- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
karasu canım hastanedeymıssın ınsallah hersey yolundadır geçmıs olsun tekrardan dıkkat et kendıne tatlım
ben de yeni okudum ya..
şerocum canım çok geçmiş olsun,umarım bebeğin de sen de iyisinizdir..
Rabbim sizi korusun
aaa ben okumadım yaaa... ne oldu ki sorun mu varmış???? umarım herşey yolundadırrr
kızlar 10000 sadece 3 sayfa kalmış.keşke daha önceden anlaşsaydık sayfa 10000e gelince herkes bütün toipk burda olsaydık bi kutlama yapsaydık valla şimdi aklıma geldiii
ben de yeni okudum ya..
şerocum canım çok geçmiş olsun,umarım bebeğin de sen de iyisinizdir..
Rabbim sizi korusun
HATİCE hoşgeldin canım.şero bebeklerinden birini kaybetti.diğeri iyi..ama tsh biraz yüksek çıkmış..daha iyi olur diye hastaneye yatırmışlarr.böyle iştee..
NURUM canımbenim.yazını yeni gördüm.yok bende ağrı falan olmadı..dış gebelik için seri kan ölçümü yapıldımı.artış düşükse o zaman şüphelenilenilir.tabi o da kesin değil...
AYŞEM bende altın parası biriktirdim sayılır ama sanırım altın alamıycam..borç vericemm...
ama biriktirmeye devamm...
selam şekerciklerimmmmmm ben geldimmm ve sizi cokkkk ama cokkkkkkkk özşedimm aslında uzun zaman olmadı belki ama sizlerle uzunnn uzunnnnn yazışmayı özledimmm....
eee varmı güzel haberler şero hakkında birşey okumadım ama gecmiş olsun demişsiniz umarım herşey yolundadır ne olur beni bilgiledirin cıkıcam fazla kalamıyorumm...
yavyumm nasılsın bebıs nasıll hersey yolunda bıldıgım kadarıyla böyle devam eder ınsallah :)))
anladım canım sorma ya bende arada bı parasız kaldıkça harcamak zorunda kaldım yoksa 170 tl
biriktirmıs olurdum bu zamana kadar ama çıktıgım ıs yerınden paramı gec verdıler onun ıcın
maalesef harcamak zorunda kaldım neysekı sonunda yuze tamamladım ama :)
sen de borc verceksın he çeyrekın olmıcak yanı olsun gene de bırıktırmıssin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?