Fatoşş ben de kızce annesi olcamm nasipse duydun mu :))
duyduk canım çok şükürr.geçen hafta bugün duymuştukk.6+4 te..
kızlar yaaa..bu hafta eşimin amca oğlunun düğünü vardı..gidip gitmemekte çok kararsız kaldımmgitmedimm...öyle kös kös oturdum evde bütün günn..tam tembelim yani..temizlik yapmam lazımdı yapmadımm...
aslında dr. sakınca yok demişti ama 1 gün için gitmiyim dedim amagitmeyide çok istedimm.çok sıkıldımm.1 aydır kimseyi gördüğüm yok...
ben de demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sağlıcakla kucağına alamyı nasıp etsın ınşşşş
Canımmm evet seninde tahminin doğru çıktı :)
çok teşekkür ederim Allah ım hepimize kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Anaaaaammmmmm Hadi hayırlı olsun kuzum yaaa
dün dedik ama dimi bunca zaman sakladı sıpaaa bu kızlar çok nazlı çooook
Allah analı babalı büyütsün saglıkla gelşsin inşAllajhh
Sağol hayatımmm çok sağol.Gerçekten öyle ya...Ne kadarda nazlılarmış bu kızceler:)
Amin canım bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz hep birlikte inşallah
fıstık naber sanada yapşayımmı bı tıcker bende degıstırdım yenı yıl temalı olduu
Şükür canımcım
Gitseydin de iyi olurdu doktor git dedikten sonra gerisi Allaha emanet
Neyse artık gitmediysen boşver
Tembelliğe gelince ilk aylarda çok olur ben hiç ayık gezmezdimdüşününce şimdi o günleri hayal gibi bir insan 24 saatin kaç saatti uyuyabilir ya ben en fazla 8 saat oda zorla ayık kalıyordum
Ayy kıyamam sıkılmışsındır tabii.Ama bazen insanın hiçbir şey yapası gelmiyor.Onca işin arasında tembellik yapası geliyor.Sık sık bana da oluyor canım merak etme:))Neyse inşallah yine bir vesile olurda görürsün sevdiklerini
valla gitseydim çok iyi olurdu...kıyafet ayarlamadım baştan diye gitmedimm.yoksa yolculuktan pek korkmuyodum.yoksa 3 saatlik yoldu....
O kıyafet sorunu ilerleyen zamanlarda daha nasıl büyücek bir bilsen sokaga çıkmak istemiceksin
(belki ben evdeyim die )
Kıııızz elifff egeyı uyuttumdu sımdı geldım sen yoksun hayatım bee özürr
öylemi dersinnn...
Bende yemek yiyodum yavrum.şimcik geldimm...
Kızlar bu arada karasu hastanede yatıyomuş..dr. O şekilde daha iyi olacağını söylemiş..iyilermişş..,
canım be hamılelık olanını bılemedım ıngılızce bırseyler yazıyor ya ..dur bıraz daha ugrasayım..öle mi ben dün ona mesaj cektım cevap vermedı demek ondanmıs canım benım allah yardımcısı olsun..rısklı bır durummu varmıs kı hastanede yatıyo
canım bilmiyomki riskli bi durum varmı iyiyiz dedii..daha doğrusu yazmış...aradım bende açmadı mesaj attı...tsh den sorunları vardı ensonn...başka bişey varmı bilmiyorumm...inşallah yoktur...
http://lbdf.lilypie.com/uQnQp2.png
ELİFF 2 KASIM OLARAK YAZDIGIMIZDA MUHTEMEL DOGUMU 9 ARALIK DEMI ONA GORE BU CIKIYO BAK BAKALIM OLMUSMU BEGENMEZSEN DEGISTIREYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?