Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben de kaçıyorum, çok yorgunum, üzgünüm, yarın konuşuruz yine,

haticem öpüyorum canım benim, içini serin tut lütfen, gün doğmadan neler doğar, vardır bir bildiği Rabbimin..................

Arkadaşlar benim bir sorum var. Bu ay adet günüm 2 ocak olması gerekiyordu fakat 4 gün erken oldum yani 30 aralıkda oldum. ve 3 ocak da bitti. fakat bugün sabah kalktığımda kahverengi gibi kan geldiğini gördüm. dün akşamda karnımda ve belimde çok değişik kramp gibi sancılar oluştu.bu ara üzerinize afiyet biraz grip oldum sancıları ona yordum ama sabah kanama görünce çok korktum.Sizce ne olabilir. çok korkuyorum.Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.(ayrıca adetimin başladığı günün sabahı erken gebelik testi yapmıştım ve sonuç negatif çıkmıştı ki zaten adet oldum)

günaydınnnnnnn herkeşeeeeee....
anammm neden bugün kimseler yok ve hiçkimse günaydın diye bile yazmamoş bu sabah..:26:

günaydınnnnnnn herkeşeeeeee....
anammm neden bugün kimseler yok ve hiçkimse günaydın diye bile yazmamoş bu sabah..:26:

günaydın kızlarr.topiği açtım ama yazamadımm..
ben bugün hiç iyi değilim...
sanki hamilelik belirtileri git gide ortadan kayboluyorr...
sürekli olan kasık batmalarım yok oldu gibi bişeyy..
sonracığıma karnım ve topkeklerimdeki sertlik gitti gibi...
allahım çok çekilmez bi kızım biliyorum ama napiyim korkuyorummm...

günaydınn canımmm hoşgeldin....
ahh seni seni varyaaaa ne yapmalı bilmiyorumki..
canım lütfen rahat oll gerci ne kadar rahat ol desekte sen bebeğini görmeden için rahat etmeyecek..
kendini cok dinleme eğer sürekli böyle düşünürsen herşey dahada kötüye gider.:18: karnını sev bebeğinle konuş bu tür kötü şeyleri aklından cıkar artık bak maşallahınız var 9 haftalık oldunuz üçüncü aydan gün aldınız 1 ay daha böyle giderse daha sonrasındanda hiç korkma.
hem cekilmez ne demek sen anlatıcanki bizde sana destek olalım..eğer iyice kötü hissediyosan eşini filan bekleme ve git dr..

günaydınnn canımmm hemennn kafaya takıyorsunn yapma dicem sende haklsıınnn yine aynı şeyler olucak diyee ama gönlünü ferah tut canım yaa strese sokma hemen kendini dr a sordunmu o akıntıyı neymişşş?? kontrolün nezaman canımm?? aklında bir sürü soru varsa biran önce dr a git derimm rahatlaman açısından..inşallahhh rabbimm aklına getirdiklerini sana yaşatmaz canımmm sağlıklı ilerliyordur inşallahh

bilmiyomki napmalı beni hatçemm...
bugünden geçti artık e yarında gideceğime cumartesiyi beklerimm...
cumartesi berabwer gideriz...
hem Rabbim korusunn ama kötü bişey olursa yalnız olmayayımmm....
allahım ben neden böyleyimm..
neden tadını çıkaracağıma olumsuz düşünüyorumm.en ufak bişeyde acabamı diyorumm..
ne kötü bişey böyle olmak..
ne sinir bozucu..
nefret ediyorum bu huyumdannn...

ah kızlar ahh..daha öncekinin sebebi belli olsaydı ve şimdi ona göre önlem alınsaydı belki bu kadar pimpirik olmazdımm...
ve tabi en çokta yalnız olmamın etkisi var sanırımm.yalnız oldukça bebeğe sarıyorumm.garibim huzursuz oluyodur odaa..
Allahım bu vesveselerden kurtarsın beni....

canımm benim seni anlayabiliyorum bende yanlızlık çektimm hakkaten zor iş bide hamilesinn herşeyi takıntı yapman normall ama yanında eşin olsa yok o öyle değildir demesi bile seni rahatlatır ama kimse olmayınca insnaın aklına herşey geliyoo...aslında sen böyle düşünerek en kötüsüne hazırlıyorsun kendini.. ama canımmherşey olacağına varır ne kadar engellesek te olmaması için uğraşsakta bazı şeyleri nasip olmadımı olmuyo be kuzumm..herşeyin hayırlısını dileyelimm...

cnm neden bukadarda takıyosun.Maşalaah bebeğin 9 haftalık olmuş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. belirtler hep aynı devam edecek die bişi yok.önce göğsün acıyodur sonrada miğden bulanır.negibi değişiklikler olcak belli olmazki.sen içini ferah tut ve bebeğinle güzel şeyler konuş.bol bol dua et cnm.

Günaydın .......

mügecim merhaba.adetin hep düzenlimi gelir daha önce hiç erken gelmedimi.ben de biara çok hastaydım ve benimde sancılı gelmişti.ama senin bitipte tekrar gelmesi garip.bence çok üzerinde durma sonuçta testte yapmışsın

hep düzenli gelir. daha önce hiç erken ya da geç olmamıştım ve bittikten sonra hiç böyle kan gelmemişti acaba griplemi ilgisi var ya da içimde bi anda kötü birşeylermi oldu halbuki 1 ay önce tüm kontrollerimi yapmıştım az sayıda enfeksiyonel bakteri dışında bişey çıkmamıştı

megecim gripken ilaç aldıysan ondan olabilir diye düşünüyorum..cünki hiç başıma gelmedi bu şekilde birşeyy...

mikifarem canın ben 3 ay kullandım klomen ama hiçbirşey olmadı yani hamiş kalamadım ama burda bir arkadaş hem klomen hemde catlatma iğneysiyle üçüz hamiş kaldı kaldı..

amin canımm.eşimle konuşurken bazen diyorum bişey olmaz dimi.onuda üzmek istemiyorumm.o da olmaz hayatım falan diyo..sonra alnımıza yazıldıysa gelecek diyorr...doğru...

canımbenim.canınızı sıkmak istemiyorum bu tarz konuşmalarla.kusuruma bakmayınn..
Alnımıza yazıldıysa gelecek bu bebek..iki kere iki dörtt...

canım tabiki önce hayırlısı.ama sen üzme kendini.bebişin sana sımsıkı tutunmuş bence sen ona iyi bak.mutlu olki oda mutlu olsun:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…