Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ınş. hayılısı sağlıklısı olur yaaa

oflamaaaaa gökceee dikkat edeceksin az daha dayan en azından 2 hafta iş yapma...biliyorumm tez canlısınn evde duramıyorsun yemek ütü temizlik çamaşır filan ama mertişkoyu düşün canımmm.....
bebişin bağışıklığı son günlerde gelişiyormuş....premature doğan bebişler ilerde daha sık hasta oluyorlarmış bu kanıtlanmış bişey...o yüzden gökcemm mertişkoyu düşün ve iş yapma artık dinlen!!!! yorma kendini.

yapmıorumkı ınanın kaç gundr bşey yapmıorum saolsun eşim yardımcı oluyorrrr ...
şuan canm çok sıkıldııı yaaa bılmıorum ara ara gelıyorlar banaa
sureklı evde evde evde depresyona grdım sanırımmm
azcık çıkıp yatayım ben
herkeslere ıyı gunlerrr
kendınıze ıyı bakın kızlarrrrrr

anuuuummm kıslaaarr bi aşüree yaptımmm orduluk maşallaaahhhh 2 koca tencereeee

gelinn yiyeliiimmmmm

yeliiiizzz yemeye gelirsen ayırıyıımm kız sanadaaa şimdi binayaaa aşüre dağıtmaya çıkıcammm ayyy ilkk yapışımmm çok heyecanlıyıımmm ehuehuehue

ayy evet evet gelmek istiommm yaaaaaaaaaa ama anca cumartesi günü gelebülürümmmm sen dogurmassan tabüküüü

ayy evet evet gelmek istiommm yaaaaaaaaaa ama anca cumartesi günü gelebülürümmmm sen dogurmassan tabüküüü

kızlar herkese selam...cevap paneli yoktu yelizcim senin alanı çaldım.hemen biri söylesin bana ancak yemek arasında geldim. elif ve şeronun hamılelıgı kesın demı

kızlar herkese selam...cevap paneli yoktu yelizcim senin alanı çaldım.hemen biri söylesin bana ancak yemek arasında geldim. elif ve şeronun hamılelıgı kesın demı

evet canım kesinnn şero ikizz hamişşş ikisininde kalp atışı duyulduu erkendennn
elifte duydu pıtlarınıı

tamam canım söylerimm başka haber yok benim bildigim aklıma gelmiooo yani

benım de moralım cok bozuk...ustumdekı kılolara gozum alısmıs.yılbası ıcın esımın arkasdaslarıyla bı yere gıdecektık rezervasyon yapılmıs dun.eve gıttım bı deneme yapayım dedım dusundugum kıyafetı veee gıremedım ıcıneeeeeee...hala bu kadar kaldıgını bılmıyordum ya da onceden sıfır bedenmısım ben.nasıl gırmısım onların ıcıne.kızdım adama ne sucu varsa ben bı yere gıtmıycem sole bız gelmıycez dedım(((( bugun dıyete basladım ama hep aç hissediyorum kendımı....ne halt yıcem ben yaaa

evet canım kesinnn şero ikizz hamişşş ikisininde kalp atışı duyulduu erkendennn
elifte duydu pıtlarınıı

gülüm şero ikisinide duymadı..biri geriden geliyormuş...ama Allah söyletti sanırımm.bu haftada gideceklerdi dr.aa...
hadi inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…