yavru pıtırcıklarım ben de çıkıorummm
bırazcık dınlenmeye ıhtıyacımız var sankı her gun ne yapıyorsakk
sızlere ıyı akşamlar dılıorumm
akşama nete gırerım kesın haberlerınızı okurummmmmmm
sağlıcakla kalın anacııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :80::80::80::80:
senin iç dünyanda yaşadıklarını tabiki biz bilemeyiz ama normal bir olaymış gibi rahat bir şekilde anlatman gerçekten sinirlendiriciydi...neyse Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin..
aldırma canım boşver seni sinirlendirdiğini anlarsa daha çok hoşuna gider ve yapmaya da devam eder
canını böyle şeyler için sıkmaya hiç degmez bile tatlım benim
özür dilenecek birşey yok...kimseyi kınadıgım da yok Allah korusun belki benim başıma gelmez ama ileride çocugum olursa onun başına gelebilir kınadıgım için..
ben sadece yazdıgınız şeye tepki gösterdim o kadar...
herkesin kendine göre sebepleri vardır...
yaşın küçük oldugu için bazı şeylerin farkında deilsindir...ama bu yaşadıkların umarım sana tecrübe ve yol gösterici olur...hayata bakış açınızı ve öncelikleinizi değiştirmenizi tavsiye ederim...
soruyorum arkadaşlar. Ultrasonda erkek dedikten sonra kız doğuran yada tam tersi kız dedikten sonra erkek doğuranlarımız var mı aramızda ??
açıkcası şunun için soruyorum. doktorum bana %95 kız dedi. 3 kızım var. Kimse farklı cinsiyet istemem demesin. kim olsa benim yerimde herhalde bir oğlu olsun ister.
Doktorumun yanılmış olma ihtimalini sizlere danışmak istedim kızlar.
Etrafınızda yada sizde bu şekilde yanılma hikayeleri oldumu ??
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm.
canımmm ben yaşamadım yaşayan biride yok etrafımda ama doktor öyle dediyseee öyledir muhtemelen ama anlaşılan sen futbol takımı kurmaya kararlısın sanırım mutlaka bi erkek tutturursunuzzz
gercekden beni ağlattınız ama kızmıyorum bukdr tepki göstermeniz bazı syleri anlamamı sağladı.biz eşimle bu konunun ustne sunger cekmek istedik sdce yoksa insan hayatına devam edemz bu pişmanlık cok zor birsey daha 17 yasındaydım korktum biri duycak toplum içnde dıslanıcam diye korktum.sizin düşündüğnüz giib düşnemedim cnkü daha annelik ne içimdeki sey ne bilemedim.ama hatırlıyorm sabah onnla uyanmak onn varlığını bilmenin cok güzel bi duygu olduğunu fakat korkularım daha ağır bastı.isteyek bi insan bi insanı bile öldürmez ki ben bebeğimi öldüryim ozamn onu düşnemedim allah bizi afftsin.ailemden korktm onlar bilmedi bana sizin söldiklerinizi söyleyemedi.demkki hiç tanımadğım insanlar bana bunları söylüyor smdi dahada cok korktum ve utandm.gecen gun adetim geckdi hamile oldğumu h,ssne kapıldım ozamn önceki hisstklerimi hisstmedim işde korkmadım daha farklıydı eminmki bir bebeim olcağı zman hersey daha farklı olcak kormcam mutlu olucam.
soruyorum arkadaşlar. Ultrasonda erkek dedikten sonra kız doğuran yada tam tersi kız dedikten sonra erkek doğuranlarımız var mı aramızda ??
açıkcası şunun için soruyorum. doktorum bana %95 kız dedi. 3 kızım var. Kimse farklı cinsiyet istemem demesin. kim olsa benim yerimde herhalde bir oğlu olsun ister.
Doktorumun yanılmış olma ihtimalini sizlere danışmak istedim kızlar.
Etrafınızda yada sizde bu şekilde yanılma hikayeleri oldumu ??
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm.
canımmm ben yaşamadım yaşayan biride yok etrafımda ama doktor öyle dediyseee öyledir muhtemelen ama anlaşılan sen futbol takımı kurmaya kararlısın sanırım mutlaka bi erkek tutturursunuzzz
canım inşallah erkek evladın olur ama hayrılı evlat olur.benim annemin basına gelmiş bana hamileyken 8. aya kadr erkek demişler sonrdan kız oldğumu ortaya cıkmıs..ama bunlar istisna bence
valla öyle birşey hiç yaşamak nasip olmadı:))
ama inş oglunuz olur...Rabbim gönlünüze göre versin..
Futbol takımı tabiri çok çirkindi... hakeza erkek tutturmak deyimide mide bulandırıcı. erkek çocuk olsun diye hamile kalmadım ben.
masumane bir soruya bu şekilde cevap almak ziyadesi ile üzdü beni...
Teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkk
slm kizlarr.
bu gün hastaneye kntrole gittik hersey yolunda kizimin gelmeye hic niyeti yok gbi.
ayy ben zamaninda dgramicakmiyim suni sanciyla dgrmak stemiyorum:18::18::18:#cok korkuyorum.
kızlarr çok mutluyummmmm
bu sene kpss ye öylesine girmiştim..elimi kitaba sürmedimbaşvurumda bi boşluk anıma denk gelmişti zaten..sınavda da hamileliğimden dolayı,karnım kocaman diye fazla oturamadım ve çıkmam gereken süreden önce hemen çıktım..veeee bugün sonuçlara baktım..65 almışım
slm kızlar yine ben bu sefer alm verip kaçmıcam yemeğimi bile yapıp geldimnapıyorsunuz bakem benn hiç adet olacak gibi hissetmiyorum kendimi her ayy olmayım diye beklerken heran adet olck sancısı oluyordu şimdide biranönce olmak istiyorum ya tık yok
canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir prensesinn
çok nazlandı artık :)
tebrikler canım
zaten öyle olur canım ya bekleyince gelmez beklemeyince gelir
kafanı şartlama gecikmeden gelsin de çalışmalara başlayınn :92:
evet canım aynen öyleee valla.yalnız şimdide bişeyden korkmaya başladım ben adet oldum biter bitmez eşim eline bile bana süremedenamileyat oldum sonrada 18 gün hiç ilişkiye girmedik adetimin 23.günü ilişki oldu ilkdefa ondada korunmadım çünkü ben daha erken yumurtluyorum adetimin 13.ve 16.günleri arasındada akıntılarım oldu ve bitti nasılsa yumurtladım diyede korunmadım açıkçası ama şimdide çok düşük bir ihtimal ama ya olduysa diyorum bu ayy olmaması gerek rahimimin temizlenmesi lazımdı vede aldığım ilaçlardan arınmam gerek bu ay kesin korunmam gerektiii hamile kaldıysa(çok çok düşük bir ihtimal ama)zararı olurmu acaba:18: nerdeyse 1 yıl okdr uğraştım olmadı şimdi olmam imkansız hemen ayağa kalktım lavaboya falan gittim ama verecek olan Allahım verir şimdide o korku başladı yaa
evet canım aynen öyleee valla.yalnız şimdide bişeyden korkmaya başladım ben adet oldum biter bitmez eşim eline bile bana süremedenamileyat oldum sonrada 18 gün hiç ilişkiye girmedik adetimin 23.günü ilişki oldu ilkdefa ondada korunmadım çünkü ben daha erken yumurtluyorum adetimin 13.ve 16.günleri arasındada akıntılarım oldu ve bitti nasılsa yumurtladım diyede korunmadım açıkçası ama şimdide çok düşük bir ihtimal ama ya olduysa diyorum bu ayy olmaması gerek rahimimin temizlenmesi lazımdı vede aldığım ilaçlardan arınmam gerek bu ay kesin korunmam gerektiii hamile kaldıysa(çok çok düşük bir ihtimal ama)zararı olurmu acaba:18: nerdeyse 1 yıl okdr uğraştım olmadı şimdi olmam imkansız hemen ayağa kalktım lavaboya falan gittim ama verecek olan Allahım verir şimdide o korku başladı yaa
canım valla korkutmak gibi olmasın ama olur olur bu işler belli olmuyor biliyosun
ama bence kafanı gelsin diye şartladın ve endişelendin ya büyük ihtimal ondan
adet belirtileri falan yoktur..hem günün geçti mi?
hayatım kaç gün geçti adetinn.yazdıklarını okuyunca çok tanıdık geldii..bende kürtajdan sonra bikere adet gördümm..ikincisinide gördükten sonra hem kür falan yapıcaktımm...hem yumurtlama takibi..ama ikinci kez adet göremedimm.aynen senin gb dedimm..16.gün falan yumurtluyodum normalde...korunuyoduk..ama artık adetimin 20. günü falan dedim çoktan yumurtlamışımdır..bir iki kere önemsemedikk..bak tuttuu..olmaz olmaz yok yanniii...hayırlısı rabbimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?