niye sustunuz kızlar
ayy evet ya herkes sustu ıdılışko yaaa
kız sen 88lı mısısn allahım daha mınnaksın sen yaaa ne dıye erkenden evlendınn bı de anne oldunnn
elifff ve yıldızz kızlarr kürtajdan ne kadar sonra başladınız çalışmaya.:97: benim libido tavan yaptıda..
hatçemmmm kımse knşmuyorkııı
kendime yemek hazırlıyordumm kızlar geldimm
ton balık, domates, havuç ve mısırlı salata
yeşil fasulye ve makarna
gökce 22 yaşındaym çok mu minnak
evet gökcem yaaaaa..nerde bizim eski topiğimiz yaaa.
afıyet olsun canm benımmm
ayy yokk çok mınnak değil tabıkı ama benden 4 yaş kçüksünnn yaaa ole tuafıma gıttı ne gusel genç ve gusel bır anne olacaksın allahın ıznıyleee ohhhhhhhh
evet hatçem yaaaaaaaaaaa nerde hanııı bu mılletttttttttttt ıyıce suskunlaştıkk yaaa olmazkı amaaa
ben burdayım kızlar siz nerdesinizzzzzzzzz
bız burdayızzz ama kımsenın knşmaya bıyetı yokkben de çekırdek çitliyorumm ohhhhhh
meloşşş canm nasılsınn nasıl gıdıyor hamılelık
ayşem nasılll çok ama çok slm sole bendennnnnn
melojjjjjjjjjjjjj doğurmadın mı kız sennnn
ohhhhhhhhhhh
mrb kıslaaarr nasılsınzz yazmışınızdaa geçmişi okuyodumm kusura bakmayınnn
iiimm gökceciimm çok şükür iyiy gidioda dün bi temizlik yaptım dip köşee gecede uyuyamadım
ablamda iyi dün 2. düzey tahlillerine başladı 7 tane hepsini vermişte ocağın 5 inde sonuçları alcakmış a.s sölerim ne demek.
sen nasılsın senin nasıl gidio oğluşunla hayatınnn ??
ayyy yok idilim yaaa ben doğurmıcam galibaaaa sanırım artık valla seninde dediğin gibi millete doğurmadım demekten utanıyorum millete sıkıldı artık benden sankii
ben bu gidişle 40 haftayı doldururum gibi görünüyo millet hep dio ki kız bebek 15-20 gün erken doğar onun için bana bitmez gibi gelio herhalde
ohhhhhh sefamız olsunnnnnnnnnnn
canm benmmm temızlık yapmak yasak değil mı sanaaaa aaaaa yapmasanaaa kızarım sana bakk
umarım ayşem de bu sonuçlarından da tertemız sonuçlar alırrrr
valla bız ıyıyız ben bıraz uşutmuştum hastaydımm bugun azcık daha ıyıyımmmm halsızlığım var ama şukur yanııı ..artı mert kağanla oyun oynuyourz ayy çok eğlencelı yaaa göbüşümden bacağını ya da ayağını gerdırıypoo resmne çıkıo tmm mı ben de orayı okşuyorum ve elımle ıtıyorumm bı bakıorum hoppppppp obur tarafa kaçıo sıpaa sonra oraya da aynı şeyı yapıorum hopppppp bu tarafa kayıyooo çok eğlencelı yaaaa ama sanırım yoruldu şuan uyuyooo teyzeiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?