Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnn tatlımmm
ya gökçem öyle bir geçer zamankiyi izledinmi kısa bi özet geçsene banaaaaa izleyewmedimmdee

baktım canmmm azcık uykum olsada
şöylekı cemıle osman ı vermedı mete polıse teslım olduu. metecık hapıshane de polısten dayak yedı ama gıkı çıkmadı yavrumun babadan alışkın yaa neysee bu duruma dayanamayan cemıle bı şekılde alı nın teklıfını kabul ettı ve osman ı babaya verdı meteyı hapısten çıkardı. bu arada beyınsız alı evın dekarasyonuyla ılgıılenıyorr kaşar carolıne ıse nıkah işlemlerı osman ı kabullenmemişti ama ne olduysa artıkkabul ettı ...

cemıle nın yaşadıkları yenı ev malum bıraz dağ başı..atlı hırsızlar zarar verecek gbı hatta bı tanesı aylın e kafayı takmış vazıyette gorunuyyorr ama daha çözulmedı olay..

soner aylın le konuştu evlen kardeşimle dedı ama belkı de bu zorluktan evlenecek gözlerınde o ışığı gordum çnku

ahmet ve berrın aşkı maşallah tam gaz devammmm

osmancık en son babaya goturulurkenn (annesı tarafından ) kı o sırada mete odun kesıyordu evde değildı ve bu anlaşmaya evet dediğinden cemılenın ,kımsenın haberı yoktu mete bunu oğrendı elınde baltası yeşil vadımıydı neydı bı yere doğru koşuşturduuu babasını oldrcek sanırımm

orda bıttı annesıne sarıldı osmancıkkk ıstemıor babayı sanırımmm mete de sanırım kabullenmeyecek bu durumu bı arıza çıkaracak deli başş bakalım ne olacakkk

ayyyy pis herifff bi tek o balıkçının aliyle konuştugunu gördüm o adamdada var bişiler çıkar yakındaaa.zaten ben aylinin yerinde olsam bir dk durmam sonerin teklifini kabul ederim ve tabiiki carolini ve aliyi süründürürümmm

selammmm kısslarrrr nasılsınızzz??? Gökçecim maşallah yani çok güzel özet geçtin kıss tekrar izlemiş kadar oldumm:))))

melojjjj bebeğin hayırlı uğurlu olsun canımmm allah analı babalı büyütsün

balıkçıdan yrdım ıstedı cemılee alıyle knşması için.adam gıttı knştu ama alı balıkçıyı da kovmaktan beter ettı. sanırımm o balıkçı da boyle olaylar yaşadı ve oğlunu kaybettı o yuuzden ılerde pışman olacağın şeylerı yapmamasını soledı alı ye ama alı de tık yok

gunaydın hoşgeldın canımm
valla ben başak burcuyum ayrıntı onemlı benm içinnn

ayyyyyyyy evet dsanırım ööle bişi varrrrrrrr ya bu arada merenin gretmenine helal olsunnn nişanlısını nasıl bozduuu

hoşşşgeldin şekerimmmmmmm

ayyyyyyy şimdi tekrarını isliommm o karolini elime bi verselerrrrrrrrrrr offfffffffffffffffff hattaaaa türk erkeklerine teslim etmek lasımmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
üç tane minik sıpamla tepik tepiğe selamlıyoruz siziii

melojjcum canım allah analı babalı büyütsün..sağlıklı sıhattli hayırlı bi evlat olsun inşallah..darısı bizlerin başına..

gökçem valla benim psikolojim müsade etmediği için izleyemiyorum diziyi ama özet süperdi izleyemediğime hiiiçç üzülmedim teşekkür ederim şekerim

günaydınnn kuşlarrrrrrrrrrrrrr

ahhhhhhhh metemmmmmm ahhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyy şu cemileyede sinir oldummm heeeeeeeeee salakmı ne ahmet ne güsel yardım edio onlara ama yokk anlamazki uyuzzz

oyyy ben yerım senın pskolojınııı
demek tepık tepığesınız artıkkkk ayy maşallahhhhhhhhhh

ayyyyyyy şu cemileyede sinir oldummm heeeeeeeeee salakmı ne ahmet ne güsel yardım edio onlara ama yokk anlamazki uyuzzz

cnm cemıle napsınn
sonuçta hakan denen hazımsızz ahmet evlı dedı
ee o da bır annee evlı ınsanla yaşamasını ıstemıor kızınınn ama ılerde anlarlar

bu arada ben mert kağan dan sonraaa allah nasıp ederse mete yapıcam bır dee eşim başımın etını yıyor çnkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…