Melojjjjjjj doğuramadın mı kız hala(diyene bak)
Ayşem çok özledik seniiiii :2:
Günaydın topiğimin güzel insanlarınasılsınız?
benim yine uykum kaçtı offfffffffffffffffffffffsabahın köründe geldim yine
hemşommm gurban olduğum ne yapıyon
günaydın canımın içi işleri yetiştirmeye çalışıyorum iş çok sen nasılsın canım bid sürwekli rüya görüyorum bebeğime biş olurmu ya
canım merak etme bebişine bişey olmıcak bu sefer...
daha geçenlerde düşük yaptığın için, korkuyorsun atlatamadn bunu kötü rüyalar görüyorsun...merak etme bebişim bişeycik olmaz...iyi düşün yeterki....
ben iyi sayılırım canım uykum kaçtı hemen neti açtım :) hala doğuramadım gördüğün gibi ne olacak bu halim
günaydın yavyum nasılsın sabah uyanınca seni düşündüm tek başına dedim. ben sürekli korkulu rüyalar görüyorum sabaha kadar düşün aksiyon filmi yavyumun korktuğu oluyomu acaba dedim.
rüyamda birisi kapımı zorluyodu
günaydın canım kötü şeyler düşünmemeye çalışacam helede yarın doktora gidip gelim dahada içim raatlayacak inş.günaydın canımm...
bende kötü rüya çok gördümm....
kötü olmasa bile rüya çok görüyorumm...
dua okuyorumm.yastığımın altında dua kitabı varr..
Allaha emanet neyapıyım canımm..
olacağın önüne geçilmezz...
bide şimdi sende bunada bişey olacakmı...yine kaybedecekmiyimm...
bir sürü soru kaygı var kafanda..
o yüzden okadar rüya görmenn...
hormonlar karıştıkça rüyalarda karışırmış..:)))))))
dediğğim gibi Allaha emanet ett..O'na tevekkül ett..
bekle...tamammı canımm...
korkmim dimi
kız bu bahar bizi meraktan çatlatacak :26:dimekki tam 40 haftanın dolmasını bekliyo
ya hiç sorma hemşomm annem ve ablam hergün arıyorlar beniii ne oldu doğurdun mu nasılsın sancın var mı diye hergün soruyorlar...ya inanır mısın utanıyorum artık ''yok anne/abla doğuramadım'' demekten
çok sabırsızlanıyorum 9 gün kaldı sonaa offff kesin suni sancı verecekler var yaaa........
kızlar size bişey dicem ben normalde 14 aralıkta adet olcaktım dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım daha saniyeler geçmeden 2. çizgi çıktı çok şaşırdım sonra hemen hastaneye gittik kan testi yaptırdım 590 çıktı yani hamiileyiiiiiim
ama karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi korkuyorum cumartesi tekrar gitcez b-hcg yükselmişmi diye size bişey söyleyeyimmi bu site uğurlu biz önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kendiliğinden oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım dualarımızı esirgemeyelim lütfeen
slm canım hoş geldin# idilcan+
# yildiz10
# yavyum
selamm kızlarrrrrrrrrrr
canlarım şimdi bu hurma doğumu hızlandırıyormuş doğru mu? Deee hangi hurma bildiğimiz hurma mı yoksa turuncu olan hurma mı?
merhaba mguner kaç gündür geliyosun konuşmuyosun
ay ne güzel burdada yağsa keşkeayy kar yagıyo burdaaaa
Beni takip ediodur oo
mguner şaka bi tarafa konuşsana ya hakketen bende dikkar ediorum geliosun ama hiç yazmıyosun:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?