tamam canım denk gelirsek söylerim
annem ameliyat olunca mecbur kaldım. Ama allahtan üşütmeden geldim çok sükür ablacım. Bide eskişhir çok soguktu.
Senin kızın nasıl.
evet sanırım zamana ihtiyacımız var ne güzel sizin 15 yıl olmuş bizde ogünleri görebilecekmiyiz acaba.bizimde 8 yıl oldu ama daha 20 aydır evliyiz evlilik çok daha farklı bir olay!flört dönemi gibi değil tabii.sorumluluğu ağır bir yük..allaha herkese mutlu bir yuva versin...
şefaf bir akıntı.....
canım bir sürü çıktı yazıdıgn isimle hangisi sensin(
kızlarda eklimi onlardan bulayım?
canım ekledim seni onaylarsan tamamdır bu iş:)
ben kaçtım öptüm tekrar hepinizi yarın görüşürzzzzzzz
flört bambaşka
evlendikten sonra oha diyosun bumuyduu o adam
O yüzden zamana ihtiyacınzı var ikinizinde
k.validenede zaman vereceksin seni tanıması için
akıntı normal ozaman.. Hatta yumurtlak akıntısı bile olabilir..
Kuzular ben çıkıyorum
yemek edim bide bulaşık mak. Yerleştircem
iğrençççççççççççççççç ya :84::84::84:
Yıkıyo bide yerleştirenini yapsalar ya
Sanırım ben en son bi tane robot alcam eve
japonlar yapmış ya yardımcı amaçlı
4 yıldır hayatlarındayım biz aslında birbirmizi tandıkda bnm kayınvaldem değişmez çok değişik birisi ve böyle kabullenmek gerek.aslında çok ii oda yaptıklarına pişman oluyor ama bizi yıpratıyor...
Heralde bende yumurtlama akıntısı dicem ama 10 gündür böyleyim ve biranönce adet olmak istiyorum...
Kuzular ben çıkıyorum
yemek edim bide bulaşık mak. Yerleştircem
iğrençççççççççççççççç ya :84::84::84:
Yıkıyo bide yerleştirenini yapsalar ya
Sanırım ben en son bi tane robot alcam eve
japonlar yapmış ya yardımcı amaçlı
kızım artık oğlunun karısısın
kız arkadaşı deilsin
herkesin yüzündeki maske düşer evlenince
tabi yapısıda önemli kişinin elbette deiştiremessin
ama azcık oynama yapabilirsin yapıda yinede
yeterki sen kişiliğini belli et
o yüzden ilk evre tanıma evresi
olursun olursun akacak kan kukuda durmazmış
Berşey danışmak istiyorum mayıs ayında küraj oldum 3 ay korunduk geçen ekim ve bu ay korunmadık
4 ekimde sonra 31 ekimde ve sonra 2 kasımda adet oldum 7 kasımdan bu yana 2 günde bir ilşkiye gridik (utandım) ama 15 kasımda en son gidik ve dün 19 kasımda girdik sizce yumurtlama tarihimi kaçırdıımı ovulasyon testi yaptım 12'sinden 15'kadar pozitfti 16 ngatif çıktı ama bu süreçte benim hiç akıtım olmadı sizce yumurtlamyı tuturmuşuzmudur :) allahım tüm isteyenlere nasip etsin
ya arkadaslar aranızda hamile kalıp baya üstüne adet gören oldumu yada duyan ..ben çokta zannetmesemde adetim diğerlerıne göre garipti,.tam gününde başladı ama garip olan noktayı söliyim söylemesi ayıp hep acık kırmızıydı bitene kadar aşırı yoğun olmasada 4 gün azalarak gtti leke olmadan birden kesildi.koyulaşmadan..bnm son günler damla damla lekem olur k.rengii...o h,iç olmadı..hala adet olacakmışım gbi sancılarım var kasıklarımda..3 gündrde mıdem bulanıyo bgn dayanamadm işten gelınce istifra ettım..çok ihtimal wermıorm çunku ustune görmede leke lenme şeklınde olurmuş sanrm ama durumum garip ya(((
valla ben her ay değişik günlerde yumurtluyordum hepsinide denedim günaşırı,hergünama olmadı!bende kist vardı belkide ondan olmadı bilmiyorum ama bence nasip diyorum artık.herşeye rağmen çalışmalara başlayınca eşime havuç suyu içiricem...
ya arkadaslar aranızda hamile kalıp baya üstüne adet gören oldumu yada duyan ..ben çokta zannetmesemde adetim diğerlerıne göre garipti,.tam gününde başladı ama garip olan noktayı söliyim söylemesi ayıp hep acık kırmızıydı bitene kadar aşırı yoğun olmasada 4 gün azalarak gtti leke olmadan birden kesildi.koyulaşmadan..bnm son günler damla damla lekem olur k.rengii...o h,iç olmadı..hala adet olacakmışım gbi sancılarım var kasıklarımda..3 gündrde mıdem bulanıyo bgn dayanamadm işten gelınce istifra ettım..çok ihtimal wermıorm çunku ustune görmede leke lenme şeklınde olurmuş sanrm ama durumum garip ya(((
Canım aslında bende ksiten korkuyorum belirtileri ne kistin çünkü kürtajdan sonra oluyormuş dediler kısmet dediğin gbi sadece sana tavsiyem gün aşırı çalışmayapmam hergün olmaz inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz
merhaba üşütmüş olabilrisn bendede olmuştu tabi adet olmalmıştım çok sancım ve midem bulanıyordu kan etsti yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum bir kan testi yaptır derim en sağlamı o[/Q
üşütmüş olmam yuksek ıhtımal...durumum bıkaç gun daha sürerse veririm bir ıdrar belkı ıltıhap wardr tesekkur ederım prenses..insan acaba mı demeden edemıyoor sal gitsin desene..<:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?