Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kzılar ben d eçıkmalıyım;amalum okuldayım.
Pembişim senşn hiç sesin çıkmadı;ama alırım ben senin hesaını 2sine ne kaldı ki
Hepinizi kocaaaammmaannnn öpüyorum.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne guselllllllllll

Şıu sitede bizim topiktekilere bir de Güzin abla köşesi varseler.
İçinde ihanet,aşk,seks,itiraf,acı,ölüm... her şey olsa :))
Tutar mı tutar

tutar tutar kesin tutar baksana ne konular açıldııı

AKŞAM YAPRAK DÖKÜMÜ FİNAL var...Leyla da doğrudu taaa onunla başlamıştık çalışmalara hatırlıyorum...
Ben bu akşam İPTAL...Sadece onu izlerim artık.Gerçek anlamada
izlediğim tek dizi

amannnn hiç sevemeim o diziyi neyse başka zamana tekrar beklerizzz

Muhabbetin en güzel yerinde size veda ediyor olmak ne zor
ben çıkim kızlar annemi fizik tedaviye götürcem akşam gelirim ama kimsecikler kalmaz

oyyyy gidiyormusun balımmmm
çok geçmiş olsun annene...görüşürz tatlım dikkat edin kendinize

Tamam canım o zaman süper.Şu yılbaşı olayını atlatalım ;ardından ikimize de en müsait olan günde oturup bir kahve içelim seninle :))

tamam canım güzel bir buluşma olucak inşallah:)

şunu açıkça söylemeliyimki biz burda kaç kişiyiz çocuk sahibi olmak için ugrasan sen hem bizim gibi anne olmak isteyenlere hemde o bebege büyük haksızlık etmiş oluyorsun.. böyle birşeye hazır deilsen tedbirini alıcaksın...
ne kadar basit geliyor size evlenmeden hamile kalıp çocugu aldırdım hata yaptık demek...bu kadarmı yani bu kadar basitmi yaa sen bir cana kıyıyorsun ne kadar rahatsın...
neyse sinirlendim daha fazla birşey söyleyip kalbinizi kırmak istemem...
herkes ektigini biçer...

inşallah canım ya hayırlısı inş...
ewet bir tane bile olsa döllenebiliyor ah o bir taneyi bi bulsak bayram etcez:)
saol canım benim

şunu açıkça söylemeliyimki biz burda kaç kişiyiz çocuk sahibi olmak için ugrasan sen hem bizim gibi anne olmak isteyenlere hemde o bebege büyük haksızlık etmiş oluyorsun.. böyle birşeye hazır deilsen tedbirini alıcaksın...
ne kadar basit geliyor size evlenmeden hamile kalıp çocugu aldırdım hata yaptık demek...bu kadarmı yani bu kadar basitmi yaa sen bir cana kıyıyorsun ne kadar rahatsın...
neyse sinirlendim daha fazla birşey söyleyip kalbinizi kırmak istemem...
herkes ektigini biçer...

AYNEN KATILIYORUM HAYATIMMMM O KADAR BASİTKİ ARTIK İNSANLAR İÇİN HERŞEY LİSE BİTMİŞ EVLENMİŞLER BİDE ARAYA DAHA LİSEDE OKURKEN BEBEK SIKIŞTIRMIŞLAR.TABİ OLAN O MELEGE OLMUŞ

kızlar kuzucugumm şuruba başladııı parazitleri dökmesi içinnnn nasıl içrcem die düşünürken ööle bi içiokiii bütün şişeyi versemmm bitiriirrr

oyyyy kız çok tatlı bu yaaa..maşallah diyelim zeytinimize:)

Kzılar ben d eçıkmalıyım;amalum okuldayım.
Pembişim senşn hiç sesin çıkmadı;ama alırım ben senin hesaını 2sine ne kaldı ki
Hepinizi kocaaaammmaannnn öpüyorum.

görüşürz canım benim arayı çok uzatmayalım gel yine sık sık tamammıııııı
çok öptüm tatlım hoşçakal

hayır hayır asla yanlıs anlamayın burdan cok uzun yazarak kafanızı şişrmek istemdğim için özetledim hayatdı falan die benmde kendi içimde yasadıklarım var..sdce benm için ilginc olan bişyi paylasmak istdm..sizi snrlendrmek hakszlık yapmak aklımın ucundan bile gecmez size saygım sonsuz..ben hep okuyorm dua ediyorm olmayanlar için bende korkuyorm olmaybilr benmde kürtajdan dolayı.
lütfen kalbinizi kırmak istemedim hersey diledğinzce hayrlısı olsun sdece paylaşmak istedim ben okadar..
allah mutlu etsin sizi gercekden gönüldn isterim bunu..ksura bakmayın

AYNEN KATILIYORUM HAYATIMMMM O KADAR BASİTKİ ARTIK İNSANLAR İÇİN HERŞEY LİSE BİTMİŞ EVLENMİŞLER BİDE ARAYA DAHA LİSEDE OKURKEN BEBEK SIKIŞTIRMIŞLAR.TABİ OLAN O MELEGE OLMUŞ

yazık yaa gerçektende yazık oturup ben nasıl cana kıydım diye vicdanı sızlamıyorda eşinin eski kız arkadaşı için telaşlanıyor acaba karşılaşırlarmı ona yine dönermi diye...
töbe töbe yaa neyse konuşup daha fazla sinirlenmek istemiyorum...

