valla iki gün önce yaptım cıkmadı...hm en son ne zaman test yaptınki ben adetim 6 gün geçince tam öğrene bildim başta çıkmamıştı dediğin gibi çokta ilişki olmamıştı ama doktor dediyse bi kaç güne kadar olursun diye onu bilemem canım inş. herşey gönlünce olur
ınsallah canımyaaaaa görüselım
nasılsınız bakalım bız bugün daha ıyıyız dün doktordaydık yıne oglumla kan aldılar ıdrar aldlar mahvolduk dün hastanede yıktı ortalıgı aglarken aksama kadar agladı hep kucagımda hastanede öldüm resmen ayakta ne belım ne sırtım tutuyor bırde adetlıydım ıyıce bıttım neysekı oglum ıyı çok sukur bende ıyı gıbıyım
gamzelıkız özel mesajlarına bak canım
Selam kızlar......nasılsınız?
beni soracak olursanız moralim çok bozukev alma işi yine yattı.........
selammm, niye yattı şekerim? ne oldu kiii?
selam kızlar nasılsınız
slm herkeseee...mercan cinsiyeti tam belli ldumu bebişin ..idil sıkma canını vardır bi hayır
yine kredi alamadık canım.. o kadar heveslenmiştim kii...anneme daha yakın olacaktım off hayallerim suya düştü
sen nasılsın canım?
hoşgldin fatoş sen nasılsın
selam kızlar nasılsınız
kredyi burdan alcaksın canım , o kadar düştü ki faiz oranları...bizim ewimizinde 20 ayı kaldı. inşallah bizim olacak 1,5 sene sonra...
neyi inceliyor bunlarda vermiyor kredyi...morgate ı ben çıkardım sanki
bende çok heyecanlıyım ya.teyzeleri yarın Allah izin verirse cinsiyetini öğreneceğiz.artık bişeyler almak istiyorum yavaş yavaş..
tahminleri alalım ne geçiyo içinizden..
en önemlisi sağlıklı olsunda tabi hiç farketmez
bende çok heyecanlıyım ya.teyzeleri yarın Allah izin verirse cinsiyetini öğreneceğiz.artık bişeyler almak istiyorum yavaş yavaş..
tahminleri alalım ne geçiyo içinizden..
en önemlisi sağlıklı olsunda tabi hiç farketmez
off ne bilim pembemmm inceliyorlar da inceliyorlarrrro kadar moralim bozuk ki ya anlatamamm ne hayallerim vardıı..... ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
bana kız gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?