Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bayağı anlayışlıymış eşin...benim de görümcem bana çok yakın her gün görüyorum nerdeyse...biz de ev satın alma bahanesiyle kaçacaz annemlere daha yakın bir yere...bakalımm herşey bankaya bağlıııı offf allahım inşallah kredi kabul olur yaaaa hala beklemedeyiz

imkanınız varsa hemen gidin canm ne kdar uzak olursan okadar iyi olursunnn...anammm bi geiln kaynana elti görümce muhabbetleri hiç bitmezzz ne kadarda iyiyizzz denilsedeee mutlaka birgün bi ters düşüyo insann amaa napıcann aile işteee atılmıyoo

hayırlı cumalar tatlımmmmmmmmm aman iyi bari inşallah yatırmaz senide yaaaaa ben iyiyim şükürrr sadece öksürük ve burun kaldıııı baş agrım falan geçtiii

boğazım ağrıo amaa pofffffff karda yağmadıkı mıkroplar olsunn heryerde kar yağdıı allahım ılkonce kar düşen memlekete karda yağmadı enteresan vallaaa

poposunu ısıracamm annesiyle dalga geçmek neymiş görsünnnn

nasılsın canımmmmmm????

ıyı gbıyım şekercımmm sen nsılsınn
bahar gelmek ıstemıo rahat demkkı annwsı bırak kalsınnn

ay yokk kızzz gelsin artıkkk

hakketten yaa enteresannn buraya yagıyo ince falan ama olsunn

gerçekten öyledir allaha şükürler olsun yoksa nasıl tahammül edilirki.benim istanbulda babamın verdiği daireye taşınırız ordanda kendi alacağımız eve diye bir düşüncem var ama eşime söylemedim

mercannn kızzzzzzzzzzzzz naberrrrr eskisi gibi gelmiyorsun topiğe
internetimiz yoktu bu hafta bağlandı bu haftada biraz yğun geçti yrgunluktan dün dr a da gitmedim canım gitmek de istemiyorki senin az kaldı hadi bakalım allah kurtarsın ben kızımı 38.haftada doğurmuştum
ay yokk kızzz gelsin artıkkk

benden onlar gibi olmamı bekliyorlar ama olamam.eşimi sevmesem 1 dakika bile kalmam zaten

kzılar bende zaten ilk hamilelliğimde çatlağı çok olmuştu. ama bunda da şimdiden kaşınıyor daha da çoğalacakmı acaba daha betermi olacak acaba ne sürsem eğer öyle olursa hiç sağlam deri kalmayacak karnımda:26:

annnelerimiz ne kadar tatlı dimi

Tabiki iyi tatlımm bi tanemmm o benimm ama annesinden ayrılcak die ödü kopuyo ya Bi ara beylikdüzüne taşınıcaz biz dedim annesine gözü döndü kadının
tahmin edebiliyorum
günaydın 2 gündür başım ağrıyor ne zman bitecek bugünler yaa
günaydın canım
hım gerçekten eşinin onları bırakıp gitmesi fevkaladeninde fevkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…