Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senı sevmıo

hoşgeldın canımmm

gökcecim merhaba. dün biraz okuyabildim. erken gelme ihtimalimi var bebişinin. bende 36 haftada dogum yaptım. hiç korkma. bir bakmısın elinde. ben şimdi o acıları bile hiç hatırlamıyorum. çok güzel canım allah eline almayı nasip eder işallahh..

günaydın nanesekerim.. Ya bana coklu cevap yazma nerden oluyo tarif edermisin...

canım alıntı ile cevaplamanın sağ tarafında bir artılı şekil var ona tıklıyorsun kaç tane alıntı yapıcaksan hepsinde bunu tıklıyorsun ve en son alıntıda alıntı ile cevaplaya basıyorsun çoklu alıntı yapmış oluyorsun canım...

Gökce dikkat et kendine daha çok erken!!!!

Kızlar bugün 21 aralık ve ben hala doğurmadım dün yine çok şiddetli sancılarım oldu ama 1-2 saat sonra pırrrrrrrrrrr sancı mancı kalmadı

tesekkürler canım

Kızlar bugün 21 aralık ve ben hala doğurmadım dün yine çok şiddetli sancılarım oldu ama 1-2 saat sonra pırrrrrrrrrrr sancı mancı kalmadı

idilim sen hala dogurmadınmı. kzcenin rahatı iyi galiba. ayy cok heyecanlısındır sen şimdi...

canm 36.haftada kuveze falan alınmadı dımı ?
bılmıorum şuanda aşırı baskım varrrr

ayy evet evet sanırsamm sevmiooo
beni sevmien ölsün

kız yazık boşver olmesın de kımse sevmıosa sevmesın de çok da lülü de

beni rüyanda mı gördün kızzzzzzzzz nasıl gördün?
bence önce gökce doğuracak

edıyorum aslında ıdılım aam bılmıorumkı sancım değil baskılarım çok yoğun benımmmm ve batmalarım var ara sıra da olsaaa
yok canm abartma sızın ramak kaldı benm daha varrr :92:

canm 36.haftada kuveze falan alınmadı dımı ?
bılmıorum şuanda aşırı baskım varrrr

beni sevmien ölsün

kız yazık boşver olmesın de kımse sevmıosa sevmesın de çok da lülü de

edıyorum aslında ıdılım aam bılmıorumkı sancım değil baskılarım çok yoğun benımmmm ve batmalarım var ara sıra da olsaaa
yok canm abartma sızın ramak kaldı benm daha varrr :92:

kıssss ölmesin zatiiii ben şarkı sölüodummmmm

melojcum nasılsın.bebişin dogdumu? ayse nasıl, adasıma selam söle.

aydemet mutfaktaydım kusura bakmaaa aşure yapıomda görmedimmm yazıdığınıı yokk benimm bebiş doğmadı daha az kaldı inş. yakında geliyo ablamda iyi şükür çalışıyo yeni işe başladığı için gelemiyo daha düzene girememiş onun için a.s sölerim canım

doğurduğunu gördüm kız sadece hbrini aldıımı gördümm seni deil yaniii

5 gün geçti adet olmadım mide bulantım gögüslerim şiştii gaz var galiba hamileyim yarın test yapıcammm çok heycanlayımmm

küveze alınmamıstı cnmmm. benim oglanın suyu bitmişti o yüzden erken dogum yaptım. saglıkla gelsin oglusun. hem bizm oglanlar adaşş olacakk

beni sevmien ölsün

kıssss ölmesin zatiiii ben şarkı sölüodummmmm

tmmmm

küveze alınmamıstı cnmmm. benim oglanın suyu bitmişti o yüzden erken dogum yaptım. saglıkla gelsin oglusun. hem bizm oglanlar adaşş olacakk

anladım canımmm hayırlısı olsun yaaa
evet benım oğlumun adı da mert kağan olacak nasıpse

idilim sen hala dogurmadınmı. kzcenin rahatı iyi galiba. ayy cok heyecanlısındır sen şimdi...

yok kız nerdee sen nasılsın oğluşun nasıl?

canım sancın filan olmayabilir benim kuzenin eşi iki bebeğini 6 aylıkken doğurdu sancı olmadan suyu geldi yani çok dikkat et kendine....çok erken daha.... 36 hafta dolmadan hala premature sayılır... fazla iş yapma 37.haftadan sonra ne yaparsan yap

doğurduğunu gördüm kız sadece hbrini aldıımı gördümm seni deil yaniii

o zaman ben hiç doğuramıcam rüyalar ters çıkar ya

bence önce elmi sonra sen en son ben

Bu arada günaydın demeyi unuttum :) günaydın kızlar nasılsınız? paradies yelizzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ınş. hayılısı sağlıklısı olur yaaa

tmmmm

anladım canımmm hayırlısı olsun yaaa
evet benım oğlumun adı da mert kağan olacak nasıpse

hayırlısı olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…