Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?

kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......

pembeeeemmmmmmmsen hamilesin canım evet 2 çizgi oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim tebrik ederim kuzum yaaa Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhh bende sabahtan beri facden bakıorum telden giremedim k.kye.eve geldim hemen pcden açtımm ve bu mutlu haberi gördümmmmm çok süperrrr kan testi yaptır canım hemen yyyyyyyuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pembe canım tebrık ederım hamıleymıssın Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallh tebrıklerrr

Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?

olmazmıııııı hemde süper olmuş gülümmm
ayy çokk sevindim güzelim
inşallahhh bu kez sağlıkla alacaksın kucağına
allahın izniyle
kan testini de yaptır içimiz rahat olsunn
2011 in ilk hamilesiisin maşallahh beee çok özel bence

kızlarrrrrrrrrr yeni sene hepimize sağlık mutluluk şans getirsin inşallahhhhhhhh:86::86:

mutlu yillar kizlar.ben hastaneye gdyrum.bebegin kalp atislari dznli degil belki sezeryanla alirlarmis.
bana dua edin.

canım benim allah yardım etsin
inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir
sanırım 2011 in ilk bebeği de senin kızın ,
ayy ne güzel yaaa

bu kızzz kesin kan testi yaptırmaya gitttiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım, kahvaltı yapmaya çıktık. bu arada facebookta sildim yazılarından bir kaçını kusura balma iyi mi? kimseler bilmesin, bizbize 3 ayı bitirelim istiyorum. sağolun kızlar yaaaa.... hala inannamıyorum bennnn

kan testin gerek yok be canım, direk doktoruma giderim ... sağolun şekerler yaaa

ilk tebrik benden olsun canımmmmm
sağsalim kucağımıza alalım inşallah
sana çoookkkk güzel bir hamilelik ve annelik diliyorum
inşallah Lara'ya benzer nasıl olacaksa sarışın mavi gözlü anne babadan

ilk seni ve gamzeyi düşündüm ve mesaj attım biliyo musun, hakikaten Laranın şansı etkiledi bizi biliyorum ben...çok şanslı bir bebek o!!
sağol tatlım yaaa...kociş zaten kız olsun artık demeye başladı Laranın sayesinde. ağzı burnu benzesin yeter be canımmmm...gözleride bize benzesin. bakarsın doğum günümüz bile aynı olur .))) çok umutluyum bebeğimin sağlıklı olacağını biliyorum. hatta kızımız olucak bizim

kızlar selammm hepinizee

pembedana, hamilesin. benimde aynı çıkmıştı. hayırlı uğurlu olsun. sımsıkı tututnsun kuzucuğun

pembeeeeeeeeee canımmmmmmmm tebrik ederimm facete gördüm amaaa ilk aklıma gelen piyangooo budur dedimmmm ve en büyük piyangoo gerçektenn allahımmmmm böyleee piyangolar versin bize beee çokk tebrik ederim canımmm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn

tebrikkler önce
birşey danışmak istiyorum canım
en son adet tarihim 02 aralık beklediğim tarih 03 ocaktı 31 aralıkta test yaptırdım 437.76 çıktı anlamadım çokmu yüksek çıktı kaç günüdür midem bulanıyor bugün hiç bulanmadı korkuyorum hepnize sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim benimkide tamamına erdirsin inşallah

tamam canım önemli değil...ama bence sen hepsini sill bence anlaşılıorr yazılardan yada biz biliyoruz diye anladık

gerçekten büyük ikramiye kadar değerli :)) sağol tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…