Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallahh
selam canlar günaydın geçmişi okucaktım yine ama aksamdan beri sayfalar ilerlememiş sanırım herkesin işi var. benimde oglan uyudu fırsattan istifade hemen yanınıza kaçtım..

hoşgeldin fıstık...nasıl oğlan iyi mi..

günaydın sekerim. ayy hep konusma istiyo ne anlatacagımı sasırdım :))
evet bizimki de öle ama zekayı arttıran en önemli şeylerden biri bebekle göz teması kurarak muhabbet edilmesiymiş.bırde bı yerde okudum bebegınıze dil çıkarın diyorespri anlayışı gelişiyormuş bu da zekayı etkiliyor..ben ege 3 aylıkken dil çıkardığımda beni taklit ediyordu o da çıkarıyordu...şimdi ise kahkahalara geçtik dün ben yalancıktan kahkaha attım ama nasıl gülüyo görsen çatlıcak sanırsın..baya eğlendiriyor bizi..
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm

Kızlar GÖKCEden haber var mı yaa...çoktan doğurmuş olması lazımm bugün ayın 20'sii!!!! :26: :26:

hoşgeldin annecik...gökçeden haber falan yok ben de merak ettim şimdi:26:

Hoşbuldukk nasılsınız??

vay egecikkkk ege bayağı büyümüş ya kocaman olmuşşşş ...maşallahhhh

ya ben de çok merak ediyorum gökceyi sezeryan olacaktı ama sancıları vardı normal doğum yapıcaktı...ondan sonra bir haber alamadım..ne oldu acaba yaa offff çatladımmm meraktannn

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın kızlarrrrrrrrrr.
idilcim evet yaaa hadi nete giremedi evde yok neti falan desek oda degil evde neti var ve şimdiye dogum yapıp ayaga kalkması lazımdı yani.bende çokkkkkk merak ediyorum telefonuda yok kimsede degilmiii:26::26::26:

günaydın canım nasılsın?
başı kalabalık olabilir annesi filan var evinde belki annemi gelecek filan diyordu...belki o yüzden giremiyordur...ama yine de bir beş saniye girip haber verebilir her neyseee........ umarım gökce de mertişko da iyilerdir ya...

Son düzenleyen: Moderatör:

ay inşallah kötü birşey olamamıştır..herşey yolunda gitmiştir umarım...ama o anneliğin telaşından giremiyordur kızlar..ev falan kalabalıksa..:26:

evet ege kocaman oldu şiko ege ne olucak...

kızlar ben dün gece muhteşem yüzyılı hiç beğenmedim ya..biraz cıvıtmaya mı başladı ne..hele ki o dayak sahnesi neysi...

ay inşallah kötü birşey olamamıştır..herşey yolunda gitmiştir umarım...ama o anneliğin telaşından giremiyordur kızlar..ev falan kalabalıksa..:26:

evet ege kocaman oldu şiko ege ne olucak...

ayyy evet yaaaa kalabalık falandır başı yani işallah öyledir ve o yüzden giremiodurrr.:26::26::26::26::26:

ben sadece başını izledim oda herkez izlio die bi bakem dedim ama kociş başka yeri açtı kim kimi dövdