlıkla gelir,
Allah tamamına erdirsinn canım
canımcım,prensesimizin tahlilleri temiz çıkmış
oh çok şükür çok sevindimm gözün aydın canım
tekrar geçmiş olsun
ne demek canım aşkolsun iyi yapmışsın,eline sağlık
ayy ne güzel haberler alıyoruz ya maşallahh
tebrikler canımmm Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinnnn
yıldız10ve nurum84 kızlar çok tebrik ederim ne güzel böyle haberler duymak inş. sağ salim kucağınıza alırsınız
yıldızcım ınsallah bu sefer sağlıkla kucaklamak naıb olur :)))
nurum sende sagıkla kucakalrsın ınsallahhh :))
evet şekerim bi bakayım dedım yaa :)))
yıldız ve nurum hamılymışş şekelerimm çok sevındımmm yaa :)))
ayyyyy evet yaa çok sevindiiimm yıldızzz hayırlı olsun inş.. Allahh bebişine kavuşmayı nasip etsinn
nurum seninde hayırlı olsun inş.. çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?