Selam kızlarrr :82:
Selam kızlarrr :82:
saol canım benim inş. kucağıma aldığım günleride görürümcanım maşallah sıpalarına..
allah yardımcısı olsun arkadasımızın . diger yavrusunu ona bagıslasın.
tıckerim aynı seyi ben düsündüm gecenlerde gecen sene bende aglıyodum bebegim olmuyo diye.... şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. egemuyla birlikte nice yıllar canımmm.
yıldızcım seni tyebrik edememiştim. allahım eline almayı nasip etsin canım..
.
a.s tatlım hoş geldinSelam kızlarrr :82:
Ayyy ben dogmadan düşünmeye başladım valla sizin işiniz daha zor
evet yaa..Rabbim nasip etsin doğurupta birilerine emanet edeceğimiz günleri görmeyi, önce dileğim bu ama..bende arada düşünüp duruyorum kime bırakırım diyee..tabiki anneme bırakırım kendi anneme ama nasıl olur.sabahları bırakmamız lazımm..evler uzak birbirine....eşim bir gün çalışıp bir gün izin yapıyor.diyo evde olduğum günler ben bakarımm..aman ne bilim yaa...gönül isterki 1 sene ücretsiz izin aL.ama sanmıyorum onca masraftan sonra izin kullanabileceğimii...
Benimde annem bakıcak gerçi ben 5 aylıga kadar kendim bakıcam en az sonra başlarım işe yani seneye eylülde kısmet olursa en erken. işe başlayıncada annem gelecek sabah onu uyandırmak istemem sıcacık yatagından çıkarmayım uyanınca ananesi nereye isterse götürsün
hoş geldin canım dualarımız seninleslm kızlar nasılsınız?haftasonunuz nasıl geçti?
karasuyum canım benim çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda tsh degerin düşer de biran önce bu durumu atlatırsın tatlım...lütfen kendini yıpratma melegini düşün inş o annesini bırakmayacak..
dualarım seninle bitanem
inşallah Allahım karasuya bu kadar sıkıntının mükafatını verir ya
çiğdemim canım benim sıpaların gayet iyiymiş rahim agzının incelmesi durmuş o kadar sevindimki az kaldı birazcık daha sabrettikten sonra hayırlısıyla inş 3ünü birden kucagına alıcaksın bebegim...Allahım nazarlardan korusun seni ve bebişlerini...
kızlar bizede dua edin yarın eşime spermiyogram testi yapılcak eger az da olsa sperm çıkarsa alıp dondurcaklar ve 1 hafta sonra kırmızılar gelicek inş ve tedaviye başlıcaz...
o kadar korkuyorumki yine 0 çıkıcak diye nolur birazcık da olsa çıksın nolur yaa
Benimde annem bakıcak gerçi ben 5 aylıga kadar kendim bakıcam en az sonra başlarım işe yani seneye eylülde kısmet olursa en erken. işe başlayıncada annem gelecek sabah onu uyandırmak istemem sıcacık yatagından çıkarmayım uyanınca ananesi nereye isterse götürsün
slm kızlar nasılsınız?haftasonunuz nasıl geçti?
kızlar bizede dua edin yarın eşime spermiyogram testi yapılcak eger az da olsa sperm çıkarsa alıp dondurcaklar ve 1 hafta sonra kırmızılar gelicek inş ve tedaviye başlıcaz...
o kadar korkuyorumki yine 0 çıkıcak diye nolur birazcık da olsa çıksın nolur yaa
hoş geldin canım dualarımız seninle
selam kızlarrrr
bütün gece uyuyamadıktan sonra,sabahtır yataktan çıkamadım..uyuya uyuya şiştim
nanemmmm canım benim sen umudunu yitirme hiç bi zaman.. eşinin testleri gayet iyi çıkacak ve meleğiniz size gelicek yeni yılda
slm kızlar nasılsınız?haftasonunuz nasıl geçti?
karasuyum canım benim çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda tsh degerin düşer de biran önce bu durumu atlatırsın tatlım...lütfen kendini yıpratma melegini düşün inş o annesini bırakmayacak..
dualarım seninle bitanem
inşallah Allahım karasuya bu kadar sıkıntının mükafatını verir ya
çiğdemim canım benim sıpaların gayet iyiymiş rahim agzının incelmesi durmuş o kadar sevindimki az kaldı birazcık daha sabrettikten sonra hayırlısıyla inş 3ünü birden kucagına alıcaksın bebegim...Allahım nazarlardan korusun seni ve bebişlerini...
selam kızlarrrr
nanemmmm canım benim sen umudunu yitirme hiç bi zaman.. eşinin testleri gayet iyi çıkacak ve meleğiniz size gelicek yeni yılda
gülüm menimmmm..
rabbimmmden dilerim ilk ve son denemeniz olsunn.Rabbim ilk seferde göbüşüne kondursun meleğini...
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versinnn....hemencik geliversin yavrunuzzz...
nanesekerim işallah sizin için hersey güzel gider . kız adama bol bol keci boynuızu yedir veya suyunu içir... benim herifte azdı bende ordan biliyom . ameliyat olmustu..
ayy hemen zaman geciyor işallah bebişiniz hemen bekletmeden gelir canımmmmmmmmmmm
selam kızlarrrr
inşallah canımm ya o kadar çok istiyorumki...
ayy neler yediriyorum bi bilsen keçiboynuzu bol bol havuç veya suyu, proxeed plus diye bir ilaç içiriyorum bide çakşır diye bitkisel karışım çeşit çeşit ilaçlar görsen mutfaga şaşar kalırsın:))
nşallah yarın bunların karşılıgını alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?