Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oyyy ben yerım senın pskolojınııı
demek tepık tepığesınız artıkkkk ayy maşallahhhhhhhhhh

ay valla çok ağlıyorum o diziyi izlerken kesin izlememe kararı aldım bende. ooo gökçe teyzesi biz uzun zamandır tepik tepiğeyiz
dün ciğer geliştirici iğnemizi de olduk..dünden beri tuzsuz yiyorum ve hemen doyuyorum

ya bi de kızlar bizim bebek odası bir haftaya kadar gelicek ama nasıl yatak alıcaz biz:26: yarı ortopedik diyor uzmanlar ama hangi marka?

teyzeı yesın onların hepsinınn yanacıklarını maşallah yaaa
eşime senın hamılelığınden bahsettımm valla helal olsunn dıyoo sen bı tanesınde neler yaşıosun bak nasıl 3 tane taşıyanlar napsın dıyoo haklıııı allahım sana bebeklerıne sağlık sıhhat versınnn

ayyy odasının resmını bızede gostert tmm mıı
bu arada benımkısı markasını bılmıorum ama yarı ortepedıktı ıkısı de odamdakı de bebek odasındakı de

ayy bende bendeeee

canım yatak olayından hiç anlamıyomki :26::26:

canım benim herkesin hamileliği eminimki bi şekilde zor geçiyordur..ben sadece o zorlukları yaşamaya biraz erken başladım.. eşinden de senden de allah razı olsun..allah herkesin bebeciklerine sağlık sıhhat versin..
odaları acıcık küçük olucak.tek kişilik bebek odasına 3 bebiş sığdırmaya çalışıcaz ama hepsi hazırlansın resimlerini göstertirim sizede.

amın canm benımmm doğru dıyorsunn

olsun tek kişilık odada kişinın olması daha gusel gelıyo ınsanın aklına yaa tnmm hemen atarsın buraya bakarız bızdeee merak ettım bennnn

bacular anca yazabiliyorumm.napıyosunzz.iyisinizmi..ben yine yoğunum.. şu sene bitsede rahatlasak accıkkk...öptüm hepinizi...

bacular anca yazabiliyorumm.napıyosunzz.iyisinizmi..ben yine yoğunum.. şu sene bitsede rahatlasak accıkkk...öptüm hepinizi...

slm canm
valla kendı adıma sancı bı gelıp bı gıdıyoo bılmıorumkıı artıkkk
sana da kolay gelsın dıyeyım o zaman fazla yorma kendınıı :80:

selam cnm hoşşgeldinnnnnnnnn

elifcimmmmm sende hoşgeldin ve kolay gelsinnnnn

Hoşbulduk canımmm

ayy ya bı yerde uzun süre çalışıp her ısın profu olduktan sonra

düzenını bılmedıgın bı yerde çalışmak kendını acemı gibi hıssetırıyo yaaa

her an tüm özgüvenımı kaybedebşilirim stajer gıbı hıssedıorm kendımıı puffff

bu arada patronun masası ve lap topu temellı benım oldu eheuehue

hoşgeldınn şekercımmmm

gunaydın hoşgeldın canmm ohh hadı gozun aydın olsunn

sağol tatlım dün adet olmam gerekiyordu sanırım bugün yarın olurum amileyattan dolayı gecikiyorum heralde.kırmızılar gelsin gitsin ondan sonrada çalışmalara tam gaz devam sen napıyorsun nasılsın canımmm sancı falan yok demi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…