Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
melojj yelizcem gokcegokce idilcan slm kıjlarrrrrr nasılsınızzzz

''senin hamileliğin amma uzun sürdü haaaaaaaaa'' diyenlerden sıkıldım bu gidişle çok bekleriz biz meloşummm
eşimle artık bol bol yapmaya karar verdik olayı hızlandırmak için ama bilmiyorum kii

elifff ve yıldızz kızlarr kürtajdan ne kadar sonra başladınız çalışmaya.:97: benim libido tavan yaptıda..
hoş geldin canım biz açıkçası özellikle çalışmadık. hatta ben bebek olmasın diyeyumurtlama günlerinde kalkıp dolaştım ama oldu işte, senin şimdi hormonların tavanda da ondan öyle düşünüyorsun canım ama sen bilirsin burda birinin 7. de olmuş hiç yılmamış
bız burdayızzz ama kımsenın knşmaya bıyetı yokk ben de çekırdek çitliyorumm ohhhhhh

canım tansiyonum düşmüştü biraz revirde dinlendim geldim ondan canım konuşamadım

hımm tmm yavaş yavaş yap barımmmm aman yorma ha doğurdun ha doğuracaksın çunkuuu
ayy benmkı de o kadar çok hareketlı değilde yemeklerden sonra maşallahı var kuzumunnn bır de aynen dediğin gıbı bızde de babası göbüşümu sevdiğinde mert kağan ı optuğundee allahım göreceksın resmen babacım ben burdayımm dıoo donuyo kayıyo zıplıo maşallah yavrumaaa

oyy geçmiş olsun cnm dıkkat et kendıneee aman amannn :26:

merhabalar kızlar hepinizi çok özledim ...yıne anlıkta olsa net geldi okula bırazdan kesın kesılır...her sey yolunda mı bır degısıklık var mı forumda..öptum

merhabalar kızlar hepinizi çok özledim ...yıne anlıkta olsa net geldi okula bırazdan kesın kesılır...her sey yolunda mı bır degısıklık var mı forumda..öptum

hoşgeldın tınkercımmm valla her şey bıldığın gbıı değişik bır ley yok herkesler de ıyı allaha şukur sen nasılsın ege nasıll ?

gökçe cim sen neye karar verdin normal mi sezeryan mi...az kalmış eğer sezeryan istiyorsan...

gökçe cim sen neye karar verdin normal mi sezeryan mi...az kalmış eğer sezeryan istiyorsan...

''senin hamileliğin amma uzun sürdü haaaaaaaaa'' diyenlerden sıkıldım bu gidişle çok bekleriz biz meloşummm
eşimle artık bol bol yapmaya karar verdik olayı hızlandırmak için ama bilmiyorum kii

yok bana öle demiyolar ben soruyorum sizede uzun geldi mi diee herkes yok sen beklediğin için öle geliyo sana başkalarına çbuk geçer böle hamilelik askerlik fln diolarr ama sanki ben insanları bunlattım gibi gelio

ayy kızz ii bari hareket edebilionmuda yapıonuzzz ben hrket edemiyorum bi tarafıma bile zor dönüommm

idill hep sorcam unutuyom sana kaç kilo aldın sen toplamda şimdi kaç kilosunn ???

hoş geldin canım
oyy geçmiş olsun cnm dıkkat et kendıneee aman amannn :26:

saol canım yorgunluktan işte boğazımda ağrıyor eeşim bana grip bulaştırdı galiba

yıldııızzzzz hoşgeldiin tekrar takrarr tebrik ederimm çoook sevindimm Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.... :97::97:

canm benımmm ben epıdural sezeryan düşünüyorummm normal doğum hayattta yapamam çok korkak bı ınsanımm napayımmm hoş bu epıduralden de korkuyorummm belden ığne yapılıyor yaa allah korusun yaaa
:26::26: hayırlısıyla ınş. doğum sağlıklıca gerçekleşir de bebeğimı kucağıma alırımm

hoş geldin canım

saol canım yorgunluktan işte boğazımda ağrıyor eeşim bana grip bulaştırdı galiba

ayy evet yaa herkes hasta sanırım bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…