Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşbulduk kızımız nasıl annesi...

oooh çok şükür canım...ayrı ayrı 1170 mı masallah kız o zaman karnın kocaman olmustur sorması ayıp catladı mı hıç
evet canım ayrı ayrı 1170 çatlamazmı hiç yaaa:2: 10 günde harita gibi oldu karnım

teşekkür ederiz teyzoşşş

çoook sevindimm herşeyin yolunda olmasınaa.aman dikkat ett..aynı ititnayla ddevam ett...
su06,Yavyum+,TopukluAyakkabi,SariLale+,
kızlar merhaba nasılsınız...bı selam vereyım dedim:82:
hoşgeldinnn hayatımm...

iyi teyzesi çok şükür tekmeliyo bol bol :)
ege nasıll yakışıklıı

maşallah kuzumaaa....egeyı uyuttuk sımdı babasıyla battanıyeyle sallayarak...bulent ortacgıl sarkısıyla anında uyudu..vallahı ben normal nınnı pek solemıyom sakınlestırıcı sarkılar cok ıyı gelıyo kuzumaa...

çoook sevindimm herşeyin yolunda olmasınaa.aman dikkat ett..aynı ititnayla ddevam ett...

hoşgeldinnn hayatımm...
hoşbulduk sen ne koydun kız faceye aşk olsun ben hala süperimmm

ay yesinler onu yaa çok tatlı maşallahh :)
bi de geçenlerde bi oyuncak kuzu gördüm anne karnındaki sesler var içinde
bebekler onunla uyuyolarmış çok ilginçti ama sesler,kısmet olursa onu almayı
düşünüyorum bakalım:)

eveeeeeet gecende ben de bayılmıstım ona ama seslerını dınlememıstım..playschool yada onun gıbı bı markanın demı...cok tatlı evet..al bencede benım muzık kutum vardı ondan almadım onu..benımkı chıcconun klasık muzık calanı ..bach ve şopen çalıyo oda guzel..tavsıye ederım...

kızlar sizlere iyi geceler diliyorum..ben çıkayımazcıkkocamla başbaşa tv ızleyeyım uzun zamandır yalnız kalmadık hadi öptüm sizleri

evet canım o dediğinden kuzucuk ben de çok beğendim çok değişik geldi
senin dediğin de aklımda olsun

aaa 10002 olmuş sayfaaa ben 10000e yetişemedim süper yaaa hayırlı olsun topiğimiz için bol bebekli sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

kız yavyum niye sildin beni faceden bakiiim hııı? baktım herkeste varsın, beni silmişsin, bişii mi oldu benim haberim yook?

çalışmalar bitti şekerimm, yılbaşı günü veya ertesi gün bekleyebilirsem tabiii test yapıcam artıkkkk!!!!
sen nasıl oldun, gezmelere başlamışsın...

bende artık tamamen iyiyim canım çoktan başladım gezmeye yalnız dikişlerim düşmedi ama artık bir önemi yok yaniii.bende biranönce kırmızıların gelmesini bekliyorum biranönce gelsin ve gitsinkiii çalışmalara başlayayım artık tabi dr.mu aradığımda d.kontrol hapını içmem konusunda ısrarcı olmazsa:18:

bence içmeeee vallaaa... var yaaaa, hemen hamiş kalırsın sen şimd, cicimmm...

ben de haftasonları çıkıyorum genelde,ama bugün bi sıkıcı ya
nerde düştün kızz dikkat et amannnnn

aman sorma sakarlıgım üstümde bu ara Allah sonumuzu hayır etsin

ohh maşAllah size
azıcık daha dayanın tamammmmmmııııı
maşAllah kilolarıda süpermiş çok sevindim sen yinede bol bol dinlen tamammı

ben kimse girmez gece 10000 i yaparım derken, çok çalışmışsınız kızlarr... ben 500 leri 1000 leri hatırlıyorum yaaa

ayyy ben 100leri hatırlıyorum
ya çiçeğimi özledim ben msnede pek gelmişyor faceyede girmiyo çok
ne güzel geçen sene gece sohbetlerimiz vardı sabahlara kadar neredeyse

selam iyi geceler güzellerr ben geldimmmm ayy ben hayla hastalanmadım yaww bu ayy çok az takmıştım kafaya ondanmı geciktti ama çok az taktım minnacıck geçen ay hiç takmadım gününden 2 gün önce felan gelmişti bu ssefer gecikmemin 4. günü:18: aman yta düzenim kaçmasıın yinee offffff:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…