komple kopmle kompte tkıyız hahahah
selam kızlarrr
2011 hepinize hayatınız boyunca unutamayacağınız güzellikler yaşatsın..
Sağlık,başarı,mutluluk,para ve bol bol bebişler getirsin:)
mutlu yıllarr
ben de oje sürüyorum
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne gusellll
niye kimsecikler yok bugünnn
herkes yılbaşı telşında sanırımmmmm
selam canlarımmmm bende evdeyim evi temizledim akşama arkadaslar yemege gelecek yemege başlamadan önce size bakim dedim birazda kitapımı okurum çok heyecanlı da gece yarılarına kadar düşürmüyorum 2 gündür
:) evet canım doğruu ama daha erken değilmi..
neyse siz napıyosunuz bakalım bugün evde misiniz biz de annemlere gidicez
selam canlarımmmm bende evdeyim evi temizledim akşama arkadaslar yemege gelecek yemege başlamadan önce size bakim dedim birazda kitapımı okurum çok heyecanlı da gece yarılarına kadar düşürmüyorum 2 gündür
bılomıorumkı vallaa anca heraldee
bız evdeyızzz napcazkı burdaaaama eşimın doğum gunu 1 ocakk onu kutlarımmm
:):) aa ne güzell hem yılbaşı hem de eşinin doğum gününü
birarada kutlarsınız..
aslında evde olmak daha iyi ya dışarısı kalabalık gürültü falan çekilmez :)
evet eşceğizimin doğum gunuuu kutlayacağızbakalım pastasını sipariş ettımm hedıye olarak da pantolon aldım begendiği bır pantolon vardı da ... aslında dışarda olsa da gusel olurdu değişiklık ama burada oyle bır ımkan yokk evımızdeyızzz..allahım sağlık sıhhat versın herkeslere içinde de bize inş.
aminn canım önemli olan da o zaten
oh ne güzel pastalar hediyelerr :)
eşinin de doğum günü kutlu olsun,
oğluşunuzla beraber nice yaşlara inşallah..
canlarr, hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve bebekli bir yıl diliyorum. herşeyin güzelini hak ediyorsunuz annişlerrr, anne adayı yawrular...
sizleri sewiyorum, banada bol bol dua edin, pazar günü kocaman kalın iki çizgi resmi koyayım topiğimize!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?