Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşAllah veririz ama sen 9 ayda 17 kilo ben 6 ayda 15 benim durum içler acısııı

canm zayıflar daha çabuk kılo alırmışşşş
ben zaten dal gbı bırı değidlimm
1.68 boyumm 61 kılom vardı yaaaaaaaaaaaaaaaa

o yuzden çok da tın dıyelımmm verırız verırızzzzzzzzzzzzz

canım hamılelıgın son zamanlarının yaza gelmesı kadar zor ne vardır ınan bılemıyorum :))

Sağol ciciiiiiiiiiiiiiiiiişş

Kız hamile misin yoksam

yok kıs sadece gunum gectıı kım cıkarıyo bu lafları kim kim kimm

Ayşeeeeeeeeee bize ticker yapsanaaaaaaaa sat. 16 kasım 6+2 olmuşuz minnakımla biz

hmen yapıyorum şekerım

herkese slmm...geçmiş olsun karasu.
hayırlısı bakalım ayşe..

bende cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlnaıyorum artık yaa

hayırlısı canım :) maşallah sende buyuttun bebısı

canım noldukı benım haberım yok bısıden :S

oh oh maşallahh canm benmm
amannn dıkkat et kendıne de mınnaka daaa
ılaçlarını sakın ıhmal etmeee
kız senı çok ozledımmmmm kuduruk şerommmmmmmmmm

Ah kuşum bi de bana sor, zaten hastanede yatmak zorunda olmak ayrı bi bunalım, bi de sizinle de dertleşemeyince öyle fena oldum ki geçmedi günler resmen Allah bidaha yaşatmasın ne diyim

SMAAAAAAAAAAAAAARRRRTTTT nasılsın kuşum

Son düzenleme:
herkese slmm...geçmiş olsun karasu.
hayırlısı bakalım ayşe..

bende cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlnaıyorum artık yaa

Eğer kız ise bebegin daha var öğrenmene ki erkek olsaydı görürlerdi bencee 15 haftadasınnn

o kadar kiloyu nasıl aldınız kızlar yaa.sanki ben hiç alamaycakmışım gibi geliyo bide çok zayıf olunca

daha iyi boşver alma çok zatenn

171 boyum 49 la kaldım ben gerçi o ara çok zayıftım normalde 53 52 arası gezinirdim
hayırlısı canım kızım saglıklı olsunda napimmm vercem artık karpuz dyeti yapıcam

nanemmmm kuzum üzülme sakın hiç beklemedigin an gelir bebişin inşAllahhh Allahtan umud kesilmez

Canım Allah sana da en hayırlı zamanda verecektir bebişini.Lütfen stres yapma kendine.Seninle ilgili kaçırdığım bir detaydan dolayı mı bu şekilde yazdın yoksa genel anlamda duygularını paylaştığın anlara dair mi bir geri dönüttü bilemiyorum;ama her ne sebeple olursa olsun moralini bozma...

Bak sırayla herkes nasıl da hamile kaldı.Topik açılalı bir yılı daha yeni yeni geçtik;ve sonuç mükemmel.
Sen ,pembe,hatice ve hatundan (bi de beni say-denemesek de) başka ilk günden beri burda olup hamile kalmayan yok.
Demek ki o günleri de göreceğiz...

12 haftalıkken gitimştim en son işte doktora.1 ay sonra geldiğinde söylenir cinsiyeti demişti doktor.bakalım bi dahaki kontrol 14 ocak

Canım merhaba!Tebrik etmiştim seni en bolundan :) ama denk gelemdik bir türlü;Allah sağlıkla kucağına almayı da nasipe tsin inşaaalllaahhhhh Çok sevindim senin adına;sonunda duaşarın kabul oldu :)

Evet kuşum yaa denk gelemedik ne zamandır, zaten ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri doğru düzgün giremedim topiğe hep bi aksilik oldu :26: önce tansiyonla uğraştık sonra minnaklarımızdan birini kaybettik, sonra tsh yüksekliği çıktı hastaneye yattık derken ancak rahatladık yani

Ah bitanem benim yaa kıyamam ben sana üzülme nolur olacak inşallah ben gönülden inanıyorum buna, Allah yardımcınız olsun kuzucum menim

smarttttttt canım benim ne zamandır denk düşemiyoruz ya çok özledim seniiii

İyiyim canım!Aynen devam işte.Eşim geldi gitti bir on günlüğüne.Gezdik dolaştık yedik içtik...
Onun dışında herşey aynı...Görüşemedik bir türlü seninle de;eşin olmadığı bir zaman ayarla da buluşma planımızı gerçekleştirelim.

slllm hatuunnlarr merhabaa buraya ilk defa yazıoruummmm umarım cvpp yazarsınızz beybilerrrrr...
burda birçok haöiş var sanırım onu gördüm ondan yazıoruummm özellikle sorum onlara bölee ay içinde hamile kaldığında fiziksel değişimleremi uğradınız ilk başta yoksa manevi olarakta hamilelik duygusu yerleşmişmiydi içinize?????????????? benim günüm geçtide hiç içimde hamilelik duygusu yok böleee size soriim dediimm maneviyat oldumu yoksa o hissiyat olmadan testten mi öğrendinizzzzzz????? :76::76::76::76:

canım benımmmmmmmm

canm benımmm maşallahın varmış senın de mankennn kııızzz
karpuz dıyetı mı hahhahahhahahah ben dıyetısyenle verıcem nasıpseeeeee :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…