en az bir ay daha beklemen lazım canım hareketlerini hissetmek için
sorma canım yaa..topu topu 5 dakika.2-3 dakika ultrasonn.sonra odasında bikaç cümlee...vicdansızlarrr..günydın ayşee afiyet olsun pembiş..
elif rahatsızımı gelmem lazım de araya filan alsınlar kaç dk sürüyor sanki
bu nasıl iş ya?? önceden niye veremiyorlarmış?
oo varmış baya daha.bekleyelim bakalım
aptallıklarındannn...
ayy çokta açımm.ne iyi olurdu şimdi kahvaltı keyfi yapmakkk.. :97:
eşim 8 de işten çıkacak..3 saatlikte yol var.imkansız.pazartesi giderim napimm..
ah gülüm arıyorum meşgul..açmıyolar falann...çoktan dolmuş..napimmm..kısmett..
Günaydın teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiiikkkk
karasu geldi.....
nasılsın kız? bebş nasıl?
Valla bebiş göbüşümde yüzüyo, rahatı yerinde maşallah ekmek elden su gölden
Ama bu sabah çok yordu beni bi batmalar var kasıklarımda ki sormayın ölüyom valla
Bahar napıyo kıs sen onu anlat, düşmedi mi hala göbüşüçok temiz tutuyon heralde
ooo kimler gelmiş kimler gelmişşş.... hoşgeldiniz...
Hoşbulduk cicimnasıl gidiyo hamişlik bakalım, doktorcuna ne zaman gidecen, yoksa gittin de ben mi kaçırdım haberi :26:
Kız pembe artık harbiden dana olacan haaaaaaa
sen gel kahvaltya bende seni dr.a götüreyim...hemide yarım saat bakarız miniğineee...,
nasılşantaj amaaaa???? tek başına kahvaltıyı sewmiyorummmmmm
ewet eşimde öyle diyoooo minik danaydın şimdi miniği kalmıcak diyorrrrrrrr...
pazartesi gidiyorum doktora canım, kaçırmadın bişey dahaaaa
Günaydın teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiiikkkk
Hoşbulduk cicimnasıl gidiyo hamişlik bakalım, doktorcuna ne zaman gidecen, yoksa gittin de ben mi kaçırdım haberi :26:
Kız pembe artık harbiden dana olacan haaaaaaa
oyyy yerim ben o bebişi kızzzzzzzzzz...........Böyle mutlu olduğunu görünce ben de çok mutlu oluyorum...
Bahar uyuyo şimdi...göbeği düşmedi hala yaaaaama düşmek üzereee sanki az kaldı...
sen bizi boşverrr anlat bakalım nasıl gidiyo hamilelik bulantı kusma bişeyler var mı
Kız yok valla ne bulantı ne kusma hiçbişey yok, sadece korkunç baş dönmesi var o da progestanın yan etkisi diye tahmin ediyorumbulantım ilk başlarda oldu, sonra hastanede serum falan derken bi kesildi daha da yok iştahımda artma da yok ama, öyle özel bişeyler de canım istemiyo, herzamanki gibi yiyorum, beni gören hamile demez hiç
Ama var yaaaaa göbüküm bi çıktı ki sormayın, noldu anlamadım dün akşam uzanıyorum kocişin yanında yan yatmışım, göbüş yattığım tarafa yamulmuş öyle güzel görünüyodu ki kociş diyo bu göbek ne böyle ne çabuk şişti diyovalla ben de anlamadım, ama çok gazım oluyo heralde ondan şişiyodur, bi de çok hararetim oluyo çok su içiyorum ondan sanırsam
kötü şantajjj...canım çok sıkıldı yaa..odaklanmıştım yarın göreceğimizee...
neyse..vardır bundada bi hayır... :97:
bu arada bende hiç sevmem tek başıma kahvaltı..ah eşimle bi araya gelelim allahın izniylee..hafta sonları yavaaaaşş yavaşşşş tadının çıkara çıkara kahvaltı keyfi yapıcazzz...
allah nasip edersee...
Kız yok valla ne bulantı ne kusma hiçbişey yok, sadece korkunç baş dönmesi var o da progestanın yan etkisi diye tahmin ediyorumbulantım ilk başlarda oldu, sonra hastanede serum falan derken bi kesildi daha da yok iştahımda artma da yok ama, öyle özel bişeyler de canım istemiyo, herzamanki gibi yiyorum, beni gören hamile demez hiç
Ama var yaaaaa göbüküm bi çıktı ki sormayın, noldu anlamadım dün akşam uzanıyorum kocişin yanında yan yatmışım, göbüş yattığım tarafa yamulmuş öyle güzel görünüyodu ki kociş diyo bu göbek ne böyle ne çabuk şişti diyovalla ben de anlamadım, ama çok gazım oluyo heralde ondan şişiyodur, bi de çok hararetim oluyo çok su içiyorum ondan sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?