Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
suuuu hoşgeldin canımmmm:80: bende listeye katılmak istiyorum ama bu adetim değil bir sonraki adetimin hangi güne geleceğini bilemediğimden katılamıyorum neyse bu ay adet olur olmaz benide eklersin listeye

hoşbulduk canımm
nasılsın bakalım mertişko nasıl

valla beren ablaya anlattığım gıbı bel ağrım var, akıntılarım var ve dehşet baskılarım var aşağı taraftaaa yarın dr a sormam lazım bunuu :18: mertişkom ıyı sanırım çnku bol bol hareket edıyorrrr maşallahhh sen nasılsınn nasıl gıdıyor bakalımm ?

evet evet ben tez bı kızım zatenn yanı çok acelecıyım ve her an her şey olsun ıstıorum bu başıma çok bela açıo kı nıtekım hamılelığımde olduğu gbııı...eşim de soyluyo sureklı yapma etme ama kurt var kıçımdaa kalkıp yapıporumm yatak batıo ıo zamanda anlamıorumkı bazen kendımııı ama şuan korktum gerçektennn erken doğum falan olabılır mı dıyeee poffff

pekı 1 hafta içinde doğum olsa dıyelım 35ın sonunda ya da 36 da dıyelımkııı kuveze mı alınıorrr bebek gelışiminı tamamlamış oluyor değil mı ?::18::18:

suu evlilik yıl dönümünüzmü??bir ömür boyu aynı yastığa baş koyarsınız inşallah yeni gelen bebişinizle birlikte daha nice yıldönümleriniz olur inşallah

kıslarr selam selammm ayy kafacıgımı kaldıramıyom ben yaaaa uyuyycam şimcik küttttttttt dieeee

gökçemm bakk gördünmü ii oldu sana valla kork ascık anca o zaman oturcan totoşunun üstüneeee
sedef ablacım hoşgeldinnn kızın sonuçları ii çıkmışş çok sevindimmm

sucumm sende eşinle vebebişinle bi ömür boyu mutlu nice senelere inşallah

tabiki canım olabilir yani çıkmamış olabilir kanda
Allah'tan ümit kesilmez..inşallah yarın güzel haberlerle gelirsinn
benim bebişim de iyi canım çok şükürr büyüyo yavaş yavaş

iyi maşallah tahliller temiz çıktı şükür
uyuyo şimdi minikim
sen nasılsın ceren nasıl:

evet canım okumuştum çok şükür temiz çıkmış
biz de çok sevindik..tekrar geçmiş olsun kuzumuza..
ceren de iyi teyzesi tekme atıyo sürekli eheheh :))

totoşummmun maşallahı var şuann hahahhaha ama cıdden korktum yaa eşimı aradımm dr la goruşecek bakalımmm :2:

suuuu hoşgeldin canımmmm:80: bende listeye katılmak istiyorum ama bu adetim değil bir sonraki adetimin hangi güne geleceğini bilemediğimden katılamıyorum neyse bu ay adet olur olmaz benide eklersin listeye

hoşbulduk balımm
canım benim tabiki yazarız ne zaman istersen
hadi hayırlısı inşallah son yazışımız olur da şeref trübününe inersin hemennnn

sağol canım ben de iyiyim herşey yolunda çok şükür
oh mertişkoya da maşallah
aman canım dikkat et bak son zamanlardasın kendini fazla yorma
bol bol dinlen

suu evlilik yıl dönümünüzmü??bir ömür boyu aynı yastığa baş koyarsınız inşallah yeni gelen bebişinizle birlikte daha nice yıldönümleriniz olur inşallah

evet canımcım :)
çookk teşekkür ederim güzel dileklerin için
aminnn İNŞALLAAHHHH

hoşbulduk balımm
canım benim tabiki yazarız ne zaman istersen
hadi hayırlısı inşallah son yazışımız olur da şeref trübününe inersin hemennnn

ayyy inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlar ya bugün amileytımın 13.günü dr.bize yasak falan koymadı yaa ondan öncesindede adettim 20 gündür kardeş kardeş yatıoz kocişle.şuan küsüz de hani barışırsak falan ben beklemeliyim biraz daha

görüşsün bakalım sende yarın sölersin doktoraaa böle böle dieee

evet canm benmm yormamaya çalışıorum ama hayırlısı yaa
bakalım ne dıcek dr :18::18:

kızzzz nıe kustun kocişinle hımmm

sucumm sende eşinle vebebişinle bi ömür boyu mutlu nice senelere inşallah

çok teşekkürler canımcım..inşallah amiiiiiiiinnnn

canım doktor yasak koymamış ama sen yine de ona sor bence
nolur nolmaz riske atmayın

kızzzz nıe kustun kocişinle hımmm

aman uzun hikayee ailesi yüzünden daha doğrusu herzamanki gibi annesi yüzünden.bizim her kavgamızın altından zaten annesi çıakr.ben iyimi kötümü kıskançmı anlayamadım valla.her işime koşturur çok fedakardır ama her fırsatta oğlunu arar bişeyler bişeyler amannn canım boşver yaaa

aaa 6. kareye geçmişim daha yeni gördümm
zaman ne çabuk geçiyorrr yahuuu :)

çok teşekkürler canımcım..inşallah amiiiiiiiinnnn

canım doktor yasak koymamış ama sen yine de ona sor bence
nolur nolmaz riske atmayın

canım ne bilim doktoru arayıpta soramamki.lale dikişleri düşmeden şapmış benimde 1 haftaya kdr düşer heralde ama çok sıkıldım bu durumdan yaaa

tatlım anlatmak istersen burdayımm bendeee.
ayyy kuşum boşverrr salllaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…