Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saol bitanem ne iyi dileklerle geldin

Allah gönlümüze göre versin sonrasıda zor yani bakalım hayırlısı olsun
benim annem bebek bakıyor şimdi harpakedemilerinde bizi büyütmesinden öte bu işte çok ilerledigini düşünüyorum çünkü baktıgı bebeklerin anneleri ya ögretmen ya hemşire babaları ise en düşügü binbaşı yani az çok çağdaş bir çocuk için çok bilgi edindi zaten çok güvenirdim bunlarda olunca çok istiyorum bakalım

selam sekercim nasılsınız..

inşallah canım benimmm...tek dileğimiz eşimle dört gözle yarını bekliyoruz hakkımızda hayırlısı inş
saol balım benim güzel dileklerin ve duaların için..

canım sen içini ferah tut. bol bol dualr et. bizde bu asamalardan gectik. sende mukafatını alıcaksın işallah.

inşallahhh inşallahhh o günleri yaşamak bizlerede nasip olur tatlım...

Sizde sağolun canlarımm... Dualarımızı eskik etmicezz hiçrbirzamann herzaman herşeyin hayırlısını isticezz.. Rabbim boşçevirmez..kızlar bendee 4444 dua ya başladım daha öncee eşimin işi için istemiştim rabbim boş çevirmedi çok şükürler olsun.. şimdide bebeğim için okuyorummm umarım bu seferde boş çevirmezz

kesinlikle canım çok doğru sölüyorsun...Rabbim ol dedikten sonra herşey olur yeterki istemesini bilelim isteyelim dimi...
inşallah canım sende biran önce hamiş kalırsında dualarının karşılıgını alırsın...

yelizcem SariLale ParadiesAngel SeKeR_NaNe MGUNER Yavyum Yildiz10 TopukluAyakkabi aydemet26

selam kızlar nasılsınız benım kocısın yıllık ıznı bıttı cok sukur 1 aydır evdeydı adam sızlerden uzak kaldım bıseyden haberım yok wallahı bı ıdılı bılıyorum baharcık geldı ee baska neler olduu?

Nanemm içini ferah tut kuzucum yarın herşey yolunda gider sonuçlarınız temiz çıkar inşAllah tez zamandada yavruna kavulursun

hoşgeldin cnmm nasılsınn bebeişin nasıl??

hoşgeldin bellecim...ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
karasu ikizlerinden birini kaybetti ve şuan hastanede yatıyor tsh degeri yüksekmiş inş tsh degeri düşer ve diger yavrusunu Allahım ona bagıslar diye dua ediyoruz...
çiğdemin bebişleri maşallah iyiymiş az kaldı onunda hayırlısıyla dogurur inş.
melojla elmide ha dogurdu doguracak gün hatta saat sayıyoruz:))

Nanemm içini ferah tut kuzucum yarın herşey yolunda gider sonuçlarınız temiz çıkar inşAllah tez zamandada yavruna kavulursun

çıkar dimi tatlım.. inşallah yaa çok merak ediyorum nasıl çıkıcak diye sonuçlar eger birazda olsa sperm çıkarsa varya sevincimden ölürüm heralde:))
saol balımmmmm benimmm

Son düzenleme:

hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

çıkar dimi tatlım.. inşallah yaa çok merak ediyorum nasıl çıkıcak diye sonuçlar eger birazda olsa sperm çıkarsa varya sevincimden ölürüm heralde:))
saol balımmmmm benimmm

çıkar çıkar sakin olun yeter bak senin çok sakin olman lazım erkek için o test çok zor bir durum senin ona moral vermen lazım

kıslar ya dinlenemediğimi düşünüyorum akşamda okulum var acaba iş için rapormu alsam içim hiç rahat değil

çıkar çıkar sakin olun yeter bak senin çok sakin olman lazım erkek için o test çok zor bir durum senin ona moral vermen lazım

bakma sen benim bu halime eşimin yanında çok sakin herşeyi oluruna bırakmış bir haldeyim sadece sizinle paylaşıyorum içimde ne fırtınaların oldugunu...
eşime çok destek oluyorum sürekli moralini yüksek tutuyorum herşeyi alttan alıyorum ki en ufak bir pürüz degerleri düşürür korkusuyla...inş etkisi olmuştur canım...
yarın görücez bakalım..

kıslar ya dinlenemediğimi düşünüyorum akşamda okulum var acaba iş için rapormu alsam içim hiç rahat değil

eger dinlenemedigini düşünüyorsan ve sorun olmayacaksa al canım bence..

inşallah canım benim yaa...
aminnnnnnnnnnnn
ooo ben kaçırmışım orayı demekki:)
maşallah bir kızımız dahamı geliyor ne bereketli bir yılmış hep kız maşallah maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…