maşallah maşallahhhh
hadı hayırlısı olsunnn
yaa aralıkta hamıle kalmak ıstemıyomm yaz gebelıgı zor eheueheu
ıkısıde ıyı olsunlarda ınsallah tsh de duser yaa ınsallahhhh
Allah bağışlasın ınsallah bebegını ona :))
Ayşeeeeeeeeee bize ticker yapsanaaaaaaaasat. 16 kasım 6+2 olmuşuz minnakımla biz
Sağol ciciiiiiiiiiiiiiiiiişş
Kız hamile misin yoksam
canım benım
nasılsınn çok ama çok geçmiş olsunnn
ıyısınız şimdı dımıı ?
saolsun elıf bıze senden haberler verıyorduu
slm kızlar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteklerinizden dolayı iyiki varsınız ya
uzun bir süre düşünmemeye karar verdim...nasipse olur zaten çok fazla zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum artık...böyle işte kızlar
karasuyummmm balım benim o kadar sevindimki iyi olduguna ve hastaneden cıkmış olmana hep dua ettim sana...özellikle yılbaşını orda geçirmeyeceksin ya ne kadar sevinçliyim bir bilsen...Rabbim yavruşunu sana bagıslar kucagına aldıgın günleri görürsün inş balım benimmm
yesinler senin minnakını
olsun yakışıordur kesınnn
kılo aldım ben tam
ye kesın tamamlarım potansıyelım var çnkuu hahahhaallah sağlık versın de kılolar gıderrrr emınımmmm
bak işte hiçbişey bilmiyorsuyn!ooo çok şey biliyorumMesela izmire gidip gelmişsindir ve eşin burdadır bol bol geziyorsundur.
Tmm ben eşşeğim
Yazmıştım sana gelemiyoruz diye.Kısmet değilmiş.gelmedi kiiiiiiii
canım benımm
n guselını yapıorsunn
allahımdan umıt kesılmezzzzz
olacak ama zamanı var sadecee bekleyın bakalım sabırlaaa
dualarım senınle sııznlee canm benmm
İyiyiz hayatım yaa, biyaramazlık yok şimdilik, herşey normale döndü, tansiyon normal, tsh da 72'den 4.04'e kadar düştü ilaç sayesinde, ama ilacı bırakmamam gerekiyomuş içeriz artıkın napalım
slm kızlar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteklerinizden dolayı iyiki varsınız ya
uzun bir süre düşünmemeye karar verdim...nasipse olur zaten çok fazla zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum artık...böyle işte kızlar
karasuyummmm balım benim o kadar sevindimki iyi olduguna ve hastaneden cıkmış olmana hep dua ettim sana...özellikle yılbaşını orda geçirmeyeceksin ya ne kadar sevinçliyim bir bilsen...Rabbim yavruşunu sana bagıslar kucagına aldıgın günleri görürsün inş balım benimmm
bak işte hiçbişey bilmiyorsuyn!
Gidemedim burda kar falan çok olunca ayağımız çekmedi o kadar yolu.
Biz de başka şekilde değerlendirdik zamanımızı ve çokkktaannn da döndü adamcağız.
bak işte hiçbişey bilmiyorsuyn!
Gidemedim burda kar falan çok olunca ayağımız çekmedi o kadar yolu.
Biz de başka şekilde değerlendirdik zamanımızı ve çokkktaannn da döndü adamcağız.
Yazmıştım sana gelemiyoruz diye.Kısmet değilmiş.
Ama nasılsa düşer benim yolum oraya bir şekilde.
E,kararını da vermişsindir artık ne şekilde doğum yapacağına dair.eveeeeeeeeeeeeeeeett az kaldı az dıyorummmmmert kağanıma kavuşmaya hayırlısı ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?