Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol canım benim inş. kucağıma aldığım günleride görürüm

Selam kızlarrr :82:
a.s tatlım hoş geldin

Ayyy ben dogmadan düşünmeye başladım valla sizin işiniz daha zor

evet yaa..Rabbim nasip etsin doğurupta birilerine emanet edeceğimiz günleri görmeyi, önce dileğim bu ama..bende arada düşünüp duruyorum kime bırakırım diyee..tabiki anneme bırakırım kendi anneme ama nasıl olur.sabahları bırakmamız lazımm..evler uzak birbirine....eşim bir gün çalışıp bir gün izin yapıyor.diyo evde olduğum günler ben bakarımm..aman ne bilim yaa...gönül isterki 1 sene ücretsiz izin aL.ama sanmıyorum onca masraftan sonra izin kullanabileceğimii...

Benimde annem bakıcak gerçi ben 5 aylıga kadar kendim bakıcam en az sonra başlarım işe yani seneye eylülde kısmet olursa en erken. işe başlayıncada annem gelecek sabah onu uyandırmak istemem sıcacık yatagından çıkarmayım uyanınca ananesi nereye isterse götürsün

slm kızlar nasılsınız?haftasonunuz nasıl geçti?

karasuyum canım benim çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda tsh degerin düşer de biran önce bu durumu atlatırsın tatlım...lütfen kendini yıpratma melegini düşün inş o annesini bırakmayacak..
dualarım seninle bitanem
inşallah Allahım karasuya bu kadar sıkıntının mükafatını verir ya

çiğdemim canım benim sıpaların gayet iyiymiş rahim agzının incelmesi durmuş o kadar sevindimki az kaldı birazcık daha sabrettikten sonra hayırlısıyla inş 3ünü birden kucagına alıcaksın bebegim...Allahım nazarlardan korusun seni ve bebişlerini...

kızlar bizede dua edin yarın eşime spermiyogram testi yapılcak eger az da olsa sperm çıkarsa alıp dondurcaklar ve 1 hafta sonra kırmızılar gelicek inş ve tedaviye başlıcaz...
o kadar korkuyorumki yine 0 çıkıcak diye nolur birazcık da olsa çıksın nolur yaa

benim annem mümkün değil bizde gelip bakamaz.iki tane küçük kardeşim varr...evdeki işleride bırakamaz...mümkün değill..ablamlarımda çalışıyo..biri işten çıkabilirr.o bakar ozaman...Rabbim o günleri nasip etsinde inşallahh.annemin büyütmesini çok isterimm.yedi çocuk büyütmüşş..boru değillll...

hoş geldin canım dualarımız seninle

insanın kendi annesi bakınca ghüzrl oluyo ama benim annem baska sehirde benimde kaynana bakıcak. allahtan torunu çpok seviyo..
bende işe basladıgımda 4 aylık olacak. ne kadar zor ya anlatamam. hele dogsun daha iyi anlıcaksınız. herkesten kıskanıyosun. dokunmasınlar öle sap sap öpmesinler istiyosun..
sen simdi fatoscum calısıyonmu yoksa iştenmi ayrıldın.

selam kızlarrrr

bütün gece uyuyamadıktan sonra,sabahtır yataktan çıkamadım..uyuya uyuya şiştim

nanemmmm canım benim sen umudunu yitirme hiç bi zaman.. eşinin testleri gayet iyi çıkacak ve meleğiniz size gelicek yeni yılda

gülüm menimmmm..
rabbimmmden dilerim ilk ve son denemeniz olsunn.Rabbim ilk seferde göbüşüne kondursun meleğini...
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versinnn....hemencik geliversin yavrunuzzz...

hoş geldin canım dualarımız seninle

hoşbuldum tatlım..tşk ederim canım benim

slm bitanemmmm hoşgeldinnn
inşallah tatlım ya inşallahhh bende inanmak istiyorum yarın sonuçların iyi çıkacagına
saol canım benimmm

nanesekerim işallah sizin için hersey güzel gider . kız adama bol bol keci boynuızu yedir veya suyunu içir... benim herifte azdı bende ordan biliyom . ameliyat olmustu..
ayy hemen zaman geciyor işallah bebişiniz hemen bekletmeden gelir canımmmmmmmmmmm

gülüm menimmmm..
rabbimmmden dilerim ilk ve son denemeniz olsunn.Rabbim ilk seferde göbüşüne kondursun meleğini...
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versinnn....hemencik geliversin yavrunuzzz...

güzel duaların dileklerin için saol bitanem benimmmmm
inşallahh sizin dualarınızla olucak bu iş
tüm yüreğimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm...

inşallah canımm ya o kadar çok istiyorumki...
ayy neler yediriyorum bi bilsen keçiboynuzu bol bol havuç veya suyu, proxeed plus diye bir ilaç içiriyorum bide çakşır diye bitkisel karışım çeşit çeşit ilaçlar görsen mutfaga şaşar kalırsın:))
nşallah yarın bunların karşılıgını alırız...

hosgeldin canım. benim tosunda hala uyuyo. sabah banyo yaptırdım.senin kuzular nasıl hareketleri. çok güzeldir şimdi. göbüşünde kımıl kımıll

SELAMMMMM KISLARRR NASILSINIZZ????

YILDIZ CANIM TEBRİKE DERİM HAMİLELİĞİNKEİSNLEŞMİŞŞŞ ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

KARASUUU CANMMM UMARIMMM SORUNSUZZ SAĞLIKLI SIHABETLİ OLUR BEBİŞLERİNNN ÜZMEEE KENDİNİ HERŞEYİN HAYIRLISI...

TOPUKLUU KISS BEBİŞLERİNEDE SANADA MAŞALLAHHH

NANEMMMM CANMM İNŞ. TEST SONUÇLARI GÖNLÜNÜZEE GÖRE ÇIKAR İNŞALLAH...HAYIRLISIYLA İNŞALLAH BU TÜP BEBEK İLK VE SON DENEMENİZ OLUR İNŞALLAH ...(AMMA ÇOK İNŞALLAH DEMİŞİMMM:)))

Son düzenleme:

canım sen içini ferah tut. bol bol dualr et. bizde bu asamalardan gectik. sende mukafatını alıcaksın işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…