inşallahhgünaydınnnnn canımmmmm evet topik eskisi gibi değil hakkaten bende yetişemezdim sizee anca okumakla yetinirdimm dediğin gibi herkesin kendine göre bi derdi sıkıntısı var iş gücü var ama işte napıcan hayat bu ...inşallah eskisi gibi olur
selam canlar günaydın geçmişi okucaktım yine ama aksamdan beri sayfalar ilerlememiş sanırım herkesin işi var. benimde oglan uyudu fırsattan istifade hemen yanınıza kaçtım..
inşallahh
hoşgeldin fıstık...nasıl oğlan iyi mi..
evet bizimki de öle ama zekayı arttıran en önemli şeylerden biri bebekle göz teması kurarak muhabbet edilmesiymiş.bırde bı yerde okudum bebegınıze dil çıkarın diyorgünaydın sekerim. ayy hep konusma istiyo ne anlatacagımı sasırdım :))
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
Kızlar GÖKCEden haber var mı yaa...çoktan doğurmuş olması lazımm bugün ayın 20'sii!!!! :26: :26:
evet bizimki de öle ama zekayı arttıran en önemli şeylerden biri bebekle göz teması kurarak muhabbet edilmesiymiş.bırde bı yerde okudum bebegınıze dil çıkarın diyorespri anlayışı gelişiyormuş bu da zekayı etkiliyor..ben ege 3 aylıkken dil çıkardığımda beni taklit ediyordu o da çıkarıyordu...şimdi ise kahkahalara geçtik dün ben yalancıktan kahkaha attım ama nasıl gülüyo görsen çatlıcak sanırsın..baya eğlendiriyor bizi..
hoşgeldin annecik...gökçeden haber falan yok ben de merak ettim şimdi:26:
vay egecikkkk ege bayağı büyümüş ya kocaman olmuşşşş ...maşallahhhh
ya ben de çok merak ediyorum gökceyi sezeryan olacaktı ama sancıları vardı normal doğum yapıcaktı...ondan sonra bir haber alamadım..ne oldu acaba yaa offff çatladımmm meraktannn
günaydın canım nasılsın?günaydın kızlarrrrrrrrrr.
idilcim evet yaaa hadi nete giremedi evde yok neti falan desek oda degil evde neti var ve şimdiye dogum yapıp ayaga kalkması lazımdı yani.bende çokkkkkk merak ediyorum telefonuda yok kimsede degilmiii:26::26::26:
Hoşbuldukk nasılsınız??
vay egecikkkk ege bayağı büyümüş ya kocaman olmuşşşş ...maşallahhhh
ya ben de çok merak ediyorum gökceyi sezeryan olacaktı ama sancıları vardı normal doğum yapıcaktı...ondan sonra bir haber alamadım..ne oldu acaba yaa offff çatladımmm meraktannn
günaydın kızlarrrrrrrrrr.
idilcim evet yaaa hadi nete giremedi evde yok neti falan desek oda degil evde neti var ve şimdiye dogum yapıp ayaga kalkması lazımdı yani.bende çokkkkkk merak ediyorum telefonuda yok kimsede degilmiii:26::26::26:
günaydın canım nasılsın?
başı kalabalık olabilir annesi filan var evinde belki annemi gelecek filan diyordu...belki o yüzden giremiyordur...ama yine de bir beş saniye girip haber verebilir her neyseee........ umarım gökce de mertişko da iyilerdir ya...
ay inşallah kötü birşey olamamıştır..herşey yolunda gitmiştir umarım...ama o anneliğin telaşından giremiyordur kızlar..ev falan kalabalıksa..:26:
evet ege kocaman oldu şiko ege ne olucak...
kızlar ben dün gece muhteşem yüzyılı hiç beğenmedim ya..biraz cıvıtmaya mı başladı ne..hele ki o dayak sahnesi neysi...
ben sadece başını izledim oda herkez izlio die bi bakem dedim ama kociş başka yeri açtı kim kimi dövdüükiii
merhaba kızlaarr :)))
merhaba kızlaarr :)))
ay delirecem haaaaaa niye kimse konuşmuyoooooo................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?