Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mikifarem canın ben 3 ay kullandım klomen ama hiçbirşey olmadı yani hamiş kalamadım ama burda bir arkadaş hem klomen hemde catlatma iğneysiyle üçüz hamiş kaldı kaldı..
[/B][/QUOTE]

ya bende 4 aydır kullanıyorum.adetimin 4.günü başlayıp 5gün kullanıyorum.ilaç bittikten 1hafta sonra kontrole gidiyorum.adet gecikmesini bekleyelim adet olursan 3.günü gel kontrol edelim bi sorun yoksa(yani ilaç kist falan yapmadıysa) bidahakine ilacı üçe çıkaralım dio sonra gidiyorum ikiye dewam diyo(çok şükür yumurtalar iyiymiş).ama bi türlü bebiş olmuyo.artık klomen kullanmayayım bi sonraki aşamaya geçelim diyorum.neymiş 6ay bu tedavi uygulancak ondan sonra 2.aşama diyo.oda çatlatma iğnesi herhalde.Allahım hayırlısını hayırlı zamanda versin ama biran önce versin inşallah.bebek isteyen herkes biran önce kavuşsun bebişlerine inşallah.

kızlar selamm. yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyımmmm :18: yarın büyük gün doktor 11 ocak tarihini kabul edecekmi onu sorucam. inşallah eder yaaaa. :78:

# MGUNER
# superisiyim
# GamzeliKiz

selamm kızlarrr nasılsınız bakalımmmmm.
ben daha yeni girdim ofisee

# MGUNER
# superisiyim
# GamzeliKiz

selam yelizcim hoşgeldinnn..
ben kendi adıma iyiyim sağol hayatım..
sende baya gec gelmişsin ofise işlerinmi vardı dışarıda..
ayy ben hala adet olmadım belirtide yok..:18:

# MGUNER
# superisiyim
# GamzeliKiz

iyi sayılır kuşum sen nasılsınnn bizim telaşımız öyle fazlaki ne yapacağımı şaşırdım valla işe geliyorum hala zaman geçsin diye düşün yani. salı günü doğum olacak şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz Denizin odasında raflar çakılıcak onları ayarlıyordum şimdi telefonda oyuncakları takılcak dolabına filan. bide hastane odasının kapısına asacağımız süsü yanımıza almayı unutmuşuz onu alcaz bunlarla uğraşıyorum çok heyecanlı.

selam yelizcim hoşgeldinnn..
ben kendi adıma iyiyim sağol hayatım..
sende baya gec gelmişsin ofise işlerinmi vardı dışarıda..
ayy ben hala adet olmadım belirtide yok..:18:

evet tatlım yaa işim vardı dışarda ve çok üşüdüm.canım benimde kürtajdan sonra baya bi sonra gelmişti normaldir heralde bu arada msn ye yada faceye bi girsene bişi demem lazım:26::26:

evet tatlım yaa işim vardı dışarda ve çok üşüdüm.canım benimde kürtajdan sonra baya bi sonra gelmişti normaldir heralde bu arada msn ye yada faceye bi girsene bişi demem lazım:26::26:

neyse bekleyelim bakalım zati testte yaptım olsaydı cıkardı..bekleyip görücezz..

iiyim tatlım çok şükürrr ayyyyyyyyy salı günümü çok az kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

9. haftadasın canım yaaa ben de ilk haftalarda hissettim batma filan ama sonra kayboldu hatta göğüslerim hiç acımadı...........

CANIM SONRADAN KAPMA BI OLAY DEĞİL GENETIK YANI DOĞDUGUMDAN BERI VARMIS
SIMDI CIKTI ORTAYA ÖMÜR BOYU KAN SULANDIRICI KULLANICAM ISTE DÖNEM DÖNEM
KONTROLDE OLCAM VE TEK ÜZÜLDÜĞÜM ŞEY BEBEKLERIME DE GECICEK (

KIZ BEBEK TAIYCI OLABILIYOMUS DA ERKEK BEBEK DİREK HASTA OLRK DOĞUYOMUS
HAYIRLISI OLSUN NE DIYIM EN AZINDAN BILIYORUM GEREKLI KONTROLLERİ YAPTIRIRIMM
DIMI YAVYUM

CANIM MAALESFE BU TESTLERİ ILK KAYIPTA YAPMIYOLAR AYRICAA BEN HEMOTOLOJİ DİE
Bİ BÖLÜM OLDUGUNU BILE BILMIODMM

SAFRA KESEMDE SORUN CIKMASAYDI GENE BULUNMIYCAKTI BISEY CIKIS NOKTASI O OLDU
ISTE NEYSEKI BULUNDU BULUNAMAYADABILIRDI ANNEANEM BU SEBEPTEN 42 YASINDA VEFAT ETTİ
KAN KOYULUGU DEMISLER AMA KÖYDE BAKIMSIZ TEDAVİSİZ KALMIS ERKEN TESHIS BIDE ONEMLI

CANIM YA BENDE COK SEVINDIM INAN KI :) NE SORUN OLDUGUNU BILIYORUZ
ARTIK DOKTORUM INSALLAH DAHA IYI ACIKALR VE ILACLARIMI VERIRISE DAMAR AGRILAIRMDAN
DA KUTULUCAM SONRA AMELIYATIMI OLURUM SONRA BEBEKIM GELIR INSLALAH AYY :)
ılk kez hamıle kalcakmısım gıbı heycanlanıom yaa

amın su cumm ınsallahh inşallahhh yaa doktor çok önemlıymıs tekrar gördum :)
iyi yönlendirme olmasaydı daha cok ugrasırdımm

gamzelımm evet tahlılımın bırı dusuk diğeri sınırda
sebep anlaşıldı gıbı yanıı :)) ınslalahh bebe aspirini değilde coraspin içiyordum hamıleyken
arada atıyodum gene nolur nolmaz dıe doktor da öle bişiler vercke galıba bılemıomkı :))
canım benım ınsallah senınde tüpbebekın tutar beraber büyütelim göbüşlerimiziiii

gunaydın kızlar nasılsınız

ayşem sonuçları ne zaman göstereceksin doktoruna?

Son düzenleyen: Moderatör:
iiyim tatlım çok şükürrr ayyyyyyyyy salı günümü çok az kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ÇOK AZ KALDIIIIIIII

gunaydın kızlar nasılsınız

ayşem sonuçları ne zaman göstereceksin doktoruna?

canım nasılsınnn. adaşım nasıl yaaa. hergün bakıyorum resmine benim denizimde senin kızına benzicek çok baktım ona

iyiyim canım sen nasılsın? hala korkuyor musun normal doğumdan :))
adaşın iyi uyuyo şimdi :87: inşallah benim kızıma benzer

korkuyorum zaten normal yapmıycam yaaa. salı günü inşallah doğsunda bende kurtulayım o da kurtulsun o güzel yüzünü görelim inşallah benzer yaaa pamuk baharcık pamukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…