Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Melojjjjjjj doğuramadın mı kız hala (diyene bak)
Ayşem çok özledik seniiiii :2:

Günaydın topiğimin güzel insanları nasılsınız?
benim yine uykum kaçtı offfffffffffffffffffffff sabahın köründe geldim yine

hemşommm gurban olduğum ne yapıyon

günaydın canımın içi işleri yetiştirmeye çalışıyorum iş çok sen nasılsın canım bid sürwekli rüya görüyorum bebeğime biş olurmu ya

günaydın canımın içi işleri yetiştirmeye çalışıyorum iş çok sen nasılsın canım bid sürwekli rüya görüyorum bebeğime biş olurmu ya

canım merak etme bebişine bişey olmıcak bu sefer...
daha geçenlerde düşük yaptığın için, korkuyorsun atlatamadn bunu kötü rüyalar görüyorsun...merak etme bebişim bişeycik olmaz...iyi düşün yeterki....
ben iyi sayılırım canım uykum kaçtı hemen neti açtım :) hala doğuramadım gördüğün gibi ne olacak bu halim

korkmim dimi
kız bu bahar bizi meraktan çatlatacak :26:dimekki tam 40 haftanın dolmasını bekliyo

günaydın canımm...
bende kötü rüya çok gördümm....
kötü olmasa bile rüya çok görüyorumm...
dua okuyorumm.yastığımın altında dua kitabı varr..
Allaha emanet neyapıyım canımm..
olacağın önüne geçilmezz...
bide şimdi sende bunada bişey olacakmı...yine kaybedecekmiyimm...
bir sürü soru kaygı var kafanda..
o yüzden okadar rüya görmenn...
hormonlar karıştıkça rüyalarda karışırmış..:)))))))
dediğğim gibi Allaha emanet ett..O'na tevekkül ett..
bekle...tamammı canımm...

günaydın canım kötü şeyler düşünmemeye çalışacam helede yarın doktora gidip gelim dahada içim raatlayacak inş.
sen düz tabanlı ayakkabılar iyiyomusun artık

korkmim dimi
kız bu bahar bizi meraktan çatlatacak :26:dimekki tam 40 haftanın dolmasını bekliyo

ya hiç sorma hemşomm annem ve ablam hergün arıyorlar beniii ne oldu doğurdun mu nasılsın sancın var mı diye hergün soruyorlar...ya inanır mısın utanıyorum artık ''yok anne/abla doğuramadım'' demekten
çok sabırsızlanıyorum 9 gün kaldı sonaa offff kesin suni sancı verecekler var yaaa........

hemşom napalım dokuz ay sabrettik 9 gün daha sabrederiz dimi ama
onun vakti saati var
göster bakim şu hayatta kimin bebeği hep anne karnında kalmış
bahar sana fırsat sunuyor ben gelene kadar bütün eksiklerimi bitir diyor

canlarım şimdi bu hurma doğumu hızlandırıyormuş doğru mu? deee hangi hurma bildiğimiz hurma mı yoksa turuncu olan hurma mı?

canımmmm çokkkkkkkkkkk sebindim tebriklerrrrrrrrr.allahım inşallah sag salim kucagına almayıda nasip eder

# idilcan+
# yildiz10
# yavyum

selamm kızlarrrrrrrrrrr
slm canım hoş geldin

canlarım şimdi bu hurma doğumu hızlandırıyormuş doğru mu? Deee hangi hurma bildiğimiz hurma mı yoksa turuncu olan hurma mı?

ben baktım yaş hurmaymış canım bide su sesi doğumu hızlandırırmış
musluğu aç iyice dinle bakem belki sancın gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…