Selam Kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım malesef
Gökçeden haber varmı ?
Ben bugun doktora gittim Alttan muane oldum çığlık çığlıga hemde
Rahim yaram kanamış bu gece kanaman olabilir dediler ama şimdilik yok karnım çok agrıyor sadece
Kızımı gördüm onu görünce unutuverdim agrıyıhee bide kızımın ilk defa yüzünü gördüm doktor amcası çok saglıklı dedi inşAllah böle devam eder
Haftayada şeker yüklemesi varçok korkuyorum ondan yaaa
slmmmm
burdayımmm fatoşcumm
ablamın da dediği gbı gayet ıyıyım sancılarım harıç
ama bılıor musun fatoşşşşş oğlum çok yakışıklı olacak allahın ıznıyleeeeeee
dun net olarak gosterdı kendısını
dudakları ozellıkleeeekızlarrr yandııı vallaa
sen nasılsın ıyı mısınn nasıl gıdıyorrr
şeker yuklemesınden de hıç korkma allahın ıznıyle hıç bır şey çıkmayackk
Selam Kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım malesef
Gökçeden haber varmı ?
Ben bugun doktora gittim Alttan muane oldum çığlık çığlıga hemde
Rahim yaram kanamış bu gece kanaman olabilir dediler ama şimdilik yok karnım çok agrıyor sadece
Kızımı gördüm onu görünce unutuverdim agrıyıhee bide kızımın ilk defa yüzünü gördüm doktor amcası çok saglıklı dedi inşAllah böle devam eder
Haftayada şeker yüklemesi varçok korkuyorum ondan yaaa
kızlaaaaarr meloş doğurmusss daha odasıan alınmamıs bende sımdı haber aldım gıdıyorum hemennn
ama önce size haber vereyım dedımmmmmm
kızlaaaaarr meloş doğurmusss daha odasıan alınmamıs bende sımdı haber aldım gıdıyorum hemennn
Süperr dün gelmedin ya merak ettim bende
Ayyy ne güzel yaaa azda kaldı alırsın yakışıklını kucagına inşAllahhhhhhh
kıss o dudakları ye yeeeeeeeee
bende iyiyim canımcım kızım 1 haftadır azmış durumda içerde tekme tokat anasına dalıyor
bugun ultrasyonda gördüm popoyla vurdu zilli
selam kızlarr iyigeceler nasılsınızzz..
MELOJJJJJ canım tebrik ederimmm allah analı balaı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun yıllar versin inş.. darısı elminin başına inş..
şeroan varmı bir haber inşallah herşey yoluna girmiştir...
bana gelince tatil güzel geciyooo idare ediyoruzzz gelince bol bol dertleşirizz canımı sıkan baya şeyler oldu ama takmamaya çalışıyorum...
yavyummm sen nasılsın bulantılar gectmi biraz..
gökcemm seninde herşey yolundaymış galiba cok az kaldı mertişkona kavuşmana allah sanada sağlıklı kucaklamayı nasip etsin.
nanemm canım okudum durumunu rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsinn ne diyeyim diyecek kelime bulamıyorum..
belkide allahım hayırlı zamanı bekliyo bu durumda eşine bol bol destek olucaksın ne yapalım herşeyi allah biliyo...
ayy yemez mıyımm ılk once ben yıcem zatennn hahahhaha
ne gusel tekmelerının keyfını çıkar kızçenın
bu arada inci ismı gerçekten çok guselll teyzeciğimın ısmıdırrr ve dunya tatlısıdırr
poposunu ye onun sennn
canım şeker yüklemesinden korkma bişey çıkmaz inşallah...
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm yaaaaaaaa Allah analı babalı büyütsün ve ayrıca geçmiş olsun meloşum hayatımmmmmm çok çok selam söyle ayşem
ayyyyy....Allah analı babalı büyütsünnn....ayyy süper süperrr....
ayy yemez mıyımm ılk once ben yıcem zatennn hahahhaha
ne gusel tekmelerının keyfını çıkar kızçenın
bu arada inci ismı gerçekten çok guselll teyzeciğimın ısmıdırrr ve dunya tatlısıdırr
poposunu ye onun sennn
aman ne gusel yaaaaaaaaaa
allahım yarabbım darısı bıze olsun ınş..
ne heyecanlıı herkes aloıyorr bebişinı kucağına darıısı bna ınş.
selam kızlarr iyigeceler nasılsınızzz..
MELOJJJJJ canım tebrik ederimmm allah analı balaı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun yıllar versin inş.. darısı elminin başına inş..
şeroan varmı bir haber inşallah herşey yoluna girmiştir...
bana gelince tatil güzel geciyooo idare ediyoruzzz gelince bol bol dertleşirizz canımı sıkan baya şeyler oldu ama takmamaya çalışıyorum...
yavyummm sen nasılsın bulantılar gectmi biraz..
gökcemm seninde herşey yolundaymış galiba cok az kaldı mertişkona kavuşmana allah sanada sağlıklı kucaklamayı nasip etsin.
nanemm canım okudum durumunu rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsinn ne diyeyim diyecek kelime bulamıyorum..
belkide allahım hayırlı zamanı bekliyo bu durumda eşine bol bol destek olucaksın ne yapalım herşeyi allah biliyo...
tebriklerrrrrr
oleeeeeeeyyyyyy çooook sevindimm
Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı bizleree
melojj canimm tebrik ederim ne güzel yaa
hayirlisiyla dogdu kizin. darisi en yakin zamanda benim ve diger bekleyen arksdaslarin basina.amnnnnnn benim kizim niye gelmiyo yaaa gelsin artik.
aaaa çok sevindim maşallah bu topiğee çatır çatır doğuruyorsunuz kızlarrrrçok mutlu oldum şimdiiii Allahım analı babalı büyütsün.....bebiş nasılmış?meloj nasılmış?çok slm söle bizden
ohh maşAllahhh Allah uzun ömür versin saglıkla inşAllahhh
Ayyy inşAllah o zmnlar gelir ya şimdi bakınca taaa nisan diyorum hemde sonu yaniii
İsmini begenmene sevindim bakalım değişmezse inci olsun istiyoruz şimdilik
heppinizeee çook teşekkürler kızlaarrr :)))
aynı idilin bebısıne benzıyo dediii meltem eheueheu
mınnak bısı yaa Allah ım hamılelere sağlıkla doğurmak nasıb etsın
hamıle olmayanlara da en kısa zamanda verrsın ınsallaaahhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?