dün akşam aklıma Karasu geldi..yeni yıla hastanede girecek büyük ihtimal..Rabbim beterinden korusunn.sonuçta dermansız bi dert için yatmıyo hastanede ama ne bilim yinede içi burkulur şimdi..onada kafa takar şimdi o...
günaydın kızlar..ya modem bozukmus galıba ılk acınca net oluyo sonra gıdıyo
ooof ben hala anlamadım tsh ıcın mı yoksa dıger bebek oldu ya onun ıcın mı yatırılıyor hastanede..:44:allah yardımcısı olsun ...
gunaydın nanelı sekerrrr...
canım dua edıyorum sızın ıcın..bu topikte anne olmasını en cok arzuladıklarımdansın..ve ınanıyorum ki olacak..
net gidecek diye tam gaz mesaj yazmışım ya 4 tane arka arkaya...
ooof ben hala anlamadım tsh ıcın mı yoksa dıger bebek oldu ya onun ıcın mı yatırılıyor hastanede..:44:allah yardımcısı olsun ...
ah gülüm bilmiyomuyum iyiliğim için söylüyosunn.ama öyle böyle değil...delirtici bi ağrı..bana arada vurur tam vurur...bütün gün sabrettim.gelince biraz uyumaya çalıştım ama...ablan neden aldırdı bebişini..ne içmişti?çokmu içti??
canlarımm merhabaa
bugun trabzonda kontroldeydıkkk
her şey maşallah normal çıktı
bebeğim 36haftalık ve 2700 dr maşallah dedıı gelişimı gusel dedıve bır fotosunu bıze verdıkı sormayın allahım köfte köfte dudakları varrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar bayılacak oğlumaaaaaa
neyseeeen
daha sonra doğum gunu olarak 18 ıle 20 sı arasına karar verdık ,
ben zaten epidural sezeryan yaptıracağım buna da tamamıyle karar verdım anestezı uzmanıyla da knşup ayarladıkkk
haftaya çaşamba ya da perşembe tekrardan gıdeceğzzz yakışıklı oğlumu gormeye
bu arada tabı gıtmşkne alışeriş de yaptık mert kağan a
taşıma koltuğu aldım
yıkama kuvetı kovası maşrabasını takım aldım
seba med ın bebe takımını aldımmm
primanın şu son resklamlarda çıkan bezlerınden aldım ve ıslak mendıllerıdn aldımmm
artıı dun gece TURIST fılmıne gıttık eşimleee herkese tavsıye edıyorum mutlakka gıdın çok guselll
kız elif parçalarım senııı geçmişi okuyordum nıye yazmayımm
herkesler sanırım ıyı
nagişimı duymuştum zaten ve yamzıştım yınleyım allahım sabırlar versın bebeğinı ona bağışlasın dualarım onunlaaa
idilişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızın maşallahh ayy çok tatlı yaaallahım analı babalo buyutmeyınasıp etsın
darısı bızım başımıza ınş.
inşallah cnm ya hayırlısı olsun hakkımızda senin hafifte olsa çıkmış cnm bence hamile olma olasılığın yüksek umarım öylesindir umarım bende hamileyimdir hayırlısıı ne diym hayırlısııı allah her isteyene nasip etsin yokluğunu göstermesinn
KIZLARR BU ARADA ABİMİN EŞİ BUGÜN DOĞUM YAPTII ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLA ALDI BEBEĞİNİ KUCAĞINAA AYY ÇOK TATLU YAAAAA SÜPRİZ YAPTI HALASININ BALISIIII BİZ YIL BAŞINA BEKLİYODUK AMA ACELECİ DAVRANDI ASLAN GİBİ OĞLUMUZ OLDUUU AZCUK KÜÇÜK ASLAN KİLOSU:2,800 BOY :43 CM NASIL İYİMİ KİLOSU BOYU FELAN AMA ANNESİ ÇOK SİGARA İÇTİ ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞINDA PROBLEMİ OLMADII
# SeKeR_NaNe+
# melojjdınnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr# SeKeR_NaNe+
# melojj
# SeKeR_NaNe+
# melojjdınnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr# SeKeR_NaNe+
# melojj
elifcim günaydın öncelikle valla bana kızarsan kızzz iimisin sen yaaa hamiş kalmak için çaba sarfediodun kaldın allah bi daha yaşatmasın melek oldu o ee rabbim seni boş bırakmadı bi daha verdi biraz daha dikkatyarım veya tam hiç farketmez zarar vercek olduktan sonra her şekilde verir bebege madem çocuk istiyosun agrıyada sızıyada herşeye katlanıcaksınnn.
ahh yavrumm bütün gün katlandımm...nasıl bi ağrı bilemezsinnn...ölüceğini sanıyosunn..enseme vuruyor...hatta bi ara bu kadar ağrımasından bebek etkilenirmi diye bile düşündümm..
iyiyliğime söylüyosunuz biliyorumm...daha dikkatli olurumm...Rabbim korusun onu...çeyrek içtim..bişey olmaz inşallahhh...
ehehe sanada melojdınnn
günaydınn şekeriimmm hooşgeldinn
yelizcimmm hoşgeldin tatlımmmmm
ahh yavrumm bütün gün katlandımm...nasıl bi ağrı bilemezsinnn...ölüceğini sanıyosunn..enseme vuruyor...hatta bi ara bu kadar ağrımasından bebek etkilenirmi diye bile düşündümm..
iyiyliğime söylüyosunuz biliyorumm...daha dikkatli olurumm...Rabbim korusun onu...çeyrek içtim..bişey olmaz inşallahhh...
gökçemm canımmmm çokk sevindimmm herşey yolundaymışşş mertçikteee iiymişşş allahım inşallah saglıkla kucagına aldıgınıda gösterir
gökçemm canım daha yeni okuyorum yazını çok sevindim tatlım yaa...inşallah 20 gün sonra kucagına alıcaksın bol bol öpersin köfte dudaklarından mert kağanın:))
oyy yerim ben onu yaa
canım inanki biliyorummm o agrıyı çünkü ben hamile oldugumu bilrek geçen 3 haftada ve ögrenmeden önceki 2 hafta yani toplamda 5 hafta sürekli sabah akşam uykudan uyanıyodum baş agrısıyla ki benim tek belirtim oydu aynı zamanda ben 20 yaşından beri migren agrısı çekiyorum.ama sen hamilesin illaki bi hap içiceksen minoset veya parolmu neyse işte ondan içiceksinnn ööle vermidon falan olmaz tinkerinde dedigi gibi bakkallarda satılıyo o ilaçlarr düşün yanii şimdi bişi olmaz ama dikkat etttt bundan sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?