# MGUNER
# superisiyim
# GamzeliKiz
selamm kızlarrr nasılsınız bakalımmmmm.
ben daha yeni girdim ofisee
# MGUNER
# superisiyim
# GamzeliKiz
selamm kızlarrr nasılsınız bakalımmmmm.
ben daha yeni girdim ofisee
selam yelizcim hoşgeldinnn..
ben kendi adıma iyiyim sağol hayatım..
sende baya gec gelmişsin ofise işlerinmi vardı dışarıda..
ayy ben hala adet olmadım belirtide yok..:18:
evet tatlım yaa işim vardı dışarda ve çok üşüdüm.canım benimde kürtajdan sonra baya bi sonra gelmişti normaldir heralde bu arada msn ye yada faceye bi girsene bişi demem lazım:26::26:
iyi sayılır kuşum sen nasılsınnnbizim telaşımız öyle fazlaki ne yapacağımı şaşırdım valla işe geliyorum hala zaman geçsin diye düşün yani. salı günü doğum olacak şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz Denizin odasında raflar çakılıcak onları ayarlıyordum şimdi telefonda oyuncakları takılcak dolabına filan. bide hastane odasının kapısına asacağımız süsü yanımıza almayı unutmuşuz onu alcaz bunlarla uğraşıyorum çok heyecanlı.
neyse bekleyelim bakalım zati testte yaptım olsaydı cıkardı..bekleyip görücezz..
kızlarrr ben cıkıyorummm...
hepinizi öpüyorummmm dikkat edin kendinizeee...
günaydın kızlarr.topiği açtım ama yazamadımm..
ben bugün hiç iyi değilim...
sanki hamilelik belirtileri git gide ortadan kayboluyorr...
sürekli olan kasık batmalarım yok oldu gibi bişeyy..
sonracığıma karnım ve topkeklerimdeki sertlik gitti gibi...
allahım çok çekilmez bi kızım biliyorum ama napiyim korkuyorummm...
yaaa..ayşe hem üzüldüm hem sevindimm.sebep belli oldu..allahın izniyle bundan sonraki bebeğini kaybetmiyceksin..iyi yanından bakmaya çalışıyorumm..belki hazirana kadar beklemene bile gerek kalmaz...bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallahhh...
Rabbim yardımcın olsunnn...
canım benim yaaa keşke ilk bebeginden önce bi baktırsaydın herşeyine ikinciyide kaybetmezdin belkiiama neyse allaha şükürki çok iyi doktorunn her bişeyleri araştırıp bebegi vercek kucagına hayırlısıylaaa hemde seni saglıgına kavuşturcak canım benim yaaaaaaa
ayşe çokkkkkk sewindim canım yaaaa.... ne güzel bulunmuş sorun. en iyisi bu zaten, bulundu mu çareside bulunurrrrr..... ay çok sewindim gerçekten. boğazıma düğümlendi bişeyler... hdi gelsin sağlıklı bebişlerrrrr
canım ben daha önceden kayıt yaptırmadım..dün gittim tetanoz aşısı oldum
kaydım dün yapıldı yani :) sende de sorun olmaz merak etme..
ayşecim sorunun bulunmasına çok sevindim..artık sebep biliniyor
ve bundan sonra da ona göre önlem alınır..
Rabbim sağlıklı hamilelikler,bebekler nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun
iyi akşamlarrr...
ayşemmmm canımm tahlillerini almışsın canımm..sorunun ne olduğu ortaya cıkmış kan pıhtılaşması..
bende kan pıhtılaşması yok dedi dr. ama bende kulladım iğne..sende hamiş kalınca karından hergün bir tane iğne olucan günde bir tane bebe aspirini...
inşallah sağlıklı gelir bundan bebişin canım..
iiyim tatlım çok şükürrr ayyyyyyyyy salı günümü çok az kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın kızlar nasılsınız
ayşem sonuçları ne zaman göstereceksin doktoruna?
ÇOK AZ KALDIIIIIIII
canım nasılsınnn. adaşım nasıl yaaa. hergün bakıyorum resmine benim denizimde senin kızına benzicek çok baktım ona
iyiyim canım sen nasılsın? hala korkuyor musun normal doğumdan :))
adaşın iyi uyuyo şimdi :87: inşallah benim kızıma benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?