Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla iki gün önce yaptım cıkmadı...
neyse bekleyelim bakalım...
ama dr. inşallah bişiy yoktur dedi yoksa yine aynı olma ihtimeli var dedi...ancak %5 şans verdi sağlıklı olma ihtimali..

ınsallah canımyaaaaa görüselım

tamam canım o zamana kadar daha burdan görüşürüzzz..
tlf alırım buluşuruz görüşürüzzz bende cok memnun olurum seninle görüşmektenn...hem rüzgar bebişi görürüm..

geçmiş olsun canım hem senin için hem cocuğun için

kızlarr ben cıkıyorum koçişim gelicek birazdan yemeğe...
hepicinizi öptüm en kocamanındannn..hadi başşşşş başş..

yine kredi alamadık canım.. o kadar heveslenmiştim kii...anneme daha yakın olacaktım off hayallerim suya düştü
sen nasılsın canım?

hoşgldin fatoş sen nasılsın

kredyi burdan alcaksın canım , o kadar düştü ki faiz oranları...bizim ewimizinde 20 ayı kaldı. inşallah bizim olacak 1,5 sene sonra...
neyi inceliyor bunlarda vermiyor kredyi...morgate ı ben çıkardım sanki

bende çok heyecanlıyım ya.teyzeleri yarın Allah izin verirse cinsiyetini öğreneceğiz.artık bişeyler almak istiyorum yavaş yavaş..
tahminleri alalım ne geçiyo içinizden..
en önemlisi sağlıklı olsunda tabi hiç farketmez

kredyi burdan alcaksın canım , o kadar düştü ki faiz oranları...bizim ewimizinde 20 ayı kaldı. inşallah bizim olacak 1,5 sene sonra...
neyi inceliyor bunlarda vermiyor kredyi...morgate ı ben çıkardım sanki

off ne bilim pembemmm inceliyorlar da inceliyorlarrrr o kadar moralim bozuk ki ya anlatamamm ne hayallerim vardıı..... ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

bana kız gibi geliyo

off ne bilim pembemmm inceliyorlar da inceliyorlarrrr o kadar moralim bozuk ki ya anlatamamm ne hayallerim vardıı..... ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

bana kız gibi geliyo

başka bankaya gidin şekerim sizde. ağlama ağlıcak bişey yok bunda, bence sen çocuklada bunaldın biraz. ondan bu kadar üzüldün. mutlaka alırsınız o krediyi alanlar var tek maaşla ben biliyorum. kocaman ewleri var. hayret yaniiii

kaynanamın 4 oğu varya kız olsun diye çok istiyo tabi.eşim erkek istiyo tabi farketmez diyoda yinede içinden geçen erkek..hayırlısı ya ..en son 1 ay önce gitimştim işte doktora özledimde bebişi.bi an önce yarın olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…