günaydın hoşbulduk.buraya alışırım diye düşünmüştüm ilk sebebi bu ikincisi ise ailesi annesi görümcem eltim aynı yerde oturuyoruz iki aydır sanki ben değil onlar yeni gelin ama herşeye eşim üzülmesin diye ses çıkarmıyorum.eşime anlaatmıyorum bile sadece alışamadım gidelim diyorum burdan.çok ama çok şanslıyımki böyle bir eşe sahibim tamam diyor yeterki sen mutlu ol
[
günaydın hoşgeldin
niye sinirlerin bozuldu hayırdır
günaydın hoşbulduk.buraya alışırım diye düşünmüştüm ilk sebebi bu ikincisi ise ailesi annesi görümcem eltim aynı yerde oturuyoruz iki aydır sanki ben değil onlar yeni gelin ama herşeye eşim üzülmesin diye ses çıkarmıyorum.eşime anlaatmıyorum bile sadece alışamadım gidelim diyorum burdan.çok ama çok şanslıyımki böyle bir eşe sahibim tamam diyor yeterki sen mutlu ol
hayırlı cumalar tatlımmmmmmmmm aman iyi bari inşallah yatırmaz senide yaaaaaben iyiyim şükürrr sadece öksürük ve burun kaldıııı baş agrım falan geçtiii
poposunu ısıracamm annesiyle dalga geçmek neymiş görsünnnn
nasılsın canımmmmmm????
boğazım ağrıo amaa pofffffff karda yağmadıkı mıkroplar olsunn heryerde kar yağdıı allahım ılkonce kar düşen memlekete karda yağmadı enteresan vallaaa
ıyı gbıyım şekercımmm sen nsılsınn
bahar gelmek ıstemıo rahat demkkı annwsı bırak kalsınnn
boğazım ağrıo amaa pofffffff karda yağmadıkı mıkroplar olsunn heryerde kar yağdıı allahım ılkonce kar düşen memlekete karda yağmadı enteresan vallaaa
ıyı gbıyım şekercımmm sen nsılsınn
bahar gelmek ıstemıo rahat demkkı annwsı bırak kalsınnn
bayağı anlayışlıymış eşin...benim de görümcem bana çok yakın her gün görüyorum nerdeyse...biz de ev satın alma bahanesiyle kaçacaz annemlere daha yakın bir yere...bakalımmherşey bankaya bağlıııı offf allahım inşallah kredi kabul olur yaaaa hala beklemedeyiz
ay yokk kızzz gelsin artıkkk
hakketten yaa enteresannn buraya yagıyo ince falan ama olsunn
internetimiz yoktu bu hafta bağlandı bu haftada biraz yğun geçti yrgunluktan dün dr a da gitmedim canım gitmek de istemiyorki senin az kaldı hadi bakalım allah kurtarsın ben kızımı 38.haftada doğurmuştummercannn kızzzzzzzzzzzzz naberrrrr eskisi gibi gelmiyorsun topiğe
imkanınız varsa hemen gidin canm ne kdar uzak olursan okadar iyi olursunnn...anammm bi geiln kaynana elti görümce muhabbetleri hiç bitmezzz ne kadarda iyiyizzz denilsedeee mutlaka birgün bi ters düşüyo insann amaa napıcann aile işteee atılmıyoo
internetimiz yoktu bu hafta bağlandı bu haftada biraz yğun geçti yrgunluktan dün dr a da gitmedim canım gitmek de istemiyorki senin az kaldı hadi bakalım allah kurtarsın ben kızımı 38.haftada doğurmuştum
annnelerimiz ne kadar tatlı dimisevgı kelebeklerımmmmmmm gunaydınlarrrrrrrrrrrr men geldım hoş geldımmmmmmmmmm herkese hayırlı cumalarrrr
hoşbulduk yelızımm ıyı gbıyımm burnum tıkalı hala , bıraz da halsızlığım varr tabıkısıı hayırlısı bakalımmm...sen nasılsın ıyı oldun muu ? Bu arada albenılerı hupletmişsin maşallah şekerımmm
ıyıyım yuldızcımmm dha ıyıyımm annem ıstdan mert kağan a bşeyler gnderdı kargoyla sbah onları aldımm yerleştrdım odasınaa yıkamış utulemış gndermiş bır de yaaaa kıyamam ben bu anneme
Gunaydın ıdılışkommmmmmmmmmmmmm
tahmin edebiliyorumTabiki iyi tatlımm bi tanemmm o benimm ama annesinden ayrılcak die ödü kopuyo ya Bi ara beylikdüzüne taşınıcaz biz dedim annesine gözü döndü kadının
günaydın canımgünaydın 2 gündür başım ağrıyor ne zman bitecek bugünler yaa
hım gerçekten eşinin onları bırakıp gitmesi fevkaladeninde fevkinde[
günaydın hoşgeldin
niye sinirlerin bozuldu hayırdır
annnelerimiz ne kadar tatlı dimi
tahmin edebiliyorum
günaydın canım
hım gerçekten eşinin onları bırakıp gitmesi fevkaladeninde fevkinde
doğumu hızlandırmak için jimnastik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?