Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tamam canım denk gelirsek söylerim

mersi

annem ameliyat olunca mecbur kaldım. Ama allahtan üşütmeden geldim çok sükür ablacım. Bide eskişhir çok soguktu.
Senin kızın nasıl.

ayy ço kgeçmiş olsun e tabi mecburen ozaman
iyi maşallah uyuyo şimdi
emiyo sıçıyo kusuyo uyuyo
yani görevini büyük titizlikle yapıyo teyzesi

flört bambaşka
evlendikten sonra oha diyosun bumuyduu o adam
O yüzden zamana ihtiyacınzı var ikinizinde
k.validenede zaman vereceksin seni tanıması için

akıntı normal ozaman.. Hatta yumurtlak akıntısı bile olabilir..

Kuzular ben çıkıyorum
yemek edim bide bulaşık mak. Yerleştircem
iğrençççççççççççççççç ya :84::84::84:
Yıkıyo bide yerleştirenini yapsalar ya
Sanırım ben en son bi tane robot alcam eve
japonlar yapmış ya yardımcı amaçlı

4 yıldır hayatlarındayım biz aslında birbirmizi tandıkda bnm kayınvaldem değişmez çok değişik birisi ve böyle kabullenmek gerek.aslında çok ii oda yaptıklarına pişman oluyor ama bizi yıpratıyor...
heralde bende yumurtlama akıntısı dicem ama 10 gündür böyleyim ve biranönce adet olmak istiyorum...

ay evet bide yerleştireni çıksa
görüşürüz kuşummmm öptümmmmm ikinizi de

kızım artık oğlunun karısısın
kız arkadaşı deilsin
herkesin yüzündeki maske düşer evlenince
tabi yapısıda önemli kişinin elbette deiştiremessin
ama azcık oynama yapabilirsin yapıda yinede
yeterki sen kişiliğini belli et
o yüzden ilk evre tanıma evresi
olursun olursun akacak kan kukuda durmazmış

güle güle sedef abla yine gel tamammı sohbetin vede tavsiyelerin için tşk ederim.....

Berşey danışmak istiyorum mayıs ayında küraj oldum 3 ay korunduk geçen ekim ve bu ay korunmadık
4 ekimde sonra 31 ekimde ve sonra 2 kasımda adet oldum 7 kasımdan bu yana 2 günde bir ilşkiye gridik (utandım) ama 15 kasımda en son gidik ve dün 19 kasımda girdik sizce yumurtlama tarihimi kaçırdıımı ovulasyon testi yaptım 12'sinden 15'kadar pozitfti 16 ngatif çıktı ama bu süreçte benim hiç akıtım olmadı sizce yumurtlamyı tuturmuşuzmudur :) allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Son düzenleme:

valla ben her ay değişik günlerde yumurtluyordum hepsinide denedim günaşırı,hergün ama olmadı!bende kist vardı belkide ondan olmadı bilmiyorum ama bence nasip diyorum artık.herşeye rağmen çalışmalara başlayınca eşime havuç suyu içiricem...

ya arkadaslar aranızda hamile kalıp baya üstüne adet gören oldumu yada duyan ..ben çokta zannetmesemde adetim diğerlerıne göre garipti,.tam gününde başladı ama garip olan noktayı söliyim söylemesi ayıp hep acık kırmızıydı bitene kadar aşırı yoğun olmasada 4 gün azalarak gtti leke olmadan birden kesildi.koyulaşmadan..bnm son günler damla damla lekem olur k.rengii...o h,iç olmadı..hala adet olacakmışım gbi sancılarım var kasıklarımda..3 gündrde mıdem bulanıyo bgn dayanamadm işten gelınce istifra ettım..çok ihtimal wermıorm çunku ustune görmede leke lenme şeklınde olurmuş sanrm ama durumum garip ya(((

kızlar artık çıkma vakti geldiii yemek yapmalıyım ve banyoma girip bici bici yapmalıyım daha sonrada hazırlanmalıyım eşim gelmeden kaç zamandır beni eşofrmanlarla görüyor azıcık süsleneyim bari bide küsüz barışmayı düşünmüyorum ama benimkisi gösteripte vermemek ohh canıma değsin bu erkeklere az bile yapıyoruz
ben yine gelirim akşam herkesi öpüyorummmm

cnm bu konuda bilgim yokk o yüzden yardımcı olamıcammm ama en mantıklısı al bi idrar testi yap evde

Canım aslında bende ksiten korkuyorum belirtileri ne kistin çünkü kürtajdan sonra oluyormuş dediler kısmet dediğin gbi sadece sana tavsiyem gün aşırı çalışma yapmam hergün olmaz inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz

merhaba üşütmüş olabilrisn bendede olmuştu tabi adet olmalmıştım çok sancım ve midem bulanıyordu kan etsti yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum bir kan testi yaptır derim en sağlamı o

canım kürtajdan sonra kist oldugunu kim dedi sana yaaa bence tam tersidir çünkü temizleniyo rahmin bende agustosta oldum kürtaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…