Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olmuşşşşşşşşşş...
teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiii...öptük seniiiiiiii...uğurlu gel bize inşallahhhhhhhhh....

hoşbuldukkk

iyyiz canım saolasın gün bekliorzz
bebişinle sen nasılsnz
bu aradaa cinbsiyeti kızmışş hayırlı olsun inş..
sağlıklı sıhhatlii dünyaya gelir inş..

ayy sizin adınıza ben bile heyecanlanıyorum çok yakın zamanda kavuşcaksınız meleğinle inşallah...
biz de iyiyiz canım sanki içimde pıt pıtlar var bu gece hissetmeye hafiften başladım sanki...
evet canım bizimkide kızceymiş aminnn cümlemızınkı gelsin inşallah

evt canımm öle artıkk yeri darrr

Allahh herkese nasip etsinn canımmm :97::97:

hehe tşk ederiz teyzesii aman sen fazla heycanlanmaa

yaa hissedebiliosan ne güsell ben çokk geç hissettim hareketlerii 24. haftada flnn

sonraa tam hissediyom net gümbür gümbür derken öyle böyle sona geldik şimdide doğum evresinde olduu için hareket etmioo

teyzoooşşşllaarrrr

kızımınn yeleğini ördümm bitirdiimm bu zamana kadarr hiç yelek kazak vs. örmemiş olmama rağmenn hiç örneksiz kafamdan yelek yaptımm çok şeker olduu pembişşşş inş.. doğsuunn giydiricemm
düğmelerinide alıpp diksem tam süper olucakkk

Canlarımmm ben de çıkıyorum..Giresun dan kayınvaldem geldi bu akşam.Ayıp olmasın kadına şimdi...
Meloj cumm bebişine kendine çok iyi bak...Allah a emanet olun...
Elifcim minnakına sen de çok iyi bak kuzum...Hepinizi kocaman kocaman öptüm

tmm canım bende çıkıyorummm öptüm hepiniziii

Oyy maşallah ellerine sağlık canım...doğsunda giysin fıstık hanım iyi günlerde inşallah

maşallah canım sıpalarına

Fatoşş ben de kızce annesi olcamm nasipse duydun mu :))

canım kızın oluyomus.allah eline almayı nasip etsin..

ay tinker nu nasıl şey ediyodukk:26:
bu arada baktımm olmuş..7+4

canım nazar degmesin kuzucun 7 haftalık olmus. maşallah tıckeinde çok güzel olmus. teyzesi onu yesin elifim..

melojcum valla bravo sana sizin ailede herkes marifetli galiba.

iyice sakinledi sitemiz yaaa, hele akşaları ve haftasonları...

iyi aksamlar pembemmmm

emoscummm nasılsın. dün aksam seslenmissin ama ben cıkmıstım sabah okudum. mert uyanıyo hemen çıkmak zorunda kalıyom bazen.

iyi akşamlarrrr şeker....
kimseler yoookkk... erkenden uyuycam anlaşılan..

canlar.... kimsecikler yok bende kaçıyorum. oglumuda tam uyutmustum halbuki neyse...

iyi geceler....

kızlar 10000 sadece 3 sayfa kalmış.keşke daha önceden anlaşsaydık sayfa 10000e gelince herkes bütün toipk burda olsaydık bi kutlama yapsaydık valla şimdi aklıma geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…