güaydınnn canımmmmmmm
,
günaydın
ah canım ne güzel haberlerle geldiniz bugün şubatta ikinizdende ümit var ona göre
günaydın yıldızın hoşgeldinnn.....
evet canım herşey cok güzel gecti inşalla bundan sonrada böyle gecer..cok sağol hayatımm...
nasılsınız bakalım bız bugün daha ıyıyız dün doktordaydık yıne oglumla kan aldılar ıdrar aldlar mahvolduk dün hastanede yıktı ortalıgı aglarken aksama kadar agladı hep kucagımda hastanede öldüm resmen ayakta ne belım ne sırtım tutuyor bırde adetlıydım ıyıce bıttım neysekı oglum ıyı çok sukur bende ıyı gıbıyım
gamzelıkız daha ıyısındır umarım artık ınsallah hersey ıyı olacak
canımmm iyiyim cok şükür yani tüp bebeğe hemen başlamasak bile dr. görüşmek beni cok rahatlattı... inşallah allahımın izni ile herşey cok güzel olacak buna yürekten inanıyorum...dr,umuz şahin zeteroğlu acıbadem...
bu arada dün oğluşunun canını cok yakmışlar ama herşey gecmiş oyy nasıl canı yanmıştır onun helede o ağladıkca senin için acımıştır...
kaç zamandır sana bas bas bagırıyorum hıc pas mas yok yanı saol
oh ne iyi oldu ya hemen adet olur olmas başlıyosun değilmi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım bu adetimde değil şubattaki adetimde başlıcaz.:97:..gerci daha adetim bile gelmedi ne kadar gec gelmesi demek tedaviye o kadar gec başlamak demek ama güc olmasında gec olsun varsın..
şimdi adet olduğumda bittiğinde gidicem rahime sıvı verip rahmin durumuna bakıcak ve şubattaki adetimde ikinci günü başlıcaz allah izin verirse...
günaydın canımrüzgar nasıl uf mu yaptılar ona
:94::94::94:
canım sen bursaya mı geldın acıbademe
evet çok agladı bende agladım çok zormus yaaaa içim gıttı ogluma
günaydınnnn bacıılarrrr
hatcemmm canım benimm bu sefer inşallah sağlıkla gelir bebeğin allah işlerini açık etsinn
sonuç alt sınır üst sınırrr
7792136 Biyokimya Glukoz(AKŞ) 96 70 105
7792136 Biyokimya ÜRE 17 13 45
7792136 Biyokimya Kreatinin 0,61 0,6 1,3
7792136 Biyokimya AST 14 5 34
7792136 Biyokimya ALT 10 0 55
7792136 Biyokimya Serbest T3 2,94 1,71 3,71
7792136 Biyokimya Serbest T4 1,19 0,7 1,48
7792136 Biyokimya TSH 1,0206 0,35 4,94
7792136 Biyokimya FSH 6,28
7792136 Biyokimya Prolaktin 19,23
bakın bunlar sonuçlarımmm
ayşemmmmm cok sağol kuzumm...
evet allahım izin verirse inş. cok az kaldı hayırlısıylada göbüşüme konursa geriside sağlıkla gelir..
evet canım en yakın orası var bizim için orda başlıcaz inş..
oyy dayanılırmı ona yaa hiç kıyamam bebeklerin ağlamasına..
rüzgar suan ıyı canım uyuyor evet uf yaptılar ogluma ne zormus valla dayanmak kendı canına bunu dün çok ıyı anladım
ne iyi olur canım o zamn inş adetin düzenli olur bu ay korunmuşmuydun tam olarak sonra sende benim gibi süprüzzzz süprüzzzzzzzz yaparsın
ay gelmısken görüşseydık keske yaaaaa çok ısterdım ben çok yakınım acıbademe
canım aslında bu ay tam korunmadık cokta ilişki olmadı zaten..
dünde dr. baktı adet olucak 2-3 güne kadar dedi olmassada ilaç vericek onu kullanıcam..
hem bu zamana kadar onca test yaptım cıkardı cünki 5+2 olmuş oluyo hamişlik olsaydı...
aa valla cok iyi olurdu canım yaaa....
ama tüp bebeğe başlayınca uzun uzun orda olucaz görüşelim o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?