Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlarrr benim karnımda aynı yumurtamın çatladığı zamanlarda hissettiğim ağrı varr.şiddetli baya..sanki içimde bişey patlıycakmış gibi.niye olabilir bu???:26:

gazdır şekerim bu haftalarda çok gaz olur :)

ama korkuyosan gıt doktora ayar etme aauuu en azından sağlık ocagına git

ay aman off yaa benim dr.un randevuları dolmuş iyimi...o kadar ısrar ettim vermedi uyuz yaaaa...ay yarın kime gideriz bizzz.olmazki yaaa...

günaydın fıstıklar....
misafirim gelecekti....erkenden kalktım ama, bebiş hastalanmış. gelemiyorlar. bir arkadaşım geliyor sadecee.... anca 1 saate gelir oda. acıktımmmm!!!!!!! hadi çıkın gelin kahvaltı yapalım

yok yok korkmak yok..merakımdan sordumm..yarın gidicez inşallahh dr.a...

heh ıyı korkma da zaten :) canım

gunaydın kızlar

günaydın

ay aman off yaa benim dr.un randevuları dolmuş iyimi...o kadar ısrar ettim vermedi uyuz yaaaa...ay yarın kime gideriz bizzz.olmazki yaaa...

enee nası dolmus yaa pazar gunune yokmuymus pazara all sende yada kocısınle bu akşam
gıdebilirsenız bu akşama all

günaydın canımm :)

ben sımdı yaptım kahvaltyı sana afıyet olsun pempişimm

günaydın herkese.keşke daha erken alsaydın elif bilseydin bu kadar yoğun olduğunu..
cinsiyetini henüzx öğrenmedik haftaya cuma randevumuz biizmde kısmetsee.
lohusalıktandır idill

aa canım randevun yok muydu ki?

ya cumrtesi için cumadan arayın daha önceden randevu veremiyoruz dediler..bugünde 8 den 9 a kadar dolmuş randevularr.başka dr.ada gitmek istemiyorummm... off yaa yarın gidicem diye hazırlamıştım kendimi...

günydın ayşee afiyet olsun pembiş..
elif rahatsızımı gelmem lazım de araya filan alsınlar kaç dk sürüyor sanki

günaydın herkese.keşke daha erken alsaydın elif bilseydin bu kadar yoğun olduğunu..
lohusalıktandır idill

öyle mi dersin canım?
nasıl gidiyo hamilelik canım?

aaa benim bebiş kocaman olmuş
4+5

ya cumrtesi için cumadan arayın daha önceden randevu veremiyoruz dediler..bugünde 8 den 9 a kadar dolmuş randevularr.başka dr.ada gitmek istemiyorummm... off yaa yarın gidicem diye hazırlamıştım kendimi...

bu nasıl iş ya?? önceden niye veremiyorlarmış?

ay yaa yeliz test yapcaktıııı

hadi ya :18:

kızlar fatih ürek gözaltına alınmış hahahah

Son düzenleyen: Moderatör:
ondadır tabi idil.düzenin herşey değişti.9 ay hamileik süreci bitti ama yeni yaşama alışacaksnın şimdi..
güzel gidiyor cnm benimde çok şükür hamilleik artık hareketlerini hissetmek istiyorum

ayy çokta açımm.ne iyi olurdu şimdi kahvaltı keyfi yapmakkk.. :97:
enee nası dolmus yaa pazar gunune yokmuymus pazara all sende yada kocısınle bu akşam
gıdebilirsenız bu akşama all

eşim 8 de işten çıkacak..3 saatlikte yol var.imkansız.pazartesi giderim napimm..
lohusalıktandır idill

ah gülüm arıyorum meşgul..açmıyolar falann...çoktan dolmuş..napimmm..kısmett..

neyse annesi o zmn pzt.ye kadarda büyüsn bebişin.eşin yanında olursa hemencecikte geçer haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…