kızlar dün olmam gerekiyordu sadece 1 gün geciktim hiç adet olacak gibi bir belirti yok ama hamile gibide belirtim yok yanii hamilelikten şüphelenmediğim içinde hiç belirti aramadım kendimde.ne belim nede karnım ağrıyor.ama 5 gün falan bekleyeceğim benim kistten dolayıı adetim 3-4 gün gecikiyordu inşallah kistim falanda tekrarlamaz yaaa bilemiyorum valla.ama hamile kalmışsam hem sevinirim hemde korkarım bebeğe bir zararı olurmu diye.yavyum sende yumurtladım die korunmamışsın bak olmuşş verecek olan Rabbim veriyor işte.bide kist tekrarlamasın yaa çok zorluk çektim
canım kistin inşallah tekrar etmez kendini böyle düşüncelerle sıkma..hem bak ne güzel
ameliyatını oldun,sonrasında da kendine iyi baktın,dikişlerinde düştü daha ne olsun..
bence kafanı şartladığın için gecikmiştir ama hamileysen de çok sevinirim :)
tabiki hayırlısını versin Rabbim..
ben çıkıyorum kızlarr yemek saati geldi :)
iyi akşamlarrr
heppinizeee çook teşekkürler kızlaarrr :)))
aynı idilin bebısıne benzıyo dediii meltem eheueheu
mınnak bısı yaa Allah ım hamılelere sağlıkla doğurmak nasıb etsın
hamıle olmayanlara da en kısa zamanda verrsın ınsallaaahhh :)))
Benım reglım 1 gun gectı sonracıma bıde sağ kasığım batıp duruyoo
Kızlar karagul dogurdumuuuu
kızlar dün olmam gerekiyordu sadece 1 gün geciktim hiç adet olacak gibi bir belirti yok ama hamile gibide belirtim yok yanii hamilelikten şüphelenmediğim içinde hiç belirti aramadım kendimde.ne belim nede karnım ağrıyor.ama 5 gün falan bekleyeceğim benim kistten dolayıı adetim 3-4 gün gecikiyordu inşallah kistim falanda tekrarlamaz yaaa bilemiyorum valla.ama hamile kalmışsam hem sevinirim hemde korkarım bebeğe bir zararı olurmu diye.yavyum sende yumurtladım die korunmamışsın bak olmuşş verecek olan Rabbim veriyor işte.bide kist tekrarlamasın yaa çok zorluk çektim
selizcim ümitlerini kırmak istemem ama hamile olma ihtimalin az çünkü ameliyattan sonra adetin günü saati uzunlugu kısalıgı agrısı sancısı bi çok şeyi degişiyor ben ameliyattan sonra 1 ayda 2 defa olmuştum önceden 35te günde zor olurdum bence bekle gelir o
ağlamaktan geberdim bu nasıl bir final böyle kızlar ben çok kötü oldum
bu neyaa böyle sonmu olur
YAPRAK DÖKÜMÜ FİNAL...
Hadi ben son bir senedir izliyorum;ama dört yıldır izleyenlere ayıp değil mi...!?
Cahil yerine koyuyorsunuz!?Trabzon'a nasıl tren bileti alırlar!?Orda Tren Garı yok ki...
Artı;Necla gittiklerine üzülecekse bir ev alıp oturtsaydı onları;bu veda saçmalığı olmazdı
Ya da Leyla neden Oğuz'dan kalan paraları kullanıp ev almadı fakirmiş gibi gitti arkalarından!?Gözümüzle gördük dolarları...
iyi geceler kızlar ben hala hastalanmadım dün kasığımda şiddetli bir ağrı vardı sanki bir yere çarpmışım gibi tek taraf tı ve soluma bile dönemeyecek kadar ağrıyodu bide gece beyaz çok koyu köpük gibi bir akıntım oldu hayır hamile olduğumu pek sanmıyorum ama bu ağrı bu akıntı neden olur ya kist neyim olmasınnben bu sefer beklicem doktora felan gitmicem hastalnınca giderim neden gecikme oldu o ağrı neydi diye yarın yelizin ısrarıyla test yapmayı düşünüyorm bakalım hayırlısı artıkın bu günle tam7 gün gecikti hayırlısı allahtan umarım hamileyimdir ama ümitlide değilim yaniii neyse ben kaçar kızlar yarın olurda çift çizgi görürsem yada görmezsem haber vericemmmm off yaa eczaneciden utanıyorum artık daha 5 gün önce aldımmm
Merhaba kızlaaarrrr size elif bebişle bi günaydın diyyeımmm :)))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybu çokkk çikin yaaaaaaaaaaaaaaaaa (çaktırmayın nazar degmesin die çikinn diomm men ) ayy allahımm adıyla yaşasın inşallahhhhhhh
ay yaa şok şekeyy dımıı maşallahhhh :))
cadı bıde ağlıyo babasına gıdınce susuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?