ayyy bu sonerde aşık bu kıza yaaaaaaaa
oyyy ben yerım senın pskolojınııı
demek tepık tepığesınız artıkkkk ayy maşallahhhhhhhhhh
ay valla çok ağlıyorum o diziyi izlerkenkesin izlememe kararı aldım bende. ooo gökçe teyzesi biz uzun zamandır tepik tepiğeyiz
dün ciğer geliştirici iğnemizi de olduk..dünden beri tuzsuz yiyorum ve hemen doyuyorum
ya bi de kızlar bizim bebek odası bir haftaya kadar gelicek ama nasıl yatak alıcaz biz:26: yarı ortopedik diyor uzmanlar ama hangi marka?
ay valla çok ağlıyorum o diziyi izlerkenkesin izlememe kararı aldım bende. ooo gökçe teyzesi biz uzun zamandır tepik tepiğeyiz
dün ciğer geliştirici iğnemizi de olduk..dünden beri tuzsuz yiyorum ve hemen doyuyorum
ya bi de kızlar bizim bebek odası bir haftaya kadar gelicek ama nasıl yatak alıcaz biz:26: yarı ortopedik diyor uzmanlar ama hangi marka?
teyzeı yesın onların hepsinınn yanacıklarını maşallah yaaa
eşime senın hamılelığınden bahsettımm valla helal olsunn dıyoo sen bı tanesınde neler yaşıosun bak nasıl 3 tane taşıyanlar napsın dıyoo haklıııı allahım sana bebeklerıne sağlık sıhhat versınnn
ayyy odasının resmını bızede gostert tmm mıı
bu arada benımkısı markasını bılmıorum ama yarı ortepedıktı ıkısı de odamdakı de bebek odasındakı de
canım benim herkesin hamileliği eminimki bi şekilde zor geçiyordur..ben sadece o zorlukları yaşamaya biraz erken başladım.. eşinden de senden de allah razı olsun..allah herkesin bebeciklerine sağlık sıhhat versin..
odaları acıcık küçük olucak.tek kişilik bebek odasına 3 bebiş sığdırmaya çalışıcazama hepsi hazırlansın resimlerini göstertirim sizede.
bacular anca yazabiliyorumm.napıyosunzz.iyisinizmi..ben yine yoğunum..şu sene bitsede rahatlasak accıkkk...öptüm hepinizi...
ayyy kızlarrr ben çok kötü oldum yaaaaaaaaa
canlarım ben uyumaya gidiyorum.. geceleri uyuyamıyorum artık, gündüzleri acısını çıkarıyorum
öpüyorum hepinizi
günaydın herkese bu arada sana ne oldu canım
merhaba kızlaar :)))
selam cnm hoşşgeldinnnnnnnnn
elifcimmmmm sende hoşgeldin ve kolay gelsinnnnn
merhaba kızlaar :)))
günaydın kızlarrr men geldimmmdikişlerim düştü nihayet
hoşgeldınn şekercımmmm
Gunaydın hoşgeldın canmm ohh hadı gozun aydın olsunn
hoşgeldınn şekercımmmm
gunaydın hoşgeldın canmm ohh hadı gozun aydın olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?