benım de moralım cok bozuk...ustumdekı kılolara gozum alısmıs.yılbası ıcın esımın arkasdaslarıyla bı yere gıdecektık rezervasyon yapılmıs dun.eve gıttım bı deneme yapayım dedım dusundugum kıyafetı veee gıremedım ıcıneeeeeee...hala bu kadar kaldıgını bılmıyordum ya da onceden sıfır bedenmısım ben.nasıl gırmısım onların ıcıne.kızdım adama ne sucu varsa ben bı yere gıtmıycem sole bız gelmıycez dedım(((( bugun dıyete basladım ama hep aç hissediyorum kendımı....ne halt yıcem ben yaaa
benım de moralım cok bozuk...ustumdekı kılolara gozum alısmıs.yılbası ıcın esımın arkasdaslarıyla bı yere gıdecektık rezervasyon yapılmıs dun.eve gıttım bı deneme yapayım dedım dusundugum kıyafetı veee gıremedım ıcıneeeeeee...hala bu kadar kaldıgını bılmıyordum ya da onceden sıfır bedenmısım ben.nasıl gırmısım onların ıcıne.kızdım adama ne sucu varsa ben bı yere gıtmıycem sole bız gelmıycez dedım(((( bugun dıyete basladım ama hep aç hissediyorum kendımı....ne halt yıcem ben yaaa
gülüm şero ikisinide duymadı..biri geriden geliyormuş...ama Allah söyletti sanırımm.bu haftada gideceklerdi dr.aa...
hadi inşallahh...
idilimmm kız ne zaman dogurcan sen anam ben dokuz doguracam valla yakında:))
melojj canım aşureyi yaptınmı ben bi tencere isterim bak anca yeter bana zaten:))
kısssllaarr ben hastaneye gidiorm kontrolüm var pöööfff genital muayene yapıcam demiştiii
ölüm gibi geliyo yaaa inş. diğerleri gibi acıtmasssss
yaptımmm kıııızzz hemide 2 koca tenceree kazan diyebilirimm elim ayarsız çıktııı kaç kişilik yaptıysam artıınnn neysee 1 tenceresini sana veririmmm binadakilere dağıttım beğendiler vallaa bilemicemmm nezaktende sölemiş olabilirlerr ilk yapışım çünküüü
Selam yavrularım nasılsınızzz
Gökçem korkma canımcım mert zamanını iyi bilir o
İdilim hala doguramadı garipçimmm
Bende bugun yine anneme geldim ama buun getirdim pc mi sizleyim
ben de geldimmm
fatoş ben göbüşünü göremedim hemen kaldırmışsın
hosbuldukkk aydemetcıgım ıyıyım sen nasılsın mertın nasıl ıyımısınızzzzzzzz
anuuuummm kıslaaarr bi aşüree yaptımmm orduluk maşallaaahhhh 2 koca tencereeee
gelinn yiyeliiimmmmm
hoşgeldin balımmmmmm
ay görsen bi göüşünü yersin yer:)) aynı seninki gibi kocaman olmuş:)
Selam yavrularım nasılsınızzz
Gökçem korkma canımcım mert zamanını iyi bilir o
İdilim hala doguramadı garipçimmm
Bende bugun yine anneme geldim ama buun getirdim pc mi sizleyim
ben de geldimmm
hoşgeldinnn o datlu göbüşünü yediğim
bugünde kimsecikler yok ya
ben de geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?