poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ınş. hayılısı sağlıklısı olur yaaa
oflamaaaaa gökceee dikkat edeceksin az daha dayan en azından 2 hafta iş yapma...biliyorumm tez canlısınn evde duramıyorsun yemek ütü temizlik çamaşır filan ama mertişkoyu düşün canımmm.....
bebişin bağışıklığı son günlerde gelişiyormuş....premature doğan bebişler ilerde daha sık hasta oluyorlarmış bu kanıtlanmış bişey...o yüzden gökcemm mertişkoyu düşün ve iş yapma artık dinlen!!!! yorma kendini.
selam kızlarrrrrrrrrr nabelsiniz herkesler iyimiiiiiiiii
hosgeldin belledcim nasılşsın....
anuuuummm kıslaaarr bi aşüree yaptımmm orduluk maşallaaahhhh 2 koca tencereeee
gelinn yiyeliiimmmmm
anuuuummm kıslaaarr bi aşüree yaptımmm orduluk maşallaaahhhh 2 koca tencereeee
gelinn yiyeliiimmmmm
yeliiiizzz yemeye gelirsen ayırıyıımm kız sanadaaa şimdi binayaaa aşüre dağıtmaya çıkıcammm ayyy ilkk yapışımmm çok heyecanlıyıımmm ehuehuehue
ayy evet evet gelmek istiommm yaaaaaaaaaa ama anca cumartesi günü gelebülürümmmm sen dogurmassan tabüküüü
ayy evet evet gelmek istiommm yaaaaaaaaaa ama anca cumartesi günü gelebülürümmmm sen dogurmassan tabüküüü
kızlar herkese selam...cevap paneli yoktu yelizcim senin alanı çaldım.hemen biri söylesin bana ancak yemek arasında geldim. elif ve şeronun hamılelıgı kesın demı
hımmmm ellerıne saglık canımm
evet canım kesinnn şero ikizz hamişşş ikisininde kalp atışı duyulduu erkendennn
elifte duydu pıtlarınıı
tamam canım söylerimm başka haber yok benim bildigim aklıma gelmiooo yaniay maşallah giremiyorum yine ben kaç gündür.selam soyleyın ıkısıne de....var mı başkahaber
saoll :))))
hepiniss geliinn bütün topiğee hattaqa bütün siteye yeterrrr elimin ayarı yok çok olmuşşş
tamam canım söylerimm başka haber yok benim bildigim aklıma gelmiooo yani
evet canım kesinnn şero ikizz hamişşş ikisininde kalp atışı duyulduu erkendennn
elifte duydu pıtlarınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?