fatoşş bunu herkes izlemeliii bi alemsin haaa
süpermişanladım ben şimdi demek istediğini bi tane romantik çıkar o kadar grubun içinden bu ağrı meselesine ne yapılabilir peki? benim üşütme durumum yok mantar da yok acaba psikolojik mi? nasıl geçer acep?
aklına çok takılıyorsa görün bir doktora ama benimde oluyordu zaman zaman bazen halada oluyo (hamile kalmadan önece) yani üşütmeyi bazen kendin bile anlayamayabiliyorsun ama normal bence fazla takma
bebek düşünüyormusun bu arada topiğe ölesine ilkkez geldin benlemi karşılaştın yoksa ben seni yenimi görüyom
evet canım bencede bişeycikler olmaz ozaman çok yakında ekşınları patlatayım belkide patlatmamBen sana dedim beklemene gerek yok diyesonuçta dikişin göbekte var bide 2 tane altta dimi dikkat edersen bişicik olmass ben yapmıştım yaniii
eskiler hatırlar bu videoyu zamanında topiki bunla yıkmıştım çok hoşuma gidiyor kocişe çok izlettim accık feyz al diye ama işte anca anladı
eskiler hatırlar bu videoyu zamanında topiki bunla yıkmıştım çok hoşuma gidiyor kocişe çok izlettim accık feyz al diye ama işte anca anladı
kızlar hadi çıkıyorum ben kociş geldi herkese ii akşamlar
valla bilmiş seni görünce sana sorayım dedimiki ay falan oldu sanırım ben üye olalı devamlı bakıyorum ama kimseye bişi yazmıyorum.biz bebek düşünmüyoruz şimdilik
evet canım bencede bişeycikler olmaz ozaman çok yakında ekşınları patlatayım belkide patlatmambnm işim belli olmaz belkide süslendim püslendim ama gösteripte vermicem
inşallah birgün bnmkide anlar:26:
ayyyyyy ben bu videoyu cok iyi hatırlıyorumm..
yaaa ne gülerdik bunaaa hoşgeldin gülüm bende yemek yapıom bi yandannn
pelin arkadaşımm hoşgeldin sen yenisin galiba umarım güzel payşalımlar yaşarız hepberaber..
teşekkür ederim hoşbulduk.bende paylaşılcak çok şey olur.aranızda bu tür konularda en bilgisiz olan benim.durmadan bişiler sorarım artık ama seninle daha önce konuşmuştuk başka bi topicte
valla yaaa..hoşbudlum canımm kolay gelsinn biz yedikte yıkadık bile bulaşıkları..
SARILALE 4 sene ne yaptın kızzzsen şimdi hamile misin bebeğin var mı yok mu?
selam kızlar...nasılsınız bakalım..
napsın oda sesini çıkaramıyor adam zaten tam 20 gündür perhizdeSELİZ gösteripte vermiycen mi hey allam seni yagösteriyon vermiyon eşin napıyo acaba
güle güle canımmm yine gell..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?