Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sen gel kahvaltya bende seni dr.a götüreyim...hemide yarım saat bakarız miniğineee...,
nasılşantaj amaaaa???? tek başına kahvaltıyı sewmiyorummmmmm

karasu geldi.....
nasılsın kız? bebş nasıl?

Valla bebiş göbüşümde yüzüyo, rahatı yerinde maşallah ekmek elden su gölden
Ama bu sabah çok yordu beni bi batmalar var kasıklarımda ki sormayın ölüyom valla
Bahar napıyo kıs sen onu anlat, düşmedi mi hala göbüşü çok temiz tutuyon heralde

oyyy yerim ben o bebişi kızzzzzzzzzz...........Böyle mutlu olduğunu görünce ben de çok mutlu oluyorum...
Bahar uyuyo şimdi...göbeği düşmedi hala yaaaa ama düşmek üzereee sanki az kaldı...
sen bizi boşverrr anlat bakalım nasıl gidiyo hamilelik bulantı kusma bişeyler var mı

Hoşbulduk cicim nasıl gidiyo hamişlik bakalım, doktorcuna ne zaman gidecen, yoksa gittin de ben mi kaçırdım haberi :26:
Kız pembe artık harbiden dana olacan haaaaaaa

ewet eşimde öyle diyoooo minik danaydın şimdi miniği kalmıcak diyorrrrrrrr...
pazartesi gidiyorum doktora canım, kaçırmadın bişey dahaaaa

sen gel kahvaltya bende seni dr.a götüreyim...hemide yarım saat bakarız miniğineee...,
nasılşantaj amaaaa???? tek başına kahvaltıyı sewmiyorummmmmm

kötü şantajjj... canım çok sıkıldı yaa..odaklanmıştım yarın göreceğimizee...
neyse..vardır bundada bi hayır... :97:
bu arada bende hiç sevmem tek başıma kahvaltı..ah eşimle bi araya gelelim allahın izniylee..hafta sonları yavaaaaşş yavaşşşş tadının çıkara çıkara kahvaltı keyfi yapıcazzz...
allah nasip edersee...

Kız yok valla ne bulantı ne kusma hiçbişey yok, sadece korkunç baş dönmesi var o da progestanın yan etkisi diye tahmin ediyorum bulantım ilk başlarda oldu, sonra hastanede serum falan derken bi kesildi daha da yok iştahımda artma da yok ama, öyle özel bişeyler de canım istemiyo, herzamanki gibi yiyorum, beni gören hamile demez hiç
Ama var yaaaaa göbüküm bi çıktı ki sormayın, noldu anlamadım dün akşam uzanıyorum kocişin yanında yan yatmışım, göbüş yattığım tarafa yamulmuş öyle güzel görünüyodu ki kociş diyo bu göbek ne böyle ne çabuk şişti diyo valla ben de anlamadım, ama çok gazım oluyo heralde ondan şişiyodur, bi de çok hararetim oluyo çok su içiyorum ondan sanırsam

iç karın derler ya haniii.....o dar olunca hemencik çıkıyo göbüş...benimde ikinci ay çıkmıştı vallahi...eşofmanlarım olmuyodu düşün yanii, en rahat şey hamileyken...
şimdi hemen gerildi karnım.inanamıyorum yaaaaaa... kocaman olcak göbüşlerimiz. erkek bebektede olurmuş, bazıları öyle diyo ama ona pek inanmıyorum

canım hicri safer ayındayız bu ayda talıhsızlıkler kazalar cok sık yasanır google da da bılgı
bulabılırsın zaten ayetel kürsi okumak ve sadaka vermek gerekır bu ayda belalardan
korunmak ıcın

belkı senın randevu olayıda safer ayındna ötürüdürü :)

evet yaa gazdır oo cunku bebıs sıslık yapacak kadar yer fln kaplamıyo kı rahım tee kacıncı
haftada ancak bı portakal buyuklugune erişiyo

ayy benımde ık gebelıgımde ha bıre basım donuyodu hatta bayılkdım bı kere postanede
bi kerede evde kocısımın kucagında bayılmıstımm

ıkıncı bebısımde öle bısı olmadı ama kusma cok oldu sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…