ayyyyyyy sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa cemin (kociş) kuzenine gırtlaklıycam kızı vallaaa.
geçenlerde bize geldi kaldı bi gün ozamanda çok sinirlenmiştim abuk sabuk hareketlerineee cemle birbirimize girmiştikk.
kız ne desem zıtta gitti benimle bide bi gün dışarı çıktık sonra eve geldik bişi almıştık onu bırakmaya cem çıktı yukarı bizde beklioruz aşagıda sonra birden buna nolduysa bende çıkayım dedi ve çıktı yukarı aşagıda 15 dk bekledim mal gibi .şimdide cemle benim facem ortak oraya kuzi nbr sınavdan kaç aldın falan yazmış bende ne sınavı kpss diosan eger cem girmedi yazdım oda ımm ben girdi die biliodumm yazmış aradan 5 dk geçincede bu arada sen napıyosun ne var ne yok yazmışş sanki araya sıkıştırır gibi uyuz

fotoşcum ve smartcımm öpüyorum ikinisideee :79::79::79::79:
bu arada fatoşş annen için geçmiş olsun demedim ben sanırım yaaa allah acil şifasını versin inşallah canım

ya kızlar nolur yapmayın böyle beni yanlıs anlamayın.lütfen yanlıs birsey yazdım özür dilerim ama bi yazdğım syle beni yargılamyın gercekden kötü oldum.ben üzüldüğüm için zaten bdaha cocuk yapmaaya cesaretim yok.pişmanlığımı nerdn biliyosnuzda bu sekilde konsuyosnz.ben size hakverdim sizde bana hakverin ktü bi niyetim yoktu

ya kızlar nolur yapmayın böyle beni yanlıs anlamayın.lütfen yanlıs birsey yazdım özür dilerim ama bi yazdğım syle beni yargılamyın gercekden kötü oldum.ben üzüldüğüm için zaten bdaha cocuk yapmaaya cesaretim yok.pişmanlığımı nerdn biliyosnuzda bu sekilde konsuyosnz.ben size hakverdim sizde bana hakverin ktü bi niyetim yoktu

yavru pıtırcıklarım ben de çıkıorummm
bırazcık dınlenmeye ıhtıyacımız var sankı her gun ne yapıyorsakk
sızlere ıyı akşamlar dılıorumm
akşama nete gırerım kesın haberlerınızı okurummmmmmm

sağlıcakla kalın anacııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :80::80::80::80:

canım bizim kafamız şişmez ister uzun yaz ister kısa sorun degil

ben kendi adıma konuşuyum sadece benim kızdıgım anlam veremedigim nokta şu yaaa ne acelen varki tamam senin hayatın tabiki neyi nasıl ne zaman istersen o zaman yaşarsın ama söölemessem çatlıcam vallaaa daha lisedeyken veya liseden sonra hamile kalıyosun ve o çocugu aldırıyosun birincisi buna ne gibi bi hakkın var.şimdi diyceksinki işte yanlışlıkla oldu falan ama ben buna inanmıyorum yaaa şimdi 3-4 yaşındaki çocuklar bile biliyo herşeyi teknoloji çagındayız sonuçta.ayrıca daha miniciken hayatı kavramamışken anlamamışken neden birlikte oluyosunkiii.sadece senin için konuşmuyorum bu yaşlarda hatta daha bile küçükken bu tarz hatalara düşen insan okadar fazlaki ve gün geçtikçe artıyo.seni istisna olarak alarak şunu söylüycem bu tarz olaylar yüzünden kadın ırkının kalitesi düşüyo.çünkü kim nederse desin kadın için leke erkek için el kiridir bu tarz olaylarrr

gökçeee ditme yaaaaaaaaaaa

senin iç dünyanda yaşadıklarını tabiki biz bilemeyiz ama normal bir olaymış gibi rahat bir şekilde anlatman gerçekten sinirlendiriciydi...neyse Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin..

aldırma canım boşver seni sinirlendirdiğini anlarsa daha çok hoşuna gider ve yapmaya da devam eder
canını böyle şeyler için sıkmaya hiç degmez bile tatlım benim

özür dilenecek birşey yok...kimseyi kınadıgım da yok Allah korusun belki benim başıma gelmez ama ileride çocugum olursa onun başına gelebilir kınadıgım için..
ben sadece yazdıgınız şeye tepki gösterdim o kadar...
herkesin kendine göre sebepleri vardır...
yaşın küçük oldugu için bazı şeylerin farkında deilsindir...ama bu yaşadıkların umarım sana tecrübe ve yol gösterici olur...hayata bakış açınızı ve öncelikleinizi değiştirmenizi tavsiye ederim...

tesekkürler hoscakal kendine ii bak cnm..tekrar kusra bakma öptüm

bu arada dedigim gibi lütfen yanlış anlama ben sadece bu tarz olaylar o kadar fazla ve o kadar bilinçsizki gençlerimiz çok kızıyorum yaniii
sen şanslı olanısın dielim ama böyle şyler yüzünden hayatı sönen insanlar varr daha hayatın baharındaykenn

çocuk olayına gelincede mutlakaki pişmansın üzülüyosun ama yapmaman gereken bişeymiş. bak benim bebegim 9 haftalıkken karnımda öldüki bu topikte daha ne anneler var yüregi yanan.ki ben yine kendi adıma söylüyüm 2 seneden sonra gelen mucizemdi o benim.çünkü olmuyodu ki hala da olmuyo yani o yüzden haksızlık yaptıgın anladınmı canım

soruyorum arkadaşlar. Ultrasonda erkek dedikten sonra kız doğuran yada tam tersi kız dedikten sonra erkek doğuranlarımız var mı aramızda ??

açıkcası şunun için soruyorum. doktorum bana %95 kız dedi. 3 kızım var. Kimse farklı cinsiyet istemem demesin. kim olsa benim yerimde herhalde bir oğlu olsun ister.

Doktorumun yanılmış olma ihtimalini sizlere danışmak istedim kızlar.

Etrafınızda yada sizde bu şekilde yanılma hikayeleri oldumu ??

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…