canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..çok şükürr
hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah pıtırcıklarına..
oh oh kiloları da ne güzel olmuş maşallahh
merhaba canımm hoşgeldin :81:
evet canım ayrı ayrı 1170oooh çok şükür canım...ayrı ayrı 1170 mı masallah kız o zaman karnın kocaman olmustur sorması ayıp catladı mı hıç
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..çok şükürr
hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah pıtırcıklarına..
oh oh kiloları da ne güzel olmuş maşallahh
merhaba canımm hoşgeldin :81:
hoşbulduk kızımız nasıl annesi...
teşekkür ederiz teyzoşşş
iyi akşamlar kızlarrr
bugün doktorumuza gittik..maşallah herşey yolunda dedi.istirahat iyi gelmiş,rahim ağzının incelmesi durmuş..2 haftadır ilerleme olmamış hiç.yine de her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi.yarın onu yaptırıcam..
bebişlerimizde çok iyilermiş..1170 gr olmuş sıpalardoktorumuz çok güzel gelişiyorlar dedi
kasılmalarım hala devam ediyor ama geçen haftakinden daha az..onlarda normalmiş artık..
bizden haberler bu kadar.. sizde ne var ne yok
hoşgeldinnn hayatımm...su06,Yavyum+,TopukluAyakkabi,SariLale+,
kızlar merhaba nasılsınız...bı selam vereyım dedim:82:
maşallah kuzumaaa....egeyı uyuttuk sımdı babasıyla battanıyeyle sallayarak...bulent ortacgıl sarkısıyla anında uyudu..vallahı ben normal nınnı pek solemıyom sakınlestırıcı sarkılar cok ıyı gelıyo kuzumaa...iyi teyzesi çok şükür tekmeliyo bol bol :)
ege nasıll yakışıklıı
hoşbulduk sen ne koydun kız faceye aşk olsun ben hala süperimmmçoook sevindimm herşeyin yolunda olmasınaa.aman dikkat ett..aynı ititnayla ddevam ett...
hoşgeldinnn hayatımm...
evet canım ayrı ayrı 1170çatlamazmı hiç yaaa:2: 10 günde harita gibi oldu karnım
olsun canım sinir bozucu ama posta posta catlıyacagına uc cocukla toptan catladın boşverrr..ben dede var ama az..yıne de sınır bozucu ve dedıgın gıbı bırden kısa zamanda catlıyıverıyo anlamıyo ınsan:96:
teşekkür ederiz teyzoşşş
maşallah kuzumaaa....egeyı uyuttuk sımdı babasıyla battanıyeyle sallayarak...bulent ortacgıl sarkısıyla anında uyudu..vallahı ben normal nınnı pek solemıyom sakınlestırıcı sarkılar cok ıyı gelıyo kuzumaa...
ay yesinler onu yaa çok tatlı maşallahh :)
bi de geçenlerde bi oyuncak kuzu gördüm anne karnındaki sesler var içinde
bebekler onunla uyuyolarmış çok ilginçti ama sesler,kısmet olursa onu almayı
düşünüyorum bakalım:)
eveeeeeet gecende ben de bayılmıstım ona ama seslerını dınlememıstım..playschool yada onun gıbı bı markanın demı...cok tatlı evet..al bencede benım muzık kutum vardı ondan almadım onu..benımkı chıcconun klasık muzık calanı ..bach ve şopen çalıyo oda guzel..tavsıye ederım...
kızlar sizlere iyi geceler diliyorum..ben çıkayımazcıkkocamla başbaşa tv ızleyeyım uzun zamandır yalnız kalmadık hadi öptüm sizleri
hoşgeldinn balımm.sağolll....katılıyorumm .çoookkk sıkıcı bi hafta sonuydu benimçiinn...
ve son 1 aydır hep aynı teranee...bugün ağladdım biraz dayanamadımm..
bunaldım yalnızlıktan....
buarada 10000. sayfamızz hayırlı uğurlu olsunnnn...
bol bebişli paylaşımlar olsunnnnnn.....
10.000
naber pembecim nasıl gidio çalışmaları bitirdin galiba
çalışmalar bitti şekerimm, yılbaşı günü veya ertesi gün bekleyebilirsem tabiii test yapıcam artıkkkk!!!!
sen nasıl oldun, gezmelere başlamışsın...
bende artık tamamen iyiyim canım çoktan başladım gezmeyeyalnız dikişlerim düşmedi ama artık bir önemi yok yaniii .bende biranönce kırmızıların gelmesini bekliyorum biranönce gelsin ve gitsinkiii çalışmalara başlayayım artık tabi dr.mu aradığımda d.kontrol hapını içmem konusunda ısrarcı olmazsa:18:
ben de haftasonları çıkıyorum genelde,ama bugün bi sıkıcı ya
nerde düştün kızz dikkat et amannnnn
iyi akşamlar kızlarrr
bugün doktorumuza gittik..maşallah herşey yolunda dedi.istirahat iyi gelmiş,rahim ağzının incelmesi durmuş..2 haftadır ilerleme olmamış hiç.yine de her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi.yarın onu yaptırıcam..
bebişlerimizde çok iyilermiş..1170 gr olmuş sıpalardoktorumuz çok güzel gelişiyorlar dedi
kasılmalarım hala devam ediyor ama geçen haftakinden daha az..onlarda normalmiş artık..
bizden haberler bu kadar.. sizde ne var ne yok
ben kimse girmez gece 10000 i yaparım derken, çok çalışmışsınız kızlarr... ben 500 leri 1000 leri hatırlıyorum yaaa
bence içmeeee vallaaa... var yaaaa, hemen hamiş kalırsın sen şimd, cicimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?