Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah biran önce degerleri normale döner de bebegiyle beraber evine döner Rabbim karasuyumun yüzünü güldürsün inşallah yaa...
hemde nasıl takar varya yavrumun bi türlü düzene girmedi degerleri..derdi veren Rabbim dermanını da verir eminim ama büyük sabır göstermesi gerekiyor...
ah bi şu degerler düşse normal bir hamilelik geçirse ve bebegini kucagına alsa sanırım ondan daha çok rahatlayacak içim (

günaydın kızlar..ya modem bozukmus galıba ılk acınca net oluyo sonra gıdıyo

günaydın canım benimmm hoşgeldinn
ay inş biran önce düzelir şu modem valla gelip ben düzeltecem sonunda artık camdan aşşagımı fırlatırım duvaramı carparım o sinirle:))

ooof ben hala anlamadım tsh ıcın mı yoksa dıger bebek oldu ya onun ıcın mı yatırılıyor hastanede..:44:allah yardımcısı olsun ...

tsh için yatıyor canım bildigim kadarıyla...

gunaydın nanelı sekerrrr...
canım dua edıyorum sızın ıcın..bu topikte anne olmasını en cok arzuladıklarımdansın..ve ınanıyorum ki olacak..

saol canım benim yaa inş sizin dualarınızla olucak bu iş diye düşünüyorum...inşallahh

net gidecek diye tam gaz mesaj yazmışım ya 4 tane arka arkaya...

böyle devam etse hiç gitmese ne iyi olur :)

elifcim günaydın öncelikle valla bana kızarsan kızzz iimisin sen yaaa hamiş kalmak için çaba sarfediodun kaldın allah bi daha yaşatmasın melek oldu o ee rabbim seni boş bırakmadı bi daha verdi biraz daha dikkat yarım veya tam hiç farketmez zarar vercek olduktan sonra her şekilde verir bebege madem çocuk istiyosun agrıyada sızıyada herşeye katlanıcaksınnn.

gökçemm canımmmm çokk sevindimmm herşey yolundaymışşş mertçikteee iiymişşş allahım inşallah saglıkla kucagına aldıgınıda gösterir

gökçemm canım daha yeni okuyorum yazını çok sevindim tatlım yaa...inşallah 20 gün sonra kucagına alıcaksın bol bol öpersin köfte dudaklarından mert kağanın:))
oyy yerim ben onu yaa

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallahhhh allahım sana ve her isteyene göstersin ve yaşatsın bu duyguyuuu

ahh yavrumm bütün gün katlandımm...nasıl bi ağrı bilemezsinnn...ölüceğini sanıyosunn..enseme vuruyor...hatta bi ara bu kadar ağrımasından bebek etkilenirmi diye bile düşündümm..
iyiyliğime söylüyosunuz biliyorumm...daha dikkatli olurumm...Rabbim korusun onu...çeyrek içtim..bişey olmaz inşallahhh...

inşallah tatlım birşey olmaz ama birdahakine daha dikkatli ol olurmu balım artık ilaçlarını hamilelerin kullanabilecegi ilaçlardan al ve çantanda evde bulunsun mecbur kalmadıkça yine içmezsin ama böle zamanlarda ihtiyacın olunca alırsın hem içinde rahat olur tatlım

canım inanki biliyorummm o agrıyı çünkü ben hamile oldugumu bilrek geçen 3 haftada ve ögrenmeden önceki 2 hafta yani toplamda 5 hafta sürekli sabah akşam uykudan uyanıyodum baş agrısıyla ki benim tek belirtim oydu aynı zamanda ben 20 yaşından beri migren agrısı çekiyorum.ama sen hamilesin illaki bi hap içiceksen minoset veya parolmu neyse işte ondan içiceksinnn ööle vermidon falan olmaz tinkerinde dedigi gibi bakkallarda satılıyo o ilaçlarr düşün yanii şimdi bişi olmaz ama dikkat etttt bundan sonraaa

gökçemm canımmmm çokk sevindimmm herşey yolundaymışşş mertçikteee iiymişşş allahım inşallah saglıkla kucagına aldıgınıda gösterir

gökçemm canım daha yeni okuyorum yazını çok sevindim tatlım yaa...inşallah 20 gün sonra kucagına alıcaksın bol bol öpersin köfte dudaklarından mert kağanın:))
oyy yerim ben onu yaa

canlarım gunaydınnnnnnnnnnnnnn

gusel dıleklerınız ıçin teşekkur ederımmm dediğim gbı haftaya bır daha gıdeceğiz bakalımmm mert kağan paşamız o zaman nasıl olacakkk ama maşallahımız var şuandaaa ayy ama gormelsınızz cıdden emre altuğ gbı köfte köfte dudakları var yhaaaaaaa

bı doğsunn onu ılk open kadın ben olacağım hahahahah

bır de bu arada kızlar bşey soracağım yaaa
ben aşırı su içmeye başladım sankı cığerlerım yanıyorr anlatammm o duyguyu gecelerı uyanıp uyanıp su ıçıyorum soğuk meyve suları içiyorumm
haftaya baktırayım tekrardan dıorum şekerıme falannn ne bıleyım huylandımmm yahuuu

artıı sabahtan berıı k....dan ter çıktıııı yayla çorbası yaptım
turlu yemeği yaptım
şimdı de pılavımı salacağımmmm ama belım koptuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…