Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım kistin inşallah tekrar etmez kendini böyle düşüncelerle sıkma..hem bak ne güzel
ameliyatını oldun,sonrasında da kendine iyi baktın,dikişlerinde düştü daha ne olsun..
bence kafanı şartladığın için gecikmiştir ama hamileysen de çok sevinirim :)
tabiki hayırlısını versin Rabbim..

Son düzenleme:

ben çıkıyorum kızlarr yemek saati geldi :)
iyi akşamlarrr

sağol tatlım inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun valla.bende artık kafamı toparlamalıyım kötü düşüncelere yer vermemeliyim.sende k.i.b canım güle güle...

hihihihi benziyo mu gerçekten benim kizima :)
opuyorum melojumu kocaman

Benım reglım 1 gun gectı sonracıma bıde sağ kasığım batıp duruyoo

Kızlar karagul dogurdumuuuu

karagul mu? :26::26:

selizcim ümitlerini kırmak istemem ama hamile olma ihtimalin az çünkü ameliyattan sonra adetin günü saati uzunlugu kısalıgı agrısı sancısı bi çok şeyi degişiyor ben ameliyattan sonra 1 ayda 2 defa olmuştum önceden 35te günde zor olurdum bence bekle gelir o

canım sen beni yanlış anlamışsın, ben zaten hamile kalmak istemiyorum asla bu ay.eğer olduysa diye korkuyorum çünkü bu ayy olursa bebeğe bi zararı olur diye korkuyorum ben biranönce adet olmak istiyprum

Ben hamilemiyim bilmiyorum doktora 21 inde gittim kesen cok kalin yumurtan catlamis hamile olabilirsin dedi 23 unde hastalanmam lazimdi hala olmadi mide bulantim midem eksiyor kac gundur boyle insallah hamileyimdir...

YAPRAK DÖKÜMÜ FİNAL...
Hadi ben son bir senedir izliyorum;ama dört yıldır izleyenlere ayıp değil mi...!?
Cahil yerine koyuyorsunuz!?Trabzon'a nasıl tren bileti alırlar!?Orda Tren Garı yok ki...
Artı;Necla gittiklerine üzülecekse bir ev alıp oturtsaydı onları;bu veda saçmalığı olmazdı
Ya da Leyla neden Oğuz'dan kalan paraları kullanıp ev almadı fakirmiş gibi gitti arkalarından!?Gözümüzle gördük dolarları...

ay bende çok ağladımm..şevketi görmeden ölmesi ali rızacığımın ölmesii...
ama smarta katılıyorumm.leyla evden iyi para almıştır...niye istanbulda ev almadılar katıştırıpp..
neysee.ben yatarr..mucukkkkkk..........

iyi geceler kızlar ben hala hastalanmadım dün kasığımda şiddetli bir ağrı vardı sanki bir yere çarpmışım gibi tek taraf tı ve soluma bile dönemeyecek kadar ağrıyodu bide gece beyaz çok koyu köpük gibi bir akıntım oldu hayır hamile olduğumu pek sanmıyorum ama bu ağrı bu akıntı neden olur ya kist neyim olmasınn ben bu sefer beklicem doktora felan gitmicem hastalnınca giderim neden gecikme oldu o ağrı neydi diye yarın yelizin ısrarıyla test yapmayı düşünüyorm bakalım hayırlısı artıkın bu günle tam7 gün gecikti hayırlısı allahtan umarım hamileyimdir ama ümitlide değilim yaniii neyse ben kaçar kızlar yarın olurda çift çizgi görürsem yada görmezsem haber vericemmmm off yaa eczaneciden utanıyorum artık daha 5 gün önce aldımmm

smartcım kesinlikle katılıyorum ben dizinim müptelalarındandım ilk 3 sene sonra uzattıkları için izlemedim ama finali izledim bu kadar saçmalık olmaz yanii

emoşş geberticem seni heeeeeeeee yapcaksın test o kadarrrrrrrrrrrrrr bana ablalıgımı gösterttirme

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu çokkk çikin yaaaaaaaaaaaaaaaaa (çaktırmayın nazar degmesin die çikinn diomm men ) ayy allahımm adıyla yaşasın inşallahhhhhhh

ay yaa şok şekeyy dımıı maşallahhhh :))

cadı bıde ağlıyo babasına gıdınce susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…