canım aslında bende senin dediğin gibi düşünüyorum temizleniyor diye bir yerde okudum olabiliyormuş diye yine forumda okudum olanlar varmış yazınları okuyunca insan çok şey öğreniyor ben kürtajdan sonra terar gitim parça falan kalmışmı diye baktılar çok şükrü yok dedi doktor hatta iki doktora gitim sağlamak almak için sanada çok geçmiş olsun benim 6 haftada kalp atışını duydum 7,5 hafatlık iken kalbi durmuş tabi doktoruma kalsa 12 haftada gel demişti bana kalp atışını duyunca ama ben ben bana göre 9,5 haftalık iken giitim ve 2 hafta önce kalbinin durduğunu gelişmediğini söyledi ben iyiki zehirlenmedim allahım korudu beni rabbim verdi hayırlı değilmiş rabiim aldıcanım kürtajdan sonra kist oldugunu kim dedi sana yaaa bence tam tersidir çünkü temizleniyo rahmin bende agustosta oldum kürtaj
merhaba üşütmüş olabilrisn bendede olmuştu tabi adet olmalmıştım çok sancım ve midem bulanıyordu kan etsti yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum bir kan testi yaptır derim en sağlamı o[/Q
üşütmüş olmam yuksek ıhtımal...durumum bıkaç gun daha sürerse veririm bir ıdrar belkı ıltıhap wardr tesekkur ederım prenses..insan acaba mı demeden edemıyoor sal gitsin desene..<:))))canım çokda salma :) biz kadınlar malsefki böyleyiz sen birkaç gün içine su dolduruyorsun neydi adı unutum şimdi ondan yap ayaklarının altına ve karnına o bölegene popnun altına :) koy iyi gelir
canım aslında bende senin dediğin gibi düşünüyorum temizleniyor diye bir yerde okudum olabiliyormuş diye yine forumda okudum olanlar varmış yazınları okuyunca insan çok şey öğreniyor ben kürtajdan sonra terar gitim parça falan kalmışmı diye baktılar çok şükrü yok dedi doktor hatta iki doktora gitim sağlamak almak için sanada çok geçmiş olsun benim 6 haftada kalp atışını duydum 7,5 hafatlık iken kalbi durmuş tabi doktoruma kalsa 12 haftada gel demişti bana kalp atışını duyunca ama ben ben bana göre 9,5 haftalık iken giitim ve 2 hafta önce kalbinin durduğunu gelişmediğini söyledi ben iyiki zehirlenmedim allahım korudu beni rabbim verdi hayırlı değilmiş rabiim aldı
geçmiş olsun canım benimde 9. haftada kalp atışı durdu doktor kontrolüme 15 gün vardı ben rüyamda gördüm öldügünü gece bi agrıyla uyandım tahmin ettim öldügünü tabi kanamam falan yoktu ertesi gün doktora gittim gece öldügünü söyledi gelişimi çok iyiymiş çünkü.bende ilk bir ay kötüydüm ama şimdi iyiyim şükür dedigin gibi rabbim aldı hayırlısı degilmiş demekki canım allahım saglıklı bebekler versin hepimize
kızlar şuanda ağlıyorum
çünkü karşıma candan erçetinin melek şarkısı çıktııııçok güzel ama bende meleğim bana geldiği zaman bu şarkıyı facede yayınlıcam fatoşum gibi
Ayyyy Canımm BenimmmmmBende çok aglamıştım bu şarkıda hatta kankam telefonuna arayan sesi yapmıştı onu aramak istemiyordum
Ama inşAllah fatoşun gibi sende ameliyattan hemencecik sonra hiç beklemedigin anda mucizenle buluşursun o zmn facede paylaşırsın zil sesi bile yaparasın :90:
kızlar benim size bi sorum olacak.benim eşimle ilişki sırasında ağrım oluyor.sonrada ayakta kaldığımda ağrıyor oturduğumda ağrımıyor.bunun sebebi nedir? bi de ilişki sonrasında saatler geçse de içeri giren sperm geri gelebilir mi? lütfen biri bana yardım etsin:18:
canım ilişkiden saattler sonra bile gelebilir bende doktoruma sormuştum bana dediki yerçekimi diye bişi var bilmiyonmu demişti bide dalga geçmişti %90ı geri gelirimiş
Agrılar zaman zaman oluyordu bende de bazen mantar oldugum için olurdu bazen üşüttüğümde bazende psikolojik olarak istemedigimde
aslında bakacak olursan sölediklerinin hepsi normal
geri gelmesi normal yani anladım da e geri gelirse ben nasıl hamile kalıcam? bi miktar da olsa yumurtalıklara gidiyo mudur?
ilahiiii milyonlarca sprem içinden sadece 1 tanesi işe yarıyor unutma onuda sen görmezsin zaten o gidecegi yönü iyi bilir dur sana bi video linki vercem bekle
Ayyyy Canımm BenimmmmmBende çok aglamıştım bu şarkıda hatta kankam telefonuna arayan sesi yapmıştı onu aramak istemiyordum
Ama inşAllah fatoşun gibi sende ameliyattan hemencecik sonra hiç beklemedigin anda mucizenle buluşursun o zmn facede paylaşırsın zil sesi bile yaparasın :90:
sağol canım benimevet bende zil sesi yapabilirim süper olur..fatoşşş yaa ben sanırım dikişlerimin alınmasını bekleyemeyeceğim bir sorun olurmu acaba??ben beklesemde kociş beklemez bide küsüz malum barışmaların sonu pekte iyi bitmiyor valla bilmiyorum yanii neyyysseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?