hoşbuldummm balımmm ayyy diziden sonra anca toparlandımm vallaaaa
ohhh bugündeee yeni yatagımızz gelioooo biranönce eve gidippp kendime aldıgım yeni yıl nevresim takımımı serippp uyumak ve uyumak istiorummmm.ayyy bide zeytinimi çokkk ösledim önce onunla oynucam ascıkkkk
Şıu sitede bizim topiktekilere bir de Güzin abla köşesi varseler.
İçinde ihanet,aşk,seks,itiraf,acı,ölüm... her şey olsa :))
Tutar mı tutar
AKŞAM YAPRAK DÖKÜMÜ FİNAL var...Leyla da doğrudu taaa onunla başlamıştık çalışmalara hatırlıyorum...
Ben bu akşam İPTAL...Sadece onu izlerim artık.Gerçek anlamada
izlediğim tek dizi
Muhabbetin en güzel yerinde size veda ediyor olmak ne zor
ben çıkim kızlar annemi fizik tedaviye götürcem akşam gelirim ama kimsecikler kalmaz
Tamam canım o zaman süper.Şu yılbaşı olayını atlatalım ;ardından ikimize de en müsait olan günde oturup bir kahve içelim seninle :))
bu arada bayanlarr..1.5yıllık evliyim.aslında cocukları cook seviyorumm.cocuğum olmasınıda istiyorum ama kayınvalidem ve peder süerkli cocuk yapmamızı istedikleri için cocuk yapmakdan souğudum resmen onlar yuzunden bide eşimle sevgiliyken cocuk aldırdım ben bi hata yaptık ondan dolayı..kimse bilmiyor ama lise bitncede evlendik zaten smdi o cocuğuma haksızlık gibi hissdiyorum bide o var akılmda..hemen cocuk yapıcakdım madem neden onu aldrdım diyorum kendime.bde baskıdan sıkıldım benm ailem erken onn ailesi yappın dio onlara ne anlamıyorm.ama smdi en sonunda biz yapmadık die benm kayınvalide hamile kaldı 5aylık suanda allha analı babalı buyutsun sevniyorm onlar adına ama sanki bana inat yaparlarmıs gibi geliyor bana
Dur canım benim!Daha ilaçlar yeni verilmiş;inşallah değer az da olsa yükselir.Biliyorsun onlar en küçük canlı spermi bile dölleyebiliyorlar.Umarım sayı artar risk azalır.
LAhha gönlündekini versin inşallah....
Şıu sitede bizim topiktekilere bir de Güzin abla köşesi varseler.
İçinde ihanet,aşk,seks,itiraf,acı,ölüm... her şey olsa :))
Tutar mı tutar
kızlar kuzucugumm şuruba başladııı parazitleri dökmesi içinnnn nasıl içrcem die düşünürken ööle bi içiokiii bütün şişeyi versemmm bitiriirrr
Kzılar ben d eçıkmalıyım;amalum okuldayım.
Pembişim senşn hiç sesin çıkmadı;ama alırım ben senin hesaını 2sine ne kaldı ki
Hepinizi kocaaaammmaannnn öpüyorum.
AYNEN KATILIYORUM HAYATIMMMM O KADAR BASİTKİ ARTIK İNSANLAR İÇİN HERŞEY LİSE BİTMİŞ EVLENMİŞLER BİDE ARAYA DAHA LİSEDE OKURKEN BEBEK SIKIŞTIRMIŞLAR.TABİ OLAN O MELEGE OLMUŞ
yazık yaa gerçektende yazık oturup ben nasıl cana kıydım diye vicdanı sızlamıyorda eşinin eski kız arkadaşı için telaşlanıyor acaba karşılaşırlarmı ona yine dönermi diye...
töbe töbe yaa neyse konuşup daha fazla sinirlenmek istemiyorum...
yazık yaa gerçektende yazık oturup ben nasıl cana kıydım diye vicdanı sızlamıyorda eşinin eski kız arkadaşı için telaşlanıyor acaba karşılaşırlarmı ona yine dönermi diye...
töbe töbe yaa neyse konuşup daha fazla sinirlenmek istemiyorum...
hayır hayır asla yanlıs anlamayın burdan cok uzun yazarak kafanızı şişrmek istemdğim için özetledim hayatdı falan die benmde kendi içimde yasadıklarım var..sdce benm için ilginc olan bişyi paylasmak istdm..sizi snrlendrmek hakszlık yapmak aklımın ucundan bile gecmez size saygım sonsuz..ben hep okuyorm dua ediyorm olmayanlar için bende korkuyorm olmaybilr benmde kürtajdan dolayı.
lütfen kalbinizi kırmak istemedim hersey diledğinzce hayrlısı olsun sdece paylaşmak istedim ben okadar..
