Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
herkese slmm...geçmiş olsun karasu.
hayırlısı bakalım ayşe..

bende cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlnaıyorum artık yaa

slm kızlar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteklerinizden dolayı iyiki varsınız ya
uzun bir süre düşünmemeye karar verdim...nasipse olur zaten çok fazla zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum artık...böyle işte kızlar

karasuyummmm balım benim o kadar sevindimki iyi olduguna ve hastaneden cıkmış olmana hep dua ettim sana...özellikle yılbaşını orda geçirmeyeceksin ya ne kadar sevinçliyim bir bilsen...Rabbim yavruşunu sana bagıslar kucagına aldıgın günleri görürsün inş balım benimmm

canım benım
nasılsınn çok ama çok geçmiş olsunnn
ıyısınız şimdı dımıı ?
saolsun elıf bıze senden haberler verıyorduu

İyiyiz hayatım yaa, biyaramazlık yok şimdilik, herşey normale döndü, tansiyon normal, tsh da 72'den 4.04'e kadar düştü ilaç sayesinde, ama ilacı bırakmamam gerekiyomuş içeriz artıkın napalım

canım benımm
n guselını yapıorsunn
allahımdan umıt kesılmezzzzz
olacak ama zamanı var sadecee bekleyın bakalım sabırlaaa
dualarım senınle sııznlee canm benmm

olsun yakışıordur kesınnn
kılo aldım ben tam
ye kesın tamamlarım potansıyelım var çnkuu hahahha allah sağlık versın de kılolar gıderrrr emınımmmm

İnşAllah veririz ama sen 9 ayda 17 kilo ben 6 ayda 15 benim durum içler acısııı

o kadar kiloyu nasıl aldınız kızlar yaa.sanki ben hiç alamaycakmışım gibi geliyo bide çok zayıf olunca

Şeroooo gözün aydın kuşummmmmmm çok sevindimmmmm 6+2 de olurmuş kocaman herif olmuşşşş (elifin teorisi)

ooo çok şey biliyorum Mesela izmire gidip gelmişsindir ve eşin burdadır bol bol geziyorsundur.
Tmm ben eşşeğim
bak işte hiçbişey bilmiyorsuyn!
Gidemedim burda kar falan çok olunca ayağımız çekmedi o kadar yolu.
Biz de başka şekilde değerlendirdik zamanımızı ve çokkktaannn da döndü adamcağız.
gelmedi kiiiiiiii
Yazmıştım sana gelemiyoruz diye.Kısmet değilmiş.
Ama nasılsa düşer benim yolum oraya bir şekilde.

canım benımm
n guselını yapıorsunn
allahımdan umıt kesılmezzzzz
olacak ama zamanı var sadecee bekleyın bakalım sabırlaaa
dualarım senınle sııznlee canm benmm

saol bitanem benimm
yapılcak en iyi şey bu canım gerçektende yoksa çok yıpranıyor insan farkında olmadan...
napalım Allahtan gelen herşeye razıyız...onun önüne geçemeyiz..vardır bir sebebi deyip teselli ediyoruz kendimizi...

İyiyiz hayatım yaa, biyaramazlık yok şimdilik, herşey normale döndü, tansiyon normal, tsh da 72'den 4.04'e kadar düştü ilaç sayesinde, ama ilacı bırakmamam gerekiyomuş içeriz artıkın napalım

oh oh maşallahh canm benmm
amannn dıkkat et kendıne de mınnaka daaa
ılaçlarını sakın ıhmal etmeee
kız senı çok ozledımmmmm kuduruk şerommmmmmmmmm

Çok teşekkür ederim bitanem, eminim dua ettiğine zaten, ben de senin için çok dua ediyorum, noldu senin durumlar tüp bebek yapmicakmıydınız bu ay, kocişin sonuçlarında değişiklik yok mu neden ertelediniz anlamadım ben :26:

bak işte hiçbişey bilmiyorsuyn!
Gidemedim burda kar falan çok olunca ayağımız çekmedi o kadar yolu.
Biz de başka şekilde değerlendirdik zamanımızı ve çokkktaannn da döndü adamcağız.

şeyy hımmmm ahhh uhhhh
ee sende buraya gel yılbaşında hem kendimi affettiririm hemde gezeriz

smarttttttt canım benim ne zamandır denk düşemiyoruz ya çok özledim seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…