ah gülüm bilmiyomuyum iyiliğim için söylüyosunn.ama öyle böyle değil...delirtici bi ağrı..bana arada vurur tam vurur...bütün gün sabrettim.gelince biraz uyumaya çalıştım ama...ablan neden aldırdı bebişini..ne içmişti?çokmu içti??
Arkadaşlar 10.000.sayfayı kaçırmıştım;oysa ne çok isterdim orada bir iletim olsun diye;ama malesef
hak etmemişim demek ki...
Geriye döndüm baktım;Su ve fatoş oradalar;ve Yavyum'da!Hepiniz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz unutmayın bunu!!!
2010'un son sayfalarında ; Hoşçakalın mutlu kalın...
Umarım 2011'de de yine yeniden birlikte...
sen nerelerdesin kuzum ya olurmu haketmemısım bu forumun yaratıcısı sensın unutmaa...ve de özleniyorsun
Arkadaşlar 10.000.sayfayı kaçırmıştım;oysa ne çok isterdim orada bir iletim olsun diye;ama malesef
hak etmemişim demek ki...
Geriye döndüm baktım;Su ve fatoş oradalar;ve Yavyum'da!Hepiniz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz unutmayın bunu!!!
2010'un son sayfalarında ; Hoşçakalın mutlu kalın...
Umarım 2011'de de yine yeniden birlikte...
bilmiyodu hamıle oldugunu antıdepresan almıstı..bebekte kalp atışları zayıftı ..dr garantı veremem demıstı..ondan yani...geçmiş olsun bu arada ..bak öle bır durumda ne yap bılıyonmu sıcacık bır banyo ama onu da yapamazsın hamılesın ..en guzelı sıcak su torbası yap basına tut yada kurutma makınasını ıyıce sıcak ac ensene tut bana coook yarıyo..dogum sonrası acayıp bas agrım olmustu..bılıyom nsl bırsey oldugunu ama dedıgım gıbı sen o ılacı al ..ben parol kullanıyom..hıc bır sakıncası yok vermıdon novalgın çok adi ilaçlar ki bakkallarda satılıyo ve bırcok ulkede kaldırılmıs ..ama bız hala kullanıyoz onları..ya ben cook pimpirikim de fazla dusunuyom belkım ama en ıyısı garantıcı olmak sen bosver..tekrar gecmıs olsun
Canımcım az çnce okudum özel mesajını.Çok mutlu etti beni düşünmen;teşekkür ederim.
Sen ne kadar çabuk başladın okula öyle;e bebeğini kim bakıyor daha çok küçük o
aaa.smartt kızıyorum ama..nedemek haketmemişim falann.sayende müthiş arkadaşlıklar kuruldu bu sitede...buna vesile olan sensin unutmaa..nasılsın???
evet çok doğru..şuan tek tesellim çeyrek almış olmakk...allahın izniyle bişey olmaz inşallahh...ama içmeyincede delirdim napimmm...yok bölye bi ağrıı.yemek bile yapamadım düşünn..
ablan çokmu almıştı ilaçtan???
merak etme çeyrek kadar az değildisen endişelen diye demedim bak şimdi pişman oldum dediğime sen şimdi kurarsın kafandan.. vallahi ne kadar bılmıyom ama tek tuk hesabı olmuyo bunda sadece..ama o cıddı cıddı kullanmıs tabi..
yok gülüm yok.kurmam merak etme.içmekten başka çarem yoktu..allahtan dörde böldüm işte.bu arada ben folik asit almıyorum tinkerr...dr.kullanıyomusun demedi..son bikaç tane vardı onları kullandımm...kağan kocatepede 7. haftadan sonra içmenin hiç bi anlamı yok yazmış..bebek beyin gelişimin tamamladığı içinn...yinede içsemmi sence???
nıye almıyon basında da almıyo muydun ki:26:folık asıdın en faydalı yanı şu bebek ılk beyın omurılık gelışımı gerceklesırken arada olusan bır bosluk var omurgada..o boslugun oranının saglıklı olması bebegın hem zıhın hem de fızıkı gelısımı acısından coook onemlı..ben ılk 3 ay kullandım aslında hamılelık oncesı 3 ayda baslanmalı..hamılelık oncesı de kullanmıstım..bence 3 aya kadar kullan senınkı geç döllenme zaten
canım folık asıtten sonra elevite başlayacaksın onu da hamılelıgın sonuna hatta emzırme donemınde bıle kullanacaksın..ben balık yagı tabletıde kullanıyordum tavsıye ederım..
ayy eşimde sürekli iç iç deyip duruyor.dedim onu gebelikten önce içmek gerekiyomuş asıl..neyse yarın alıyım bi kutu daha...
ben kaçtımm.çook öptüm seni...
merhaba kizlar...
aaaaa melojj kiz sira bendeydi bugün 40. haftayi doldurdum bende hala tik yok yaww.cok kendini yorma dogumda sana enerji lazim canmm.
yaa benimde gelsin artik nisalar dogum sancilari:84::84::84:
doktorum diyodu azcık şişko diye
melojum nasılll doğurmadı mıı
hoşbulduk canımmm
doğurdu mu bu kızzz ya hayır daha çok erkennnnnnnn
eheh elmii bence yinede sen benden önce doğurucan bana öyle geliyo hem senin günün doldu dr. fln gittin mi durum ne ??
idiliiimm yaffrruummm Allahh kızını sizee bağışlasınn maşallahhh tombik tombikkk
ben daha doğurmadım ama yakındırr şekerim bekliorum sabah akşamm :)))
hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum elif kizimizi
aaa.smartt kızıyorum ama..nedemek haketmemişim falann.sayende müthiş arkadaşlıklar kuruldu bu sitede...buna vesile olan sensin unutmaa..nasılsın???
evet çok doğru..şuan tek tesellim çeyrek almış olmakk...allahın izniyle bişey olmaz inşallahh...ama içmeyincede delirdim napimmm...yok bölye bi ağrıı.yemek bile yapamadım düşünn..
ablan çokmu almıştı ilaçtan???
eheh elmii bence yinede sen benden önce doğurucan bana öyle geliyo hem senin günün doldu dr. fln gittin mi durum ne ??
idiliiimm yaffrruummm Allahh kızını sizee bağışlasınn maşallahhh tombik tombikkk
ben daha doğurmadım ama yakındırr şekerim bekliorum sabah akşamm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?