Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar kimse yokmuuuu bende eve geldim yemeklerimi yaptım ve yorgunluktan ölüyorumcuma günü ankaraya gidiyoruz sonuçlarım belli olmuşş....hadi bakalım hayırlısı doktor ne dicek acaba??

beni adamdan saymıyonmu sen kızımmmmmmmmm

ohh hohh şekerim maşallah gez dur vallaaa sonuçlarda çıkmış hadş hayırlısı

beni adamdan saymıyonmu sen kızımmmmmmmmm

ohh hohh şekerim maşallah gez dur vallaaa sonuçlarda çıkmış hadş hayırlısı

kızzz aşağı bakmadan ayzdımmm aşk olsunnnnnasıl seniii adamdan saymam hayatımmmmm ayhhh okadar yorgunmukii çalışandan farkım yok hem kayınvaldenin gönlünü yapıoz bi yandan anamın.bi yandan ev işi bi yandan sürekli dışarı işi ufff çok sıkıldım bende bebiş doğurup oturmak istiyorum evimde ogünleri özlüyorum yelizimmmsen napıon kızz gitttnmi eve?

yok yawww işteyim canım kocamı bekliom gelrise tabü :)

karasuuu çok sevindim bitanem minnakın çok büyümüş maşallahhhhhhhh sende 9 haftalık oldun demekkk kendine çok dikkat et canım minakkınada.....
yok yawww işteyim canım kocamı bekliom gelrise tabü :)

ayyy aha eve gidip yemekmi yapacan kızzzzAllah kolaylık versinnn bizimde bugün adetin 11.günü akşama ekşın varrr yarın dinlemedeyim öbür gün doktora gidiyoruz akşama yine ekşın varrcumartesi ve pazaraı bol bol ekşınlarla geçirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
ohh ohh ohhh ne güzellll biz daha bu ayda zorlanıyoz ekşın yapmaya

ohh ohhh inşallah hayırlısıyla gelir bebeginde

ayşee bende sonuçların ne oldu diye bakem dedim ama bende hiçbişey anlamadım nasıl yanii test sonuçları yanlış sen zamanla yarışıosun bu gerizekalılar bi hastalığını öğrenemediler hangi hastahane burası?inşallah biranönce neyin var öğrenirsin kuzum yaa enazından ona göre devam edersin...bebişlerinle bir alaksı varmı yokmu ona göre birdahaki hamileliğini yönlendirirsin neyse üzülme canım inşallah herşey düzelecekkkk buarada ofisteki kıza fena sinirlenmişsinn bence sen yakında halledersin onu

selam fıstıklar ben geldimmmmm:125: ayy datuu krizine girdimm bennn şeker yemekten bayılcam simdiiii:125::122:

slm kızlar kimse yokmuuuu bende eve geldim yemeklerimi yaptım ve yorgunluktan ölüyorumcuma günü ankaraya gidiyoruz sonuçlarım belli olmuşş....hadi bakalım hayırlısı doktor ne dicek acaba??

ne güzel evdesin en azından ben daha işteyim herhalde işi bırakıcam yaa çok zor oluyor çalışmak bakalım hayırlısı.
ne sonucu konrtol amaçlımıydı yoksa bir sorun mu var

canım gitmişsin doktora daha sonuçların çıkmamış ama kistinin falan olmadığına çok sevindim
selam fıstıklar ben geldimmmmm:125: ayy datuu krizine girdimm bennn şeker yemekten bayılcam simdiiii:125::122:
hoşgeldin cicim
bı tane caroline getirsin

ne güzel evdesin en azından ben daha işteyim herhalde işi bırakıcam yaa çok zor oluyor çalışmak bakalım hayırlısı.
ne sonucu konrtol amaçlımıydı yoksa bir sorun mu var
valla pek evde sayılmam canım çalışan bir insandan farkım yoksabah 9da çıktım akşam 5de girdim eve yemektii ortalıktı anca bu saat olsuu bnm günlerim öyle böyle değil çok yoğun geçiyor belki çalışsam inan bukdr yoğun geçmicek.buarad sen yenimisin burada ben ilkdefa görüyorum senii sanırım hamilesinnn hayırlı olsun kuzucuğun
ben laparoskopi oldum 1 ay önce kistim vardı onu aldılar şimdi o kist neymiş oyüzdenmi hamile kalamıyormuşum onu öğrenmeye gidicem

kızlar kociş geldi kaçtım bennn

güle güle cicim:79:

yeliizzzz nereye gitti yaw bir iyiakşamlar demeden
seastar sanırım daha çokkk yeni bir hamilesin inşallah Rabbim tamamına erdirir bebeğine sağ salim kucağına alırsın

kızlar kocişim geliyormuşşşş bende çıkayım bariiimmmm akşammmm muhteşem yüzyıl var
yarın görüşmek üzereeee:79::79:

valla pek evde sayılmam canım çalışan bir insandan farkım yoksabah 9da çıktım akşam 5de girdim eve yemektii ortalıktı anca bu saat olsuu bnm günlerim öyle böyle değil çok yoğun geçiyor belki çalışsam inan bukdr yoğun geçmicek.buarad sen yenimisin burada ben ilkdefa görüyorum senii sanırım hamilesinnn hayırlı olsun kuzucuğun
ben laparoskopi oldum 1 ay önce kistim vardı onu aldılar şimdi o kist neymiş oyüzdenmi hamile kalamıyormuşum onu öğrenmeye gidicem

evet yeni sayılırım ama düzenli girmeye çalışıyorum bankada çalıştığım için oldukça yoğunum evet 6 hafta 5 gün dedi bugün doktor keseyide gördük hayırlısı ile haftaya cuma kalp atışınıda duyacağız umarım.
geçmiş olsun umarım sonuçlar senin açından iyi olur.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…