Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla bende zerre his falan yoktu günümün geçtiginide tesadüf ögrenmiştim
Test yap madem günün geçti belli olur benim 1 gün geçmişti çıkmıştı testte

canm benımmm maşallahın varmış senın de mankennn kııızzz
karpuz dıyetı mı hahhahahhahahah ben dıyetısyenle verıcem nasıpseeeeee :92:

yaa ben normalde veririm kiloyu die düşünüyorum zaten bünyem kilo alımına karşıydı eskiden ona güvenip veririm diyorum bide metabolizmam hızlı çok jızlı çalışır bakalım zaman gösterecek

Hmmm!Demek bir tanesi düştü olsun ne güzel diğeri hala seninle Allah ondan aldığı canı ona eklesin inşallah.... :)

Hamilelere sormuşsun ama ben de cevap vereyim bağğrriii :))
Ben yaşamayacağına kadar bile hissetmiştim malesef.
Bir dahakine bu kadar his istemiyorum

kocişim de oğlakkk maşallahhh dıyeyımm
valla smartcımm 18-20 arası doğum olabılırrrr o zaman 19 ocak olsun yaaaaa smart teyzesıylee doğum gunu kutlasınnn

Heh :))) Oğlak güzel burç;olsun dahangi günü olursa olsun
Benim yükselenim de oğlak... :S Biraz zoruzdur insan olarak ama onun dışında problemimiz yok :)

:2:mrb kızlarrrrrrr bende bu siteye yeni girenlerdenim konu baslğınız hosuma gitti hadi ozaman soralım cevaplayalım.
ben erken evlennlerdenim kızlarr 1.5 yıllık evliyim yasım 20. eşimle severek evlendik.eşimin benden önce sevdiği oldu olmcak dil benmde oldu ama bnmle cıkarken ona geri döndü ben ozamnlar sevmiyodum öylesine takııyoduk ama yinede ağır geldi ağır gelen sey bana dürüstce sölememsi beni suclayarak ayrılması bende kendimi sucluyodm ama sonra oğrendim ona döndüğünü.ikimizide birarada istiyodu benden de ondan da vazgecmiyodu buna ikmzde karsydık tabi.ben bitrdim sonra bana döndü onnla knusmcağını söldi zaten o kıza dönmemiş kız ona dönmüş öle söyledi ben arastrdım tabi keske yapmaz olaydım ama benmkininn ona döndüğünü öğrendim hazmedemdim aslnda ama yinede ona geri döndüm keske yapmaz olaydım hala hazmedemiyorum.kolunda onn izleri var yakmıs cizmiş falan smdi evliyiz zorma gtmeye basladı sokağa cıktığım heran korkuyorm ya onu görrse ya tekrara dönerse diye hep böyleyim yani ama ona yansıtmıyorum.kızıda takip ediyorum napıyor die kızla görüştük bikaçkez arkdsca ama düşman değiliz.ve işin garip yani okdr benziyorzki kardes zanndiyolar bizi o benm sarsınım bende syh saclısı.. acaba bei ona benzettği içnmi beni sevdi evlendi...cevap bekliyorum kızlarrrrrrrr nolur yıllardır aklımı kemiriyorrrr bu yardım edin birsler söyleyin..

ayy yesınlerr senın kıloşunuuuu
ben de verırım kendıme guvenıyorummmmmmmmmmmmm

canım benım (( yaa bılmıyodumm çok üzüldümmm (((

Ayşeeeeeeeee hani tickerım hani hani haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

işte burdaa http://tickers.baby-gaga.com/p/dev233pr___.png

teşekkürlerr beybiilerr burdann da anlıyorummmkiii kişiden kişiyee değişiyoo hissiiyatttttttttttt

çok saol canım benimmmm...gönüllerimiz bir
maalesef canım kocişin yine degerleri 0 cıktı((

nane şeker vardır herşeyde bi hayır.Allahın izniyle elbet olacak

saol yarencim inşallah nolursa olsun yinede azıcık da olsa umudum var hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden...

nanemmmm kuzum üzülme sakın hiç beklemedigin an gelir bebişin inşAllahhh Allahtan umud kesilmez

inşallah balımmmm benimmm o beklemedigimz an gelse biran önce
çok saol canım benimm..

inşallah canım ya inşallahh inanmak istiyorum birgün olacagına ama her seferinde 0'ı görünce umutlarım suya düşüyor ama yinede inanmam gerektigini biliyorum...
çok saol canım benim destegin için...
eger sizlerin tesellisi olmasa ben kendi kendimi yer dururdum heralde...
çok teşekkür ediyorum gerçekten

Ah bitanem benim yaa kıyamam ben sana üzülme nolur olacak inşallah ben gönülden inanıyorum buna, Allah yardımcınız olsun kuzucum menim

çok saol bitanemmmm benimmm inşallah olur balımm....
aminnn cümlemizin inş

Emine;Türk filmi gibi anlaştmışsın yaanii...
hatice değil netice önemli diye bakmaya başlamalsıın artık.
Sonuçta o kişi senin eşin;kim kimi ne şekilde tercih etmiş detayları bilmiyoruz ama sonuçta evlenen siz olmuşsunuz o halde bunu pozitife çevirmek,onu sendne çok sevmiş de olsa şimdi tam tersini sağlayabilmek için bir çok fırsat var elinde.
Öncelikle o kzıla görüşmeyi bırakmakla başlamalısın;bu durum kafanı karıştırıp olaykları yeniden aklına getirir çünkü bunu untma.

smartcığımın gusel turkçesıyle anlattığı bu cümlelere ben de katılıyrummmm
ilk once o kızla görüşmeyı bırakmalısınnn

Canım aşılamayla başlayın isterseniz;ya da hiç uğraşmayın direk tüp bebekten girin olaya.Anatolia Tüp Bebek Merkezi Ankarada bu konuda bir numara.Orda Bülent beydi sanırım adı tam aklımda yok sitelerine girersen net görürsün en az benim tanıdığım iç arkadaşımın bu yöntemle ilk seferde hamile kalmasına vesile oldu.Üstelik biriniki ikiz :) Ocakta 1 yaşına girecekler.
Kafayı yemekten birbirnizi germektense bir an önce harekete geçin mutlu sonb çok yakınında bence.Sıkma canını.Devlet zaten karşılıyor büyük miktarını biliyorsun.

Teşekkür ederim ballı böööreğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm yepisyeni bi kickerımız var artık minnakımla

Son düzenleme:
slmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

smartçım hoşşgeldinnn

şerocummmm çokk sevindim canım herşey yolunda ne güsel bak allahım inşallah böyle devam ettirir

canım saol.bende farkındayım bunun ama saplantı oldu işde bende bende kendimi anlamıyorum.saçlarımı sarıya boyadım ona benzemeye falan çalstım cok gario ama yaptım bunları.bana iki kez bunu yaptı o yuzden sanki birgün tekrara ona dönücek gibi geliyor bana..
ama dedğin doğru soncuta benmle evlendi bende düşünüyorum bunları işde ne bilyim kadın piskolojisi ama napam kadınlar brbni kıskanır
sokakta karsılasmakdan cok korkuyorm bigun onu görür die cok korkuyorm
acaba esimi cok mu seviyorum yoksa kıskanclık saplantımı blmiyorum ama öyle hissdiyorum..
bu arada türk filmi ama bende daha ne filmmler var tatlım

ben başak burcuyummm yukselenım de oğlakkk
Başak oğlak karışımı güzel olmuştur eminim. Severim ben başağın temel bir takım özelliklerini.
smartcığımın gusel turkçesıyle anlattığı bu cümlelere ben de katılıyrummmm
ilk once o kızla görüşmeyı bırakmalısınnn

Teşekkür ederim efenniiim;hem katıldığınız hem de Türkçeme yaptığınız iltifatla ilgili

işteee çokkkk erkenden evlenmenin zararları bence daha mantıklı düşünemedigin bi yaşta hoppp evlenmişsinnn.şimdide böyle kemirip durursun aklını gayet normal yani çünkü yeni yeni mantık kurmaya başlıyosun canımmm ama olan olmuş yapıcak bişi yok yaaa bütün bunları kafandan çıkarıcaksın yada smart arkadaşımızın dedigi gibi aklından çıkarmasanda hiç degilse kurcalamayı keseceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…