Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlısı canımya ınsallah ıyı olacak hepsı eeeee besleyecek tabıkı kolay mı 3 tane bebek gelıyo esın ne durumda soklardadır herhalde

herkes şoklarda... aklımızn ucundan geçmeyen birşeydi çoğul gebelik. biz bir tane olsun sağlıklı olsun derken...mucizelerim gelmiş bile...

tınker canım nasılsın sana bırsey sorucam bebegın emzık ve bıberon gıbı ürünlerını ne ıle temızlıyosun sterıl edıyosun yanı kullandıgın bir ürün varmı

canım sana ve burdaki tüm bebek bekleyen annelere şiddetle tavsiyem birer streril aleti alın..ben arzumun streil aletini kullanıyorum linkini de yolluyorum çok pahallı bırsey değil ama benim en önemli yardımcım akşam sonu tüm ürünleri atıyorum içine çok güzzel steril ediyor..onu bunu bilmem ama alınmaı gereken en önemli alet bu bence
ARZUM

bugün ilaçlarımıza başladık...ya inanmazsınız 2 ayı doldurmuş kadar koca totolu ve göbekli hissediyorum kendimi. birazda psikolojik sanırsam

eeee kolay değil 3 taneler nasıl bir duygu değişik olması umarım sağlıklarıda iyi olur bende henüz öyle bi kilolu hisettme başlamadı ama nasıl olurum ilerde bilmiyorum

şuanda çok heycanlıyım kalp atışlarını duymak istiyorum bebeğimin biraz baş dönemem var bugün

selammm kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim ofise bugün doktora gitttiim anlattım böyle böyle die gecikmelerimi normal onlar dedi aama prolaktinde yapabilir bakalım bi hormıonlarına dedi ultrasonlada baktı kistim falan yokmuşşş çok şükür.yarın hormon testimi alıcam inşallah düşmüştür prolaktinim.
bugün çokk mutluyum çünkü yarın kardeşi,m gelio yaşasınnnnnnnn
ee sizler napıyosunuzzzzzzz

ne güzel ben de ablamı çoook özledim ya..

tınker canım bırde benım oglanın atesı ıkı gündür hep popodan 38.5 e çıkıyor ve çok huysuz agzının suları akıyor diş etlerı kabarmıs sanırım erken çıkacak dişlerı doktorada götürdüm korkma çok hafıf ates bu dedı surup ta verdım ılık dus yaptım bugün 37.9a düştü ama bılmıyorum yanı yıne çıkarsa dıye korkuyorum açıkçası

ben kaynatıyordum canım ama içime sinmiyor ondan sordum

bi yerde okumuştum en iyi steril yöntemi buharmış..o nedenle bu makınayı al derım bence..bırde fonksıyonlu sebzelerı de pişirebilirsin...bı de çesme suyu kireç bırakıyo ben iyi su ile kullanıyorum bu makınayı bıberon emzık kıreclenmıyo en azından

ay canım korkma bızımkıde senın gıbıyken basladı ellerını agzına goturup dıslerını kasıyordu..ama ne bulursa sımdı agzına goturuyo helekı kolumuzu kaptımı sappur suppur onu yamyas oluyo salyadan ben de ole zannettım ama dun dr sertleşmıs ama daha var dedı..bız ek gıdaya basladık havuc verıyom elıne nasıl kasıyo dısını hemde suyunu ıcıyo..napalım sıkma canını cıkarırsa cıkarır yapcak bırsey yok..ben de beklıyom her an cıkarır dıye ben de ablamda 3 aylıkken cıkarmısız..kımı cocuk ole..

anladım canım alıcam kesın sagol tatlım

geçmiş olsun canım korkma bak ateşide düşmüş kontrolu elden bırakma yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…