Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aklına çok takılıyorsa görün bir doktora ama benimde oluyordu zaman zaman bazen halada oluyo (hamile kalmadan önece ) yani üşütmeyi bazen kendin bile anlayamayabiliyorsun ama normal bence fazla takma
bebek düşünüyormusun bu arada topiğe ölesine ilkkez geldin benlemi karşılaştın yoksa ben seni yenimi görüyom

valla bilmiş seni görünce sana sorayım dedim iki ay falan oldu sanırım ben üye olalı devamlı bakıyorum ama kimseye bişi yazmıyorum.biz bebek düşünmüyoruz şimdilik

Ben sana dedim beklemene gerek yok diye sonuçta dikişin göbekte var bide 2 tane altta dimi dikkat edersen bişicik olmass ben yapmıştım yaniii
evet canım bencede bişeycikler olmaz ozaman çok yakında ekşınları patlatayım belkide patlatmam bnm işim belli olmaz belkide süslendim püslendim ama gösteripte vermicem
eskiler hatırlar bu videoyu zamanında topiki bunla yıkmıştım çok hoşuma gidiyor kocişe çok izlettim accık feyz al diye ama işte anca anladı

inşallah birgün bnmkide anlar:26:

SELİZ gösteripte vermiycen mi hey allam seni ya gösteriyon vermiyon eşin napıyo acaba

valla bilmiş seni görünce sana sorayım dedim iki ay falan oldu sanırım ben üye olalı devamlı bakıyorum ama kimseye bişi yazmıyorum.biz bebek düşünmüyoruz şimdilik

Bilmiş oluyon tabi 4 sene bekledim neler yaptım nelerrr

Kız allah seni nasılsa yapcam boşver ver gitsinnnn

ayyyyyy ben bu videoyu cok iyi hatırlıyorumm..

yaaa ne gülerdik bunaaa hoşgeldin gülüm bende yemek yapıom bi yandannn

SARILALE 4 sene ne yaptın kızzz sen şimdi hamile misin bebeğin var mı yok mu?

pelin arkadaşımm hoşgeldin sen yenisin galiba umarım güzel payşalımlar yaşarız hepberaber..

teşekkür ederim hoşbulduk.bende paylaşılcak çok şey olur.aranızda bu tür konularda en bilgisiz olan benim.durmadan bişiler sorarım artık ama seninle daha önce konuşmuştuk başka bi topicte

teşekkür ederim hoşbulduk.bende paylaşılcak çok şey olur.aranızda bu tür konularda en bilgisiz olan benim.durmadan bişiler sorarım artık ama seninle daha önce konuşmuştuk başka bi topicte

olsun canım ne demek elimizden geldiğince yardımcı oluruzz..aaaa ben hatırlamıyorum kusura bakma valla öyle gezginimki girmediğim topik yokk..

valla yaaa..hoşbudlum canımm kolay gelsinn biz yedikte yıkadık bile bulaşıkları..

ya eşim geç geliyor bende tembellik yapıyorum bütün gün gerçi sıcak yemeyi seviyorum o yuzdende biraz bekliyorum daha gelmesine 1 saat var

SARILALE 4 sene ne yaptın kızzz sen şimdi hamile misin bebeğin var mı yok mu?

canımcım benim bebegim olmuyordu 4 yıl bekledik ameliyat oldum rahim filmi çektirdim ya işte bebek için ne yapılması lazımsa yaptırdım
şimdi hamileyim canım 6.aya gircez işte çok şükür

neslimm hoş geldin canımmmmm

Hatcem senin için göbüşün resmini çektim ama gıcık kocam telefonlarımızı değiştirdi bununda kablosu yok

SELİZ gösteripte vermiycen mi hey allam seni ya gösteriyon vermiyon eşin napıyo acaba
napsın oda sesini çıkaramıyor adam zaten tam 20 gündür perhizde adet oldum adet sonrası amileyat,daha sonrada yasak başladı işte adamcağız beklio daha çok bekleyecek bide küstük falan uzun hikaye buarad sen yenisin değilmi burda daha önce görmemiştim seni.
güle güle canımmm yine gell..

geldim kız geldim.bulaşık faslı bitti çayıda demledim geldim...gamzelim bilio nie gösteripte vermediğimi demi kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…