günaydın canım hoşgeldinn
ya bişi dicem sana bana nie hiç cvp vermion sen
hosbulduk canımmmmm
hoşgelldinnnnnnnn
senı sevmıo
hoşgeldın canımmm
senı sevmıo
hoşgeldın canımmm
günaydın nanesekerim.. Ya bana coklu cevap yazma nerden oluyo tarif edermisin...
gunaydın arkadaşlarrr
dun acılen dr a gıtmiştim bılıyorsunuz kı
gerçekten de ıyıkı gıtmişimmm ultrasonla baktı dr bebeğin suyunda bşey gorunmuyor dedı kılosu gelişimı her şeyı maşallah gusel dedıama bır de alttan bakalım dıyınce bole kalakaldımmm ılk defa alttan muayene olacaktım hamıleliğim boyuncaaaa
neyse yukarı çıktık alttan muayene oldum kı dr evet az az suyun gelıyor gbı dedıı tabı bana orda ınme ındı yıneeeçok korktummm
dr korkacak bı durum yok dedı olabılır dedı antıbıyotık verdı su ıltıhaplanma yapmasın dıye ve yarn tekrar alttan bakacak sanırımmmbılmıorum zaten aşırı aşağıda baskı hıssedıyorummm , gecelerı donemıorumm uyuyamıorum bazı bazı nefes alamıo gbıyımmm değişikk ben dıorum erken doğacak oğlum oyle hısssedıorumm artı şu an ağlıcamm gece hıç kıpırdamadı oğlumm şuanda kıpırdamıoooo offffffffff
dun nst ye de bağlandımm gayet gusel dedı dr sancın yok dedı . zaten sancım yok bunu bılıorum ama adet ağrısı gbı ağrım var,ve beyaz akıntılarım var,ıdrar yollarımda da bşey yokkk :44:....
gece boyunca da ruyalarımda bebek gordum
annem benı normal doğumla doğurtuyormuş ne alakaysa :44: neyse sonraa kızım 5 yaşında doğuyormuş sankı ve sarışın maviş bı kızz sevımlııı onu emzırıyormuşuummm daha sonra oğlum doğuyorrr onu da normalle doğurmuşumm guluyormuşş bı bakıyorumm on dişleri çıkmış oğlumunnn eşime seslenıorumm bak dişleri çıkmış doğmuş dıye o da dıyor bu normal boyle doğanlar da var dıyorrr :44::44: oyle işte kızlarrr
benden bu kadar
sıkıntılıyım azcıkk
sabah kalktım kahvaltımızı yaptık eşimı gnderdım konuşmk ıstemedım bıle
allah razı olsun benı çok ıyı anlıyorrrr nazlıyorrrr ....
umarım sızler de ıyısınızdır canlarımmm
aaayyhhh bence önce idil doğurucakkk gece rüyamda gördümm belkide bugün doğuracaakkk belkide doğurduuu
sonra sennn en sonda benn
canım alıntı ile cevaplamanın sağ tarafında bir artılı şekil var ona tıklıyorsun kaç tane alıntı yapıcaksan hepsinde bunu tıklıyorsun ve en son alıntıda alıntı ile cevaplaya basıyorsun çoklu alıntı yapmış oluyorsun canım...
Gökce dikkat et kendine daha çok erken!!!!
Kızlar bugün 21 aralık ve ben hala doğurmadımdün yine çok şiddetli sancılarım oldu ama 1-2 saat sonra pırrrrrrrrrrr sancı mancı kalmadı
gökcecim merhaba. dün biraz okuyabildim. erken gelme ihtimalimi var bebişinin. bende 36 haftada dogum yaptım. hiç korkma. bir bakmısın elinde. ben şimdi o acıları bile hiç hatırlamıyorum. çok güzel canım allah eline almayı nasip eder işallahh..
ayy evet evet sanırsamm sevmiooo
beni sevmien ölsün
Kızlar bugün 21 aralık ve ben hala doğurmadımdün yine çok şiddetli sancılarım oldu ama 1-2 saat sonra pırrrrrrrrrrr sancı mancı kalmadı
beni rüyanda mı gördün kızzzzzzzzz nasıl gördün?
bence önce gökce doğuracak
gökcecim merhaba. dün biraz okuyabildim. erken gelme ihtimalimi var bebişinin. bende 36 haftada dogum yaptım. hiç korkma. bir bakmısın elinde. ben şimdi o acıları bile hiç hatırlamıyorum. çok güzel canım allah eline almayı nasip eder işallahh..
beni sevmien ölsün
canm 36.haftada kuveze falan alınmadı dımı ?
bılmıorum şuanda aşırı baskım varrrr
kız yazık boşver olmesın de kımse sevmıosa sevmesın de çok da lülü de
edıyorum aslında ıdılım aam bılmıorumkı sancım değil baskılarım çok yoğun benımmmm ve batmalarım var ara sıra da olsaaa
yok canm abartma sızın ramak kaldı benm daha varrr :92:
melojcum nasılsın.bebişin dogdumu? ayse nasıl, adasıma selam söle.
edıyorum aslında ıdılım aam bılmıorumkı sancım değil baskılarım çok yoğun benımmmm ve batmalarım var ara sıra da olsaaa
beni sevmien ölsün
kıssss ölmesin zatiiii ben şarkı sölüodummmmm
küveze alınmamıstı cnmmm. benim oglanın suyu bitmişti o yüzden erken dogum yaptım. saglıkla gelsin oglusun. hem bizm oglanlar adaşş olacakk
idilim sen hala dogurmadınmı. kzcenin rahatı iyi galiba. ayy cok heyecanlısındır sen şimdi...
doğurduğunu gördüm kız sadece hbrini aldıımı gördümm seni deil yaniii
yok kız nerdeesen nasılsın oğluşun nasıl?
canım sancın filan olmayabilir benim kuzenin eşi iki bebeğini 6 aylıkken doğurdu sancı olmadan suyu geldi yani çok dikkat et kendine....çok erken daha.... 36 hafta dolmadan hala premature sayılır... fazla iş yapma 37.haftadan sonra ne yaparsan yap
o zaman ben hiç doğuramıcamrüyalar ters çıkar ya
bence önce elmi sonra sen en son ben
Bu arada günaydın demeyi unuttum :) günaydın kızlar nasılsınız? paradies yelizzzzzz
aydemet mutfaktaydım kusura bakmaaa aşure yapıomda görmedimmm yazıdığınıı yokk benimm bebiş doğmadı daha az kaldı inş. yakında geliyo ablamda iyi şükür çalışıyo yeni işe başladığı için gelemiyo daha düzene girememiş onun için a.s sölerim canım
bende cok severim asureyi.eline saglık cnm.
doğurduğunu gördüm kız sadece hbrini aldıımı gördümm seni deil yaniii
tmmmm
anladım canımmm hayırlısı olsun yaaa
evet benım oğlumun adı da mert kağan olacak nasıpse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?