Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatceemm canım benımm çok sevindimm çok mutlu oldum senın adına
inşallahh bebeğinniin gelmesine çok çok az kaldı hersey yolunda gider inşallahh
ve meleğin hemencik konuverir göbüşünee
ayşemmmmm cok sağol kuzumm...
evet allahım izin verirse inş. cok az kaldı hayırlısıylada göbüşüme konursa geriside sağlıkla gelir..

hatcemmm canım benimm bu sefer inşallah sağlıkla gelir bebeğin allah işlerini açık etsinn
aminn canım cok sağoll...
canıkmmmmm çokk sevindimmmmm allahım inşallahhhh şubatta ilk denemenizde hayırlı saglıklı bi bebek veriri sizeeeeeee

amin yelizimm inşallahh allahım yüzümüzü güldürsün inş..
bu arada seninde hormon testlerin cok güzel cıkmış cok sevindim..

ooo harıka harıka masallah dıyelım...darısı basına canımcım.

hatçemm çokkkkk saol bi tanemmm

saol ablacımm yaaaa hayırlısı inşallahhh hormonlar düzzene girdi çok şükür gerisi gelir nasılsaaa

günaydın kıslar sonunda açıldı oh be sabahtan beri son sayfaya gelemiyorum ne var ne yok
haticecim dün herşey yolunda gitmiş çok sevindim canım

günaydın kıslar sonunda açıldı oh be sabahtan beri son sayfaya gelemiyorum ne var ne yok
haticecim dün herşey yolunda gitmiş çok sevindim canım
günaydın yıldızın hoşgeldinnn.....
evet canım herşey cok güzel gecti inşalla bundan sonrada böyle gecer..cok sağol hayatımm...

iyi diyelim iyi olalım güzelcim.sizde de yaramazlık yok inşallah

aaa ne oldu kuzummm kim ne dedii bakim sana...bizdede bir yaramazlık yok şükür..allahım izin verirse şubatta tüp bebeğe başlıyorum sadece onun heyecanı var o kadar....

gamzelıkız canım doktora gıtmıssın hersey yolunda gıtmıs çok sevındım ınsallah bebegıne kavusacaksın hayırlısı ıle dualrım senınle Allah yardımcın olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın zehselimmmmm...
gamzelıkız canım doktora gıtmıssın hersey yolunda gıtmıs çok sevındım ınsallah bebegıne kavusacaksın hayırlısı ıle dualrım senınle Allah yardımcın olsun

evet canım gittim cok sağol hayatım cok güzel gectii...
inşallah canım allah razı olsunnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…