allah mutlu etsin sizi gercekden gönüldn isterim bunu..ksura bakmayın
yavru pıtırcıklarım ben de çıkıorummm
bırazcık dınlenmeye ıhtıyacımız var sankı her gun ne yapıyorsakk
sızlere ıyı akşamlar dılıorumm
akşama nete gırerım kesın haberlerınızı okurummmmmmm
sağlıcakla kalın anacııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :80::80::80::80:
hayır hayır asla yanlıs anlamayın burdan cok uzun yazarak kafanızı şişrmek istemdğim için özetledim hayatdı falan die benmde kendi içimde yasadıklarım var..sdce benm için ilginc olan bişyi paylasmak istdm..sizi snrlendrmek hakszlık yapmak aklımın ucundan bile gecmez size saygım sonsuz..ben hep okuyorm dua ediyorm olmayanlar için bende korkuyorm olmaybilr benmde kürtajdan dolayı.
lütfen kalbinizi kırmak istemedim hersey diledğinzce hayrlısı olsun sdece paylaşmak istedim ben okadar..
allah mutlu etsin sizi gercekden gönüldn isterim bunu..ksura bakmayın
ayyyyyyy sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa cemin (kociş) kuzenine gırtlaklıycam kızı vallaaa.
geçenlerde bize geldi kaldı bi gün ozamanda çok sinirlenmiştim abuk sabuk hareketlerineee cemle birbirimize girmiştikk.
kız ne desem zıtta gitti benimle bide bi gün dışarı çıktık sonra eve geldik bişi almıştık onu bırakmaya cem çıktı yukarı bizde beklioruz aşagıda sonra birden buna nolduysa bende çıkayım dedi ve çıktı yukarı aşagıda 15 dk bekledim mal gibi .şimdide cemle benim facem ortak oraya kuzi nbr sınavdan kaç aldın falan yazmış bende ne sınavı kpss diosan eger cem girmedi yazdım oda ımm ben girdi die biliodumm yazmış aradan 5 dk geçincede bu arada sen napıyosun ne var ne yok yazmışş sanki araya sıkıştırır gibi uyuz
ya kızlar nolur yapmayın böyle beni yanlıs anlamayın.lütfen yanlıs birsey yazdım özür dilerim ama bi yazdğım syle beni yargılamyın gercekden kötü oldum.ben üzüldüğüm için zaten bdaha cocuk yapmaaya cesaretim yok.pişmanlığımı nerdn biliyosnuzda bu sekilde konsuyosnz.ben size hakverdim sizde bana hakverin ktü bi niyetim yoktu
canım bizim kafamız şişmez ister uzun yaz ister kısa sorun degil
ben kendi adıma konuşuyum sadece benim kızdıgım anlam veremedigim nokta şu yaaa ne acelen varki tamam senin hayatın tabiki neyi nasıl ne zaman istersen o zaman yaşarsın ama söölemessem çatlıcam vallaaadaha lisedeyken veya liseden sonra hamile kalıyosun ve o çocugu aldırıyosun birincisi buna ne gibi bi hakkın var.şimdi diyceksinki işte yanlışlıkla oldu falan ama ben buna inanmıyorum yaaa şimdi 3-4 yaşındaki çocuklar bile biliyo herşeyi teknoloji çagındayız sonuçta.ayrıca daha miniciken hayatı kavramamışken anlamamışken neden birlikte oluyosunkiii.sadece senin için konuşmuyorum bu yaşlarda hatta daha bile küçükken bu tarz hatalara düşen insan okadar fazlaki ve gün geçtikçe artıyo.seni istisna olarak alarak şunu söylüycem bu tarz olaylar yüzünden kadın ırkının kalitesi düşüyo.çünkü kim nederse desin kadın için leke erkek için el kiridir bu tarz olaylarrr
canım bizim kafamız şişmez ister uzun yaz ister kısa sorun degil
ben kendi adıma konuşuyum sadece benim kızdıgım anlam veremedigim nokta şu yaaa ne acelen varki tamam senin hayatın tabiki neyi nasıl ne zaman istersen o zaman yaşarsın ama söölemessem çatlıcam vallaaadaha lisedeyken veya liseden sonra hamile kalıyosun ve o çocugu aldırıyosun birincisi buna ne gibi bi hakkın var.şimdi diyceksinki işte yanlışlıkla oldu falan ama ben buna inanmıyorum yaaa şimdi 3-4 yaşındaki çocuklar bile biliyo herşeyi teknoloji çagındayız sonuçta.ayrıca daha miniciken hayatı kavramamışken anlamamışken neden birlikte oluyosunkiii.sadece senin için konuşmuyorum bu yaşlarda hatta daha bile küçükken bu tarz hatalara düşen insan okadar fazlaki ve gün geçtikçe artıyo.seni istisna olarak alarak şunu söylüycem bu tarz olaylar yüzünden kadın ırkının kalitesi düşüyo.çünkü kim nederse desin kadın için leke erkek için el kiridir bu tarz olaylarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?