selam canım, kız ne bu böyle, neler yaptın o kadar sabahtan beri, eziyet ediyorsun ayaklarına, bir de varisim var diyorsun yaaaaa...........
ay ne yaptın bu soğuktaaaaaa......
slm kızlar inanmayacaksınız ama sabah 9da çıktım evden ve şimdi girdim bacaklarım yorgunluktan çok felaket ağrıyor
seliz ya sen bilirsin (çok geziyorsun ya ondan dedim öyle) hiç çevrende polip ameliyatı olan var mı?
Bende polip varmış ve bir operasyon geçirmem gerekiyormuş yaaaa
evet canım haklısın aslında bende varis problemi olduğu için bukadar yorulmamam ve ayakta kalmamam gerekir ama malesef gelde etrafımdakilere anlatşuan okadar zonkluyorki bacaklarım kesip atacakmışım gibi felaket bir ağrııı...buarada geçmiş olsun sen doktoramı gittin ne polipiymiş bu?duydum ama etrafımda olan yok bildiğim kadarıylaa ama çok duydum internetten falan miyom gibi bişey sanırım.bu topiktede biri olmamışmıydı biraz araştırayım internetten canım...oyüzdenmiii bebek olmuyormuş acaba???
canım dün gittim, bu adet düzensizliği canıma yetti artık geçen hafta dahiliyeye gittim, bütün biyokimya tahlillerimi istedim dr baktı sonuçlara her şeye şeker, karaciğer, tiroit, tam kan, ne bileyim aklına gelen her şey tsh biraz yüksek, onun dışında adet düzensizliğine yol açan bir şey yok dedi, ben de sinir oldum, smartın sözünü dinleyerek jin. dr ye gittim, orada fark edildi kocaman bir polp alıcaz dedi, bir de rahim yarası varmış, aynı anda onu da lazerle dondurucaz dedi, operasyon genel anestezi ile olacak ama deminden beri korkmaya başladım, yoksa korkmuyordum dünden beri, yarın akşam olacağım operasyonu......
aaa çok erken yarın olman bence çok iyi benim gibi 2 ay olacam korkusu yaşamayacaksın daha dün öğrenmişsin ve yarın oluyorsun bence biran önce olman çok iyi bu polipler kesinlikle hamileliğe engel bir durummuş hamile kalınsa bile sadece tüp bebekle kalınabiliyomuş oda düşüğe sebep oluyormuşşş keşke daha önceden gitseydin doktora ama çokta geç kalmış sayılmazsın hemen yarın olacakmışsın ben çok ağrılı bir amileyat olduğunu sanmıyorum.açık amileyatmı olacaksın yoksa kapalımı?ama daha önceden doğum yaptıın sezeryan yaptıysan açık yaparlar yada histeroskopi gibi bişeylede alabilirler sakın korkma ama
ayyy, yok canım öyle senin ameliyatın gibi bişey değilmiş, 15-20 dk lık bir şeymiş, basit bir şey olduğunu söyledi, ama basit olsaneden genel anestezi versin di mi, bilmiyorum ki şimdi bak, ay sahiden çok mu acele ediyorum ki, ne bileyim ben öyle kitle, tümörsel bir şey deyince korktuydum hemen kurtulmak istedim yaa..........
canım benimki bile sezeryana fgöre falan daha kolay bir amileyattı 1/4 kadarı düşün yanii.seninki benimkindende daha kolay bir amileyatsa dahada iyi ozaman benim amileyatım 2 saat sürdü ve çıktığımda çok ağrım vardııı benimde genel anesteziyle oldu tabii.ama yinede kendimi iyi hissettiğim için 4 saat sonra taburcu oldum bence sen hiç korkma ağrılı bir amileyat olacağını hiç sanmıyorum.bu poliplerde genelde iyi huylu oluyormuşş bak sakın korkma bencede biranönce olman çok iyi olacakkk en doğru kararı vermişsinnn dua edicem senin için sende bol bol dua et yarın akşam bu saatlerde herşey bitmiş olacak düşünüp sakın sıkıp üzme kendini
canım allah razı olsun senden ya, dualarını eksik etme nolur, içim pır pır ediyor aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama genel anestezi hep korkutur beni
canım ben çıkıyorum çok orgun bir gün geçirdimm eşim ben gelmeden yatmıyor lütfen kendini üzme bence tam tersine sevin canım bak negüzel çok kolay bir şekilde çözümlenebilcek sorunun hemde uzun zamandır istediğin bebeğine kavuşmak içinben amileyatım uzadıı hemen olamadım diye çok üzülmüştü benim için nekdr erken okdr iyiydi biranönce kurtul canım Allahım yardımcın olsun herşey biticek yarın bu saatlerde hep öyle düşün.dualarım seninle...şimdi git duanı et ve rahatca uyu...iyigeceler.....
AYŞEM günaydınnn....
HATUNSULTAN geçmiş olsun ablacımm.Rabbim çok çabuk atlatmanı nasip etsinn..genel anestezi olması iyi bence..gözlerini açıp kapatacaksın bitmiş olacak..inşallah çok başarılı geçer...kendine çok dikkat et..Rabbim yardımcın olsunn...
canım çok sağol, sana da allah rahatlık versin, umarım yarın akşam da bu saatlerde burda olabilecek durumda olurum yaaa. Dua edin bana
aa nerdesiniz bacular beee...
Yannıs bıyaktınıs beniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?