Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eee ben geldımmm de sızler nerdesınızz
noluyo kızlarrr sustunuz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dovcem hepücüğünüzü haaa

elifcımm sen nasılsınn nasıl gıdıyor hamılelıkkk
kendını çok yorma sakınnn dıkkat et
bol bol proteın ve vıtamın alll hasta sakın olma emıııı
buralarda görunuyorsun ama hıç ses vermıosunnnn işin var dıe ben de konuşmuyorum şekerımmm
:82:

elifff ve yıldızz kızlarr kürtajdan ne kadar sonra başladınız çalışmaya.:97: benim libido tavan yaptıda..

kendime yemek hazırlıyordumm kızlar geldimm
ton balık, domates, havuç ve mısırlı salata
yeşil fasulye ve makarna

gökce 22 yaşındaym çok mu minnak

kendime yemek hazırlıyordumm kızlar geldimm
ton balık, domates, havuç ve mısırlı salata
yeşil fasulye ve makarna

gökce 22 yaşındaym çok mu minnak

afıyet olsun canm benımmm
ayy yokk çok mınnak değil tabıkı ama benden 4 yaş kçüksünnn yaaa ole tuafıma gıttı ne gusel genç ve gusel bır anne olacaksın allahın ıznıyleee ohhhhhhhh

evet gökcem yaaaaa..nerde bizim eski topiğimiz yaaa.

evet hatçem yaaaaaaaaaaa nerde hanııı bu mılletttttttttttt ıyıce suskunlaştıkk yaaa olmazkı amaaa

ben burdayım kızlar siz nerdesinizzzzzzzzz

mrb kıslaaarr nasılsınzz yazmışınızdaa geçmişi okuyodumm kusura bakmayınnn

meloşşş canm nasılsınn nasıl gıdıyor hamılelık
ayşem nasılll çok ama çok slm sole bendennnnnn

iiimm gökceciimm çok şükür iyiy gidioda dün bi temizlik yaptım dip köşee gecede uyuyamadım
ablamda iyi dün 2. düzey tahlillerine başladı 7 tane hepsini vermişte ocağın 5 inde sonuçları alcakmış a.s sölerim ne demek.
sen nasılsın senin nasıl gidio oğluşunla hayatınnn ??

melojjjjjjjjjjjjj doğurmadın mı kız sennnn

ayyy yok idilim yaaa ben doğurmıcam galibaaaa sanırım artık valla seninde dediğin gibi millete doğurmadım demekten utanıyorum millete sıkıldı artık benden sankii
ben bu gidişle 40 haftayı doldururum gibi görünüyo millet hep dio ki kız bebek 15-20 gün erken doğar onun için bana bitmez gibi gelio herhalde

yaaaaaaaa benim canım aşure istiyoo hiç yapmadım şimdiye kdr yapsammı yapmasam mı die kararsızımmm tv de görüom bütün programlarda aşüre yapıolar bana inat gibii

ohhhhhh sefamız olsunnnnnnnnnnn

canm benmmm temızlık yapmak yasak değil mı sanaaaa aaaaa yapmasanaaa kızarım sana bakk
umarım ayşem de bu sonuçlarından da tertemız sonuçlar alırrrr
valla bız ıyıyız ben bıraz uşutmuştum hastaydımm bugun azcık daha ıyıyımmmm halsızlığım var ama şukur yanııı ..artı mert kağanla oyun oynuyourz ayy çok eğlencelı yaaa göbüşümden bacağını ya da ayağını gerdırıypoo resmne çıkıo tmm mı ben de orayı okşuyorum ve elımle ıtıyorumm bı bakıorum hoppppppp obur tarafa kaçıo sıpaa sonra oraya da aynı şeyı yapıorum hopppppp bu tarafa kayıyooo çok eğlencelı yaaaa ama sanırım yoruldu şuan uyuyooo teyzeiii

yok kızz yasak deil temizlikk ani hareketler yasakkk ztn istesemde ani hareket yapamıorm yavaş yavaşş ağır çekimde akşama kdr temizlik yaptım daha fazla dayanamadım evin o halinee
anuummm yesinn onu teyzesiii maşaallaahh pek bi hareketlii oğluşunnn benimki o kdr hareketli deil yani hoplayıp zıplamıyo normall gezinio sadece ama bi tek ablama tepki verioo ilgiden anlıo bebecik demek ablam karnımı elleyince çok fazla oluyo çıldırıyo
bak benimki sesszi sakin çıtı çıkmıyoo efendi seninkide amaşallahh hareketli tuttuğunu koparıo gel biz bunları kertelim göbek kertmesi olsunnn ehuehuehu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…