melojj yelizcem gokcegokce idilcan slm kıjlarrrrrr nasılsınızzzz
ayyy yok idilim yaaa ben doğurmıcam galibaaaa sanırım artık valla seninde dediğin gibi millete doğurmadım demekten utanıyorum millete sıkıldı artık benden sankii
ben bu gidişle 40 haftayı doldururum gibi görünüyo millet hep dio ki kız bebek 15-20 gün erken doğar onun için bana bitmez gibi gelio herhalde
hoş geldin canım biz açıkçası özellikle çalışmadık. hatta ben bebek olmasın diyeyumurtlama günlerinde kalkıp dolaştım ama oldu işte, senin şimdi hormonların tavanda da ondan öyle düşünüyorsun canım ama sen bilirsin burda birinin 7. de olmuş hiç yılmamışelifff ve yıldızz kızlarr kürtajdan ne kadar sonra başladınız çalışmaya.:97: benim libido tavan yaptıda..
bız burdayızzz ama kımsenın knşmaya bıyetı yokkben de çekırdek çitliyorumm ohhhhhh
yok kızz yasak deil temizlikk ani hareketler yasakkk ztn istesemde ani hareket yapamıorm yavaş yavaşş ağır çekimde akşama kdr temizlik yaptım daha fazla dayanamadım evin o halinee
anuummm yesinn onu teyzesiii maşaallaahh pek bi hareketlii oğluşunnn benimki o kdr hareketli deil yani hoplayıp zıplamıyo normall gezinio sadece ama bi tek ablama tepki verioo ilgiden anlıo bebecik demek ablam karnımı elleyince çok fazla oluyo çıldırıyo
bak benimki sesszi sakin çıtı çıkmıyoo efendi seninkide amaşallahh hareketli tuttuğunu koparıo gel biz bunları kertelim göbek kertmesi olsunnn ehuehuehu
hoş geldin canım biz açıkçası özellikle çalışmadık. hatta ben bebek olmasın diyeyumurtlama günlerinde kalkıp dolaştım ama oldu işte, senin şimdi hormonların tavanda da ondan öyle düşünüyorsun canım ama sen bilirsin burda birinin 7. de olmuş hiç yılmamış
canım tansiyonum düşmüştü biraz revirde dinlendim geldim ondan canım konuşamadım
hoşgeldiiinnnn iiidir saolasınn sen nasılsınn bebişş nasılll
hoşgeldinnnnnnn iyiyiz sen nasılsınnn
merhabalar kızlar hepinizi çok özledim ...yıne anlıkta olsa net geldi okula bırazdan kesın kesılır...her sey yolunda mı bır degısıklık var mı forumda..öptum
''senin hamileliğin amma uzun sürdü haaaaaaaaa'' diyenlerden sıkıldım bu gidişle çok bekleriz biz meloşummm
eşimle artık bol bolyapmaya karar verdik olayı hızlandırmak için ama bilmiyorum kii
hoş geldin canımmerhabalar kızlar hepinizi çok özledim ...yıne anlıkta olsa net geldi okula bırazdan kesın kesılır...her sey yolunda mı bır degısıklık var mı forumda..öptum
oyy geçmiş olsun cnm dıkkat et kendıneee aman amannn :26:
yıldııızzzzz hoşgeldiin tekrar takrarr tebrik ederimm çoook sevindimm Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.... :97::97:
gökçe cim sen neye karar verdin normal mi sezeryan mi...az kalmış eğer sezeryan istiyorsan...
hoş geldin canım
saol canım yorgunluktan işte boğazımda ağrıyor eeşim bana grip bulaştırdı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?