hayırlısı canımya ınsallah ıyı olacak hepsı eeeee besleyecek tabıkı kolay mı 3 tane bebek gelıyo esın ne durumda soklardadır herhalde
tınker canım nasılsın sana bırsey sorucam bebegın emzık ve bıberon gıbı ürünlerını ne ıle temızlıyosun sterıl edıyosun yanı kullandıgın bir ürün varmı
bugün ilaçlarımıza başladık...ya inanmazsınız 2 ayı doldurmuş kadar koca totolu ve göbekli hissediyorum kendimi. birazda psikolojik sanırsam
herkes şoklarda... aklımızn ucundan geçmeyen birşeydi çoğul gebelik. biz bir tane olsun sağlıklı olsun derken...mucizelerim gelmiş bile...
tınker sagol canım bakıyorum
önemli değil canım sen nasıl yapıyordun?*
selammm kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim ofise bugün doktora gitttiim anlattım böyle böyle die gecikmelerimi normal onlar dedi aama prolaktinde yapabilir bakalım bi hormıonlarına dedi ultrasonlada baktı kistim falan yokmuşşş çok şükür.yarın hormon testimi alıcam inşallah düşmüştür prolaktinim.
bugün çokk mutluyum çünkü yarın kardeşi,m gelio yaşasınnnnnnnn
ee sizler napıyosunuzzzzzzz
ben kaynatıyordum canım ama içime sinmiyor ondan sordum
tınker canım bırde benım oglanın atesı ıkı gündür hep popodan 38.5 e çıkıyor ve çok huysuz agzının suları akıyor diş etlerı kabarmıs sanırım erken çıkacak dişlerı doktorada götürdüm korkma çok hafıf ates bu dedı surup ta verdım ılık dus yaptım bugün 37.9a düştü ama bılmıyorum yanı yıne çıkarsa dıye korkuyorum açıkçası
bi yerde okumuştum en iyi steril yöntemi buharmış..o nedenle bu makınayı al derım bence..bırde fonksıyonlu sebzelerı de pişirebilirsin...bı de çesme suyu kireç bırakıyo ben iyi su ile kullanıyorum bu makınayı bıberon emzık kıreclenmıyo en azından
nasıl olmuşuz
hıh şimdi oldu ne o uğur böcüğü...bak annesi sana selam veriyorlar...ne güzel
tınker canım bırde benım oglanın atesı ıkı gündür hep popodan 38.5 e çıkıyor ve çok huysuz agzının suları akıyor diş etlerı kabarmıs sanırım erken çıkacak dişlerı doktorada götürdüm korkma çok hafıf ates bu dedı surup ta verdım ılık dus yaptım bugün 37.9a düştü ama bılmıyorum yanı yıne çıkarsa dıye korkuyorum açıkçası
kardeşim kaptan benim, yazık aklı bizde kalmış. az önce aradı. üçüzlerin napiyo diyorrr? gürcistana gidiyolarmış bi tane gürcü getireyim anca toplar sizin arkanızı diyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?