ay kızlarrr benim karnımda aynı yumurtamın çatladığı zamanlarda hissettiğim ağrı varr.şiddetli baya..sanki içimde bişey patlıycakmış gibi.niye olabilir bu???:26:
gazdır şekerim bu haftalarda çok gaz olur :)
ama korkuyosan gıt doktora ayar etme aauuu en azından sağlık ocagına git
ay aman off yaa benim dr.un randevuları dolmuş iyimi...o kadar ısrar ettim vermedi uyuz yaaaa...ay yarın kime gideriz bizzz.olmazki yaaa...
sana nolduuu...
yok yok korkmak yok..merakımdan sordumm..yarın gidicez inşallahh dr.a...
gunaydın kızlar
ay aman off yaa benim dr.un randevuları dolmuş iyimi...o kadar ısrar ettim vermedi uyuz yaaaa...ay yarın kime gideriz bizzz.olmazki yaaa...
günaydın fıstıklar....
misafirim gelecekti....erkenden kalktım ama, bebiş hastalanmış. gelemiyorlar. bir arkadaşım geliyor sadecee.... anca 1 saate gelir oda. acıktımmmm!!!!!!! hadi çıkın gelin kahvaltı yapalım
aa canım randevun yok muydu ki?
günaydın herkese.keşke daha erken alsaydın elif bilseydin bu kadar yoğun olduğunu..
cinsiyetini henüzx öğrenmedik haftaya cuma randevumuz biizmde kısmetsee.
lohusalıktandır idill
aaa benim bebiş kocaman olmuş
4+5
ya cumrtesi için cumadan arayın daha önceden randevu veremiyoruz dediler..bugünde 8 den 9 a kadar dolmuş randevularr.başka dr.ada gitmek istemiyorummm... off yaa yarın gidicem diye hazırlamıştım kendimi...
ay yaa yeliz test yapcaktıııı
günaydın fıstıklar....
misafirim gelecekti....erkenden kalktım ama, bebiş hastalanmış. gelemiyorlar. bir arkadaşım geliyor sadecee.... anca 1 saate gelir oda. acıktımmmm!!!!!!! hadi çıkın gelin kahvaltı yapalım
enee nası dolmus yaa pazar gunune yokmuymus pazara all sende yada kocısınle bu akşam
gıdebilirsenız bu akşama all
günaydın herkese.keşke daha erken alsaydın elif bilseydin bu kadar yoğun olduğunu..
cinsiyetini henüzx öğrenmedik haftaya cuma randevumuz biizmde kısmetsee.
lohusalıktandır idill
ondadır tabi idil.düzenin herşey değişti.9 ay hamileik süreci bitti ama yeni yaşama alışacaksnın şimdi..
güzel gidiyor cnm benimde çok şükür hamilleik artık hareketlerini hissetmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?