hhşşşttt kıslarrr selam nasılsınızz bakalımmm ????
aaaaa elmii gelmişşş hoşgeldinn kız
gözün aydınnn canımmm bebikin nasıll ???
beni adamdan saymıyonmu sen kızımmmmmmmmm
ohh hohh şekerim maşallah gez dur vallaaa sonuçlarda çıkmış hadş hayırlısı
yok yawww işteyim canım kocamı bekliom gelrise tabü :)kızzz aşağı bakmadan ayzdımmm aşk olsunnnnnasıl seniii adamdan saymam hayatımmmmm ayhhh okadar yorgunmukii çalışandan farkım yok hem kayınvaldenin gönlünü yapıoz bi yandan anamın.bi yandan ev işi bi yandan sürekli dışarı işi ufff çok sıkıldım bende bebiş doğurup oturmak istiyorum evimde ogünleri özlüyorum yelizimmm sen napıon kızz gitttnmi eve?
Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkminnakım artık kocuman olmuş ya 1 haftada nasıl bu kadar değişebiliyo inanamıyorum yaaa artık tam bi insan yavrusuna benziyo hareket ediyodu, babası kameraya çekti ultrason görüntüsünü doktorumuz hala ısrarla oğlan bu diyo hatta pipisini de erken gösterecek, çok edepsiz sıpa dedi
Boyumuz 4 cm, ağırlığımız 4 gr ve gebelik haftamız 9+1 çıktıııııııııııııııbebeğim benim yaa maşallah ne güsel büyüyo hem de hiç annesini üzmeden
yok yawww işteyim canım kocamı bekliom gelrise tabü :)
ohh ohh ohhh ne güzellllkarasuuu çok sevindim bitanem minnakın çok büyümüş maşallahhhhhhhh sende 9 haftalık oldun demekkk kendine çok dikkat et canım minakkınada.....
ayyy aha eve gidip yemekmi yapacan kızzzzAllah kolaylık versinnn bizimde bugün adetin 11.günü akşama ekşın varrr yarın dinlemedeyim öbür gün doktora gidiyoruz akşama yine ekşın varr cumartesi ve pazaraı bol bol ekşınlarla geçirmeyi düşünüyorum
karasuuu çok sevindim bitanem minnakın çok büyümüş maşallahhhhhhhh sende 9 haftalık oldun demekkk kendine çok dikkat et canım minakkınada.....
ayyy aha eve gidip yemekmi yapacan kızzzzAllah kolaylık versinnn bizimde bugün adetin 11.günü akşama ekşın varrr yarın dinlemedeyim öbür gün doktora gidiyoruz akşama yine ekşın varr cumartesi ve pazaraı bol bol ekşınlarla geçirmeyi düşünüyorum
kızlar geldım doktordan tahlıle baktı oof oof ooff dedi
ne oldu ki dedım
ya basına ıs almıssın ya vallahı basına ıs almıssın dedi nası yanı ddim bende doğal olarak :)
ya bu cıkmamalıydı öburu cıkmalıydı yanı bu direk olarak bebekle alakalı değil
yanı ne safra kesesıyle ne bebekle doğrudan alakalı değil
çıkması gereken test faktör 8 di faktör 11 yanı hıc bı belirisi olmayan
hastalıgın cıkmıs testi tekrarlıycaz bu tip testlerde hatalar olabilir dedi
kan verdım gene test yapılıcak aynı tahlıllere gene bakıcaklar
böyle ıste cıkarken gene basıan ıs aldın valla dedı napalım dedım bende
kadın doğumcuya gıt ama ıyı bı kadın doğumcuya sana ciddi bi arastırma baslatsın dedi
su testın sonucunu alayım ona göre once amelıyatımı olucam sonrada kadın doğumcuya gidip
ayrıntılı inceleme istiycem işte böyle kızlar
bunun bebeklerımle ılgısı varmıs fakat dolaylı yanı dırek olarak bu etkılemıomus
tabıı test tekrarlancak onda farklı sonuc cıkarsa farklı bı tanıkoyllcak
kafam karmakarışık yanii :44: :44: :44:
aman canım aman vallahı ben uc tane kaldıramam gıbı gelıyo
tabi Allah tan gelene hayır demeyız basımızın ustunede genede bılemıyorum yanı
tek tek gelsın bebıslerımamaan hayırlısı neyse o olsun dımı kısss
valla kızlar sormayın benımde ciddi kafam karıstı
hıc belirtisini yasamadıgım bı hastalıgımı bulmus doktor onu demek ıstedı galıba
bılemıyorum kı zaten baya moralım bozuldu dün sinirden ağladım hep
tamam şu olmuş deseler tamam baska baska seyler cıkıyo ne oldugu bellı değil
karman çorman bişey anlamadım ki ben yaa
hemofili oldugum bı gercek ama doktor bundan emın olmak ıcın testı tekrar yapiyo sanırım
eğer yenı yapılan test ılk yapılandan cok farklı bısey olursa tekrar yapılcak
ince bi olay oldugundan hadı tamam tedavı baslasın dıyemıyolar
yanlış herhangı bısey kötü etkıleyebılır
ayrıca herhangı bı yerımı kesmemem gerekıyo cunku kan durmuyo gecen kıymık battı onun
kanını bıle durduramadım doktor onu da sordu yakınalrda elini fln kestınmı dıye
evt dedım nasıldı kanamsı dedı çok az bıseydı ama çok kanadı sarmak zorunda kaldım
durmadı dedım işte aynen böyle doğum yaparkende kanın durmayabılır amelıyatta da
plazma verılmesı lazım ama testı tekarlıycaz dedi...sonucu görünce bunalıma girdi ya doktor
tam bıseyde söylemedı kalakaldım resmen :26: :44:
vallaha bunaldım artıkkk :26: :26: :26:
ohh ohhh inşallah hayırlısıyla gelir bebeginde
slm kızlar kimse yokmuuuu bende eve geldim yemeklerimi yaptım ve yorgunluktan ölüyorumcuma günü ankaraya gidiyoruz sonuçlarım belli olmuşş....hadi bakalım hayırlısı doktor ne dicek acaba??
canım gitmişsin doktora daha sonuçların çıkmamış ama kistinin falan olmadığına çok sevindimselammm kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim ofise bugün doktora gitttiim anlattım böyle böyle die gecikmelerimi normal onlar dedi aama prolaktinde yapabilir bakalım bi hormıonlarına dedi ultrasonlada baktı kistim falan yokmuşşş çok şükür.yarın hormon testimi alıcam inşallah düşmüştür prolaktinim.
bugün çokk mutluyum çünkü yarın kardeşi,m gelio yaşasınnnnnnnn
ee sizler napıyosunuzzzzzzz
hoşgeldin cicimselam fıstıklar ben geldimmmmm:125: ayy datuu krizine girdimm bennn şeker yemekten bayılcam simdiiii:125::122:
bı tane caroline getirsin
valla pek evde sayılmam canım çalışan bir insandan farkım yokne güzel evdesin en azından ben daha işteyim herhalde işi bırakıcam yaa çok zor oluyor çalışmak bakalım hayırlısı.
ne sonucu konrtol amaçlımıydı yoksa bir sorun mu var
kızlar kociş geldi kaçtım bennn
kızlar kociş geldi kaçtım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?