Canlarım benim 2011 yılı hepinize,hepimize başta sağlık olmak üzere kalbimizden geçen,aklımıza gelen tüm güzellikleri,hayırları getirsin inşallahhhh!
Sizlerii çok seviyorum..Her zaman yanımda oldunuz değerli varlıklarınızla!Allah'ım kalbinizden geçeni hayatınıza katsın...
mutlu yillar kizlar.ben hastaneye gdyrum.bebegin kalp atislari dznli degil belki sezeryanla alirlarmis.
bana dua edin.
ne okuyosun fatıoscumm
bende sürükleyici bi kitap okumak ıstıyorum su aralar :)
selam bebek
neymiş kız bu kitabın konusu merak ettim:)
mutlu yıllar canlarım
mutlu yillar kizlar.ben hastaneye gdyrum.bebegin kalp atislari dznli degil belki sezeryanla alirlarmis.
bana dua edin.
canım arkadaşlarım 2011 yılı topiğimiz ve bizler için çok hayırlı bir yıl olur inşallah....................
hamile kalamayan arkadaşlarımız hamile kalırız inşallahhhhhamile olan arkadaşlarımız bebişlerini sağ salim doğururlar inşallah :66[/B]:bebişlerini doğuran arkadaşalrımızda bebişlerini sağlıkla büyütürler inşallah HEPİMİZ AİLELERİMİZLE,EŞLERİMİZLE,ÇOCUKLARIMIZLA SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BOL PARALI VE GÜZELLİKLERLE DOLU BİR YIL GEÇİRİRİZ İNŞALLAH.SİZLERİ ÇOOOOOK SEVİYORUM MUTLU YILLAR CANIM ARKADAŞLARIM!!!!!!!
kızlar ben bu gece çoj kaçırdım galiba baya bi başım dönüyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kızlar size bişey sorucam bi arkadaşım dün sabah idrar testi yaptı.iki çizgi çıktı ama birincisi düz ikincisi yan çıktı.sizce test bozukmudur?yoksa böyle bişey başına gelip hamile olduğunu öğrenen var mı?
hürrem sultan hayatını okuyorum kızlar çok sevdim ben 3 günüm 200 sayfayı devirdim oda misafir falan geldi yani
Pembe canım dualarım seninle...İnşallah güzel haberlerini getirirsin bize...
Elmi canım Allah yardımcınız olsun;hayırlısıyla ve sağlıkla al meleğini kucağına inşallah...
Bu arada Ayşeeee canım test yaptın mı nerdesin ben mi kaçırdım sonucu ?
Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...Kocaman öpüyorum sizi!!
kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?