aa kız ne güzel kızçen olacakbende nasıl olim hafif midem bulanıyo başım ağrıyor dinlemediğimi düşünüyorum korkuyorum bebişime bişi olacak diye rapormu alsam evde yatsammı diye düşünüyorum
evet tatlım ALLAH gonlume gore verdı kız ısıtıyordum cok kısmet oldu sukur
canım tıcker yapmamıssın neden? evet bencede al canım dınlenmen gereken bır donemdesın ben senın oldugun haftalarda hep yatıyordum mıdem fılanda kotuydu ama dınlenıyordum bı ıs yapmıyordum sende dıkkat etmelısın canım
bakma sen benim bu halime eşimin yanında çok sakin herşeyi oluruna bırakmış bir haldeyim sadece sizinle paylaşıyorum içimde ne fırtınaların oldugunu...
eşime çok destek oluyorum sürekli moralini yüksek tutuyorum herşeyi alttan alıyorum ki en ufak bir pürüz degerleri düşürür korkusuyla...inş etkisi olmuştur canım...
yarın görücez
inşallah canım benim yaa...
aminnnnnnnnnnnn
ooo ben kaçırmışım orayı demekki:)
maşallah bir kızımız dahamı geliyorne bereketli bir yılmış hep kız maşallah maşallah...
burda sorun yapıyolar ama doktor rapor verse hiç kimseyi dinlemem sonuçta özelde değilimeger dinlenemedigini düşünüyorsan ve sorun olmayacaksa al canım bence..
:
bilmem tckeri ayşe olsa o yapardı bilmiyorum bent tatlım ALLAH gonlume gore verdı kız ısıtıyordum cok kısmet oldu sukur
canım tıcker yapmamıssın neden? evet bencede al canım dınlenmen gereken bır donemdesın ben senın oldugun haftalarda hep yatıyordum mıdem fılanda kotuydu ama dınlenıyordum bı ıs yapmıyordum sende dıkkat etmelısın canım
kacmıs evet 1 ay oldu hemen hemen ogrenelı cınsıyetını evet 2010 kız senesıydı canım 2011 de erkek olacak heralde
burda sorun yapıyolar ama doktor rapor verse hiç kimseyi dinlemem sonuçta özelde değilim
yıldız dıkkat et canım senın dahada dıkkatlı olman gerekıyor bu donemde rapor alma durumun varsa al canım mıdem kotu hep ıstıfra edıyorum fılan de doktora ıste rapor bence:94:
nanem sagolasın canım bızım ıcın ıyı dıleklerın ıcınallah senınde gonlune gore versın ınsallah yarın guzel haberlerle gelırsın ınsallah bızlere
kızlar ben cıkıyorum bı okey oynayasım geldı optum sızı
yıldız dıkkat et canım senın dahada dıkkatlı olman gerekıyor bu donemde rapor alma durumun varsa al canım mıdem kotu hep ıstıfra edıyorum fılan de doktora ıste rapor bence:94:
nanem sagolasın canım bızım ıcın ıyı dıleklerın ıcınallah senınde gonlune gore versın ınsallah yarın guzel haberlerle gelırsın ınsallah bızlere
kızlar ben cıkıyorum bı okey oynayasım geldı optum sızı
o zaman al gitsin canım ya senin saglıgın daha önemli
Nabersınız kızlaarr :))
slmm kızlarrr napıosnnz bakalııımmmm
benimm bebekk işaretii gönderdiii dünden beri kanlı akıntı gelioo
dr. Gitmiştikk şimdi geldimmm bugün yarınn gelicek bekle dediii
ama net söyliyim 2011 e kalmııcak 2010 bebeği olucak dedii
vaayyy ablaaaa seni buralarda görmeekkkk çok güselll :))
yarın gideyim bakalım verirse 10 gün rapor alacam
Nabersınız kızlaarr :))
slmm kızlarrr napıosnnz bakalııımmmm
benimm bebekk işaretii gönderdiii dünden beri kanlı akıntı gelioo
dr. gitmiştikk şimdi geldimmm bugün yarınn gelicek bekle dediii
ama net söyliyim 2011 e kalmııcak 2010 bebeği olucak dedii
eheueheu evet yaa koptum geldımmm bakalım sımdılık burlardayımm :))
bebıs 40 haftayı bıze ınat doldurcak galıuba meloşşş :d
iyi bakalım canım al da bol bol dinlenirsin
ooooo ayşemmmm seni buralarda görmek ne güzell kız özledim seniii
ayyy çok heyecanlııı ya
nasıl sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdi ayy çok imrendim valla..
sağlıklı sıhhatli birşekilde doğurursun tatlım inş
evttt yaaa resmen inat gibiii ben hep erken bekledim dr.lar da erken olma ihtimali var diince iicee beklemeye başlamıştım amaa yookk tamda gününde gelcek bence 30 unda
iyi bakalım canım al da bol bol dinlenirsin
Ooooo ayşemmmm seni buralarda görmek ne güzell kız özledim seniii
Ayyy çok heyecanlııı ya
Nasıl sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdi ayy çok imrendim valla..
Sağlıklı sıhhatli birşekilde doğurursun tatlım inş
haydiiinn kızlaarr ben çıkıormmmmm öptümmm hepinizii byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?