Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlar nasılsınız

ayşem sonuçları ne zaman göstereceksin doktoruna?

annem sonucu aldıgı hastanedekı hematolojiye gostermıs ama tabıı onlar hıkayemı bılmeıdkelrı
içim kesın bısı dememısler kendı doktorum salı gunlerı oluyo hastanede gunu degısmıs
salı gunu gıdıcem ınsallahh

yelizcem idilcan+ superisiyim BEBISIM ay_she selam fıstıklarrr

hemofili mi dediler ben kaçırdım ayşe???? şimdi okuyorumda, kızlar hasta erkekler taşıyıcı diyorr. ama bunlarında tipleri varmış. allah allah yaaaaa....

hoşgeldin canımmmmmmmm

oyy kuzunu sevsinler senin insan nasılda bağlanıyo dimi çok tatlı maşallah

ayyyy evet tatlım yaaa nasıl baglandım hemdeeee eve gelince üzerime zıplamaya çalışıyo ya dünyalar benim oluyo bide bişeyden korkunca yada canı acıyınca hemen kucagıma geliyo kafasınıda koyuyo omuzuma içini çekiyo ya eriyorum resmen

korkuyorum zaten normal yapmıycam yaaa. salı günü inşallah doğsunda bende kurtulayım o da kurtulsun o güzel yüzünü görelim inşallah benzer yaaa pamuk baharcık pamukkkk

korkaaak korkaaaaaaaakkkkk
hayırlısı canımmmmm salı günü mü kesecekler seni :18: :18: :18:

hadi bakalım doktorun daha iyi bilir ayşem..bakalım o ne diyecek..
haberdar et bizi tatlım.
bu arada meltem nasıl? elif nasıl

hoşgeldin canımmmmmm

ayyy yerım ben onuuuu hayvan sevgısı cok farkl bısey evlat gıbı bende kedıme asıgım yaaa

offf show tv'de bakıcılar çocukları nasıl dövüyo yaaaa offffffff vicdansızlarrr çocuklara el kalkar mı.......
kanım dondu yaaaaa

offf show tv'de bakıcılar çocukları nasıl dövüyo yaaaa offffffff vicdansızlarrr çocuklara el kalkar mı.......
kanım dondu yaaaaa

ayy evet yaa ınsan degıl bunlar yaaa o masumdan ne ıstıyorlar bılmem

hemofili mi dediler ben kaçırdım ayşe???? şimdi okuyorumda, kızlar hasta erkekler taşıyıcı diyorr. Ama bunlarında tipleri varmış. Allah allah yaaaaa....

evet canım hemofili dediğim gibi doktoruma gösteremedım daha
ama doktorum tahmın etmıstı büyük ihtimalle diye ve öylede cıktı

evet çeşitleri var benımkının cesidi ne bılmırom
%45 hangısıne gırıyo
ama takıp altında oldugum ıcın sorun olmazmıs nelere sebep olcanı
öğrenınce şaştım kaldım iç kanamaya kadar gidiyormus neysekı hemen farkettık bız
ben erkekler hasta kızlar tasıyıcı dıe bılıorm ama kızlarda hasta olabılıyomus
anneannem hastaymıs mesela ama annem tasıyıcı ve annemden de bana gecıyo
benden de bebegıme gecıcek malesef genetık bısey ınsallah gecmeme durumu varsa
gecmeısn tabıı ama en azındna bılıyoruz kontrol ettırırız diyorum napalım
canım her şer de bı hayır varmıs safra kesemde sorun cıkmasa gene bulunamıcaktı belkıde

Yelizcem idilcan+ superisiyim bebısım ay_she selam fıstıklarrr

merhaba canım hoşgeldın :))

haber verırım tabı canım :)

meltemde elifte cok cok ıyıler maşallahhh
elif bebıs nası kalkmaya calışıyo öyle kafayı kaldırıyo e diyom hadi koş
yürü kalkmaya calışıo hep ya cadı :d

göbeğimizde dün düştü :)

canımbenimm.rabbim beterinden korusunn..başka dertler vermesinn..allahın izniyle tedavisi olan bişeyy...
Ben dün gittiğim hastaneyi arayıp kanda pıhtılaşmaya bakıymusunuz dedim.kız 10 lira dedi..bi yanlışlık var sanırım.bu kadar ucuz olduğunu hiç sanmıyorumm...

9. Haftadasın canım yaaa ben de ilk haftalarda hissettim batma filan ama sonra kayboldu hatta göğüslerim hiç acımadı...........

ah idil siz söylüyonuzda bu elif anlıyomuu...
Tamam tamam...bi daha bunalım yokk... :81:

ya bize 15 gün oldu ve kızımın göbeği hala düşmedi :26:

amınn canımm tabıı kı tedavsi var cok sukur :)

canım onlar baska bı test anlamışlardır o kadar basıt bı test değilki bu
faktör testi genetık ınceleme yapılıyo ve bana 5 milyar fiyat çektiler
özel lab ' da ayrıca doktorda dedi özelde yaptıramassın cok pahalı diye

canım doktoruna söleıdnmı dusmesı lazımdı endıselendırmek ısteme ama
en gec ilk 10 gunde dusmesı laızm dıe bılıormm bı sorsana arayıp

Kanım dondu yaaaaa

ruh hastası onlarr.ruh hastası..kesinlikle normal değiller..
Bende bakıyodum öğlen dayanamadım kapattımm.
Adiler..
Ay yok yaa büyük konuşmak istemem ama allah nasip ederse çocuğumu annemden ve kayınvalidemden başka kimseye emanet edemem...kayınvalidem hasta bakamaz öyle sürekli..
Allah anneciğime sağlık versinn..ondan başka güvenemem yani...
Canımannemmm yaaa...

Geriye kalan, yaklaşık 2.5 cm. boyunda, bebeğin vücuduna çok yakın bir parçadır. Bu kordon zamanla kurur ve gövdeden ayrılır. Uygun bakım ile bir hafta gibi bir sürede, bu parça kurur ve düşer. Bazı bebeklerde, kordonun düşmesi 12 - 15 gün sürebilir.

Yeni doğan bebeğin göbeğinin erken ya da geç düşmesi de sorun olabilir. Bir haftadan önce göbek düşerse göbekten kaynaklanabilecek enfeksiyonlar (yenidoğan tetanozu, sepsis) bakımından dikkat edilmesi gerekir. 15 günden sonra hala düşmemesi ise göbeğin çok temiz tutulduğu veya mikrop öldürücü tozlar kullanıldığı hallerde olur.

bebek.com > Diğer Konular > Bebeklerde göbek bakımı

canım doktoruna söleıdnmı dusmesı lazımdı endıselendırmek ısteme ama
en gec ilk 10 gunde dusmesı laızm dıe bılıormm bı sorsana arayıp

en son pazartesi götürmüştüm olabilir dedi ama offf herkes de soruyo haa
niye düşmedi niye düşmedii diye canım sıkıldı bak şimdi :2:

aynen canım annenden başkasına güvenme

aynen canım.ben çünkü nette okudum diye hatırlıyorum..özelde pahalı üniversite hastanelerindede 3 düşükten sonra bakılıyor diye.yani bu kadar basit ve ucuz bi test olsa herkes hemencik yaptırır..kimseninde aklında soru kalmaz...
Ama kontrole gittğimde sorucam dr.a...içim raht etsin yaptırabilirmiyiz. Nekadar ücreti falan diyee...tabi dr. Bana kızar büyük ihtimal...böyle pimpirik olma diyee...
Allahım yaa ilkinde diyodumki allahım dış gebelik olmasın nolur,,
şimdide diyorumki inşallah o yaşadığım dış gebeliktir..
Gerçi dr. Değil dedi ama ne bilim..hani dış gebelikse rahat edicemm...bu nrmal ilerliyo diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…