İnşAllah veririz ama sen 9 ayda 17 kilo ben 6 ayda 15 benim durum içler acısııı
Şeroooo gözün aydın kuşummmmmmm çok sevindimmmmm 6+2 de olurmuş kocaman herif olmuşşşş (elifin teorisi)
allah senı emııı
kız ne gusel işte yazın çatır çatır doğurursdun ole dmeeee
canım benım
nasılsınn çok ama çok geçmiş olsunnn
ıyısınız şimdı dımıı ?
saolsun elıf bıze senden haberler verıyorduu
Sağol ciciiiiiiiiiiiiiiiiişş
Kız hamile misin yoksam
Ayşeeeeeeeeee bize ticker yapsanaaaaaaaasat. 16 kasım 6+2 olmuşuz minnakımla biz
herkese slmm...geçmiş olsun karasu.
hayırlısı bakalım ayşe..
bende cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlnaıyorum artık yaa
slm kızlar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteklerinizden dolayı iyiki varsınız ya
uzun bir süre düşünmemeye karar verdim...nasipse olur zaten çok fazla zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum artık...böyle işte kızlar
karasuyummmm balım benim o kadar sevindimki iyi olduguna ve hastaneden cıkmış olmana hep dua ettim sana...özellikle yılbaşını orda geçirmeyeceksin ya ne kadar sevinçliyim bir bilsen...Rabbim yavruşunu sana bagıslar kucagına aldıgın günleri görürsün inş balım benimmm
saol bitanem benimm
yapılcak en iyi şey bu canım gerçektende yoksa çok yıpranıyor insan farkında olmadan...
napalım Allahtan gelen herşeye razıyız...onun önüne geçemeyiz..vardır bir sebebi deyip teselli ediyoruz kendimizi...
E,kararını da vermişsindir artık ne şekilde doğum yapacağına dair.
Hadi hayırlısı ÇATIR ÇATIR doğur inşallah :))
Teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkk
canım noldukı benım haberım yok bısıden :S
oh oh maşallahh canm benmm
amannn dıkkat et kendıne de mınnaka daaa
ılaçlarını sakın ıhmal etmeee
kız senı çok ozledımmmmm kuduruk şerommmmmmmmmm
herkese slmm...geçmiş olsun karasu.
hayırlısı bakalım ayşe..
bende cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlnaıyorum artık yaa
o kadar kiloyu nasıl aldınız kızlar yaa.sanki ben hiç alamaycakmışım gibi geliyo bide çok zayıf olunca
canm zayıflar daha çabuk kılo alırmışşşş
ben zaten dal gbı bırı değidlimm
1.68 boyumm 61 kılom vardı yaaaaaaaaaaaaaaaa
o yuzden çok da tın dıyelımmm verırız verırızzzzzzzzzzzzz
slm kızlar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteklerinizden dolayı iyiki varsınız ya
uzun bir süre düşünmemeye karar verdim...nasipse olur zaten çok fazla zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum artık...böyle işte kızlar
karasuyummmm balım benim o kadar sevindimki iyi olduguna ve hastaneden cıkmış olmana hep dua ettim sana...özellikle yılbaşını orda geçirmeyeceksin ya ne kadar sevinçliyim bir bilsen...Rabbim yavruşunu sana bagıslar kucagına aldıgın günleri görürsün inş balım benimmm
Canım merhaba!Tebrik etmiştim seni en bolundan :) ama denk gelemdik bir türlü;Allah sağlıkla kucağına almayı da nasipe tsin inşaaalllaahhhhhÇok sevindim senin adına;sonunda duaşarın kabul oldu :)
canım eşim dün tekrar test yaptırdı yine 0 çıktı o yüzden çok sıkıldım ve bunaldım...tüpbebek yaptırmaya karar verdik onu bile yapamıyoruz düşün yanii çok canım sıkıldıda ondan böle bi karar aldım
smarttttttt canım benim ne zamandır denk düşemiyoruz ya çok özledim seniiii
ben ve çatır çatır doğurmak ımkansızzz
epidural sezeryan yaptırcam ayın 18ınde doğum allahın ıznıyle kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ah kuşum bi de bana sor, zaten hastanede yatmak zorunda olmak ayrı bi bunalım, bi de sizinle de dertleşemeyince öyle fena oldum ki geçmedi günler resmen Allah bidaha yaşatmasın ne diyim
SMAAAAAAAAAAAAAARRRRTTTT nasılsın kuşum
Eğer kız ise bebegin daha var öğrenmene ki erkek olsaydı görürlerdi bencee 15 haftadasınnn
daha iyi boşver alma çok zatenn
171 boyum 49 la kaldım ben gerçi o ara çok zayıftım normalde 53 52 arası gezinirdim
hayırlısı canım kızım saglıklı olsunda napimmm vercem artık karpuz dyeti yapıcam
nanemmmm kuzum üzülme sakın hiç beklemedigin an gelir bebişin inşAllahhh Allahtan umud kesilmez
Teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkk
12 haftalıkken gitimştim en son işte doktora.1 ay sonra geldiğinde söylenir cinsiyeti demişti doktor.bakalım bi dahaki kontrol 14 ocak
Ayyy beni
m doğum tarihimden bir gün çnce yaaniii :))
Ne güzel OĞLAK olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?