Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
huuhuu idil ordamisin kiz.nasildi dogum korkalim mi yoksa güle oynayai gidelim melojjla bana cesaret ver sekerim .tekrardan gözün aydin allah saglikla büyütmeyi nasip etsn canmm.bide cok tutuyorlarmi hastanede ?

kızz olsun bi gidip başka dr. görün hastanede günün geldi sana napman gerektiini sölesinlerrr

bacım ben çıkıyporum artık yaa fena ağrılarım varr duramıorm daha fazlaa
bide bakmışınız yarın doğurmusum heheh hiç sanmıomda neysee

ins canmm.
olurmu olur bol bol dinlen enerji topla bakarsin doguma gidiyon gece.iyi geceler canimcim

inşallah cnm ya hayırlısı olsun hakkımızda senin hafifte olsa çıkmış cnm bence hamile olma olasılığın yüksek umarım öylesindir umarım bende hamileyimdir hayırlısıı ne diym hayırlısııı allah her isteyene nasip etsin yokluğunu göstermesinn
KIZLARR BU ARADA ABİMİN EŞİ BUGÜN DOĞUM YAPTII ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLA ALDI BEBEĞİNİ KUCAĞINAA AYY ÇOK TATLU YAAAAA SÜPRİZ YAPTI HALASININ BALISIIII BİZ YIL BAŞINA BEKLİYODUK AMA ACELECİ DAVRANDI ASLAN GİBİ OĞLUMUZ OLDUUU AZCUK KÜÇÜK ASLAN KİLOSU:2,800 BOY :43 CM NASIL İYİMİ KİLOSU BOYU FELAN AMA ANNESİ ÇOK SİGARA İÇTİ ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞINDA PROBLEMİ OLMADII

ayy canm gözn aydin ne güzel hala olmussun .umarim bende tadarim o duyguyu birgün (kardesin henüz 13 yasinda da).ins hamilesindir canimm

Cnm evet halda oldum teyzede oldum güzel duygu bunlarda ama tabi anne olma duygusu bambaşkadır tahminimce rabbim onuda yaşatsın başka bişi istemem

günaydınnnnn kızlarrrrrr nabersiniz?

yavyummm balım geçmiş olsun dün çok başın agrımış
şimdi iyisindir umarım tatlım

smarttt canımmmm seninle hiç rastlaşamıyoruz artık ya( çok özledim seniii artık gel ya iki muhabbet edelim...

karasu nasıl acaba dün gece onun için çok dua ettim inş bebişi ve kendisi de iyidir

günaydın şeker nane daha topikte yeniyim ama yazmadan takip ediyordum.umarım allah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun her okuduğumda dua ediyorum inşallah olur diye

bu arada kızlar benim kırmızılar bu sabah geldi(erken geldi yaa bu ay da başlayamayacağız sanırım tüpbebege bi düzen oturtamadık...artık varya oluruna bıraktım kasmıcam bu kadar kendimi... :97:

günaydın şeker nane daha topikte yeniyim ama yazmadan takip ediyordum.umarım allah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun her okuduğumda dua ediyorum inşallah olur diye

günaydın gunercim ewet bende görüyorum topikte sık sık seni...çok teşekkür ederim Allah razı olsun...dualarından eksik etmedigin için..
Rabbim hepimize nasip eder inşallah

bu arada kızlar benim kırmızılar bu sabah geldi(erken geldi yaa bu ay da başlayamayacağız sanırım tüpbebege bi düzen oturtamadık...artık varya oluruna bıraktım kasmıcam bu kadar kendimi... :97:

günaydın canım...çok sağoll.valla dün akşam çook kötüydümm.hiç bişeycikler yapamadımm...
sende üzülmee.vardır bi hayırr bundada.ama insan sabırsızlanıyor değilmi...
eşinin sonuçları iyi çıksında senin kırmızılar her ay geliyo nasıl olsa...
dualarım seninle bitanem..

oyy canım benim yaa kıyamam sana inşallah aynı agrılar tekrar gelip bulmaz seni

bende öyle diyorum ben çok istedikçe sabırsızlıkla bekledikçe olmuyor denk düşmüyor bir türlü...
o yüzden artık umursamıyorum vardır bir hayır...
çok haklısın canım benim nasıl olsa her ay geliyo kırmızılar önemli olan eşimde sperm olması:))
saol canım benim benimde dualarım seninl...

dün akşam aklıma Karasu geldi..yeni yıla hastanede girecek büyük ihtimal..Rabbim beterinden korusunn.sonuçta dermansız bi dert için yatmıyo hastanede ama ne bilim yinede içi burkulur şimdi..onada kafa takar şimdi o...

ooof ben hala anlamadım tsh ıcın mı yoksa dıger bebek oldu ya onun ıcın mı yatırılıyor hastanede..:44:allah yardımcısı olsun ...

gunaydın nanelı sekerrrr...
canım dua edıyorum sızın ıcın..bu topikte anne olmasını en cok arzuladıklarımdansın..ve ınanıyorum ki olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…