günaydınnn kızlarrrrrr
ohh melojda dogurmuşşş maşallahh ikisinedeeeeeeeeee
gunaydın şkerımmm
günaydınnn tatlımmm
ya gökçem öyle bir geçer zamankiyi izledinmi kısa bi özet geçsene banaaaaa izleyewmedimmdee
ayyyy pis herifff bi tek o balıkçının aliyle konuştugunu gördüm o adamdada var bişiler çıkar yakındaaa.zaten ben aylinin yerinde olsam bir dk durmam sonerin teklifini kabul ederim ve tabiiki carolini ve aliyi süründürürümmm
selammmm kısslarrrr nasılsınızzz??? Gökçecim maşallah yani çok güzel özet geçtin kıss tekrar izlemiş kadar oldumm:))))
melojjjj bebeğin hayırlı uğurlu olsun canımmm allah analı babalı büyütsün
balıkçıdan yrdım ıstedı cemılee alıyle knşması için.adam gıttı knştu ama alı balıkçıyı da kovmaktan beter ettı. sanırımm o balıkçı da boyle olaylar yaşadı ve oğlunu kaybettı o yuuzden ılerde pışman olacağın şeylerı yapmamasını soledı alı ye ama alı de tık yok
ayyyyyyy şimdi tekrarını isliommm o karolini elime bi verselerrrrrrrrrrr offfffffffffffffffff hattaaaa türk erkeklerine teslim etmek lasımmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
üç tane minik sıpamla tepik tepiğe selamlıyoruz siziii
melojjcum canım allah analı babalı büyütsün..sağlıklı sıhattli hayırlı bi evlat olsun inşallah..darısı bizlerin başına..
gökçem valla benim psikolojim müsade etmediği için izleyemiyorum diziyiama özet süperdi izleyemediğime hiiiçç üzülmedim teşekkür ederim şekerim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
üç tane minik sıpamla tepik tepiğe selamlıyoruz siziii
melojjcum canım allah analı babalı büyütsün..sağlıklı sıhattli hayırlı bi evlat olsun inşallah..darısı bizlerin başına..
gökçem valla benim psikolojim müsade etmediği için izleyemiyorum diziyiama özet süperdi izleyemediğime hiiiçç üzülmedim teşekkür ederim şekerim
ayyyyyyy şu cemileyede sinir oldummm heeeeeeeeee salakmı ne ahmet ne güsel yardım edio onlara ama yokk anlamazki uyuzzz
cnm cemıle napsınn
sonuçta hakan denen hazımsızz ahmet evlı dedı
ee o da bır annee evlı ınsanla yaşamasını ıstemıor kızınınn ama ılerde anlarlar
bu arada ben mert kağan dan sonraaa allah nasıp ederse mete yapıcam bır dee eşim başımın etını yıyor çnkuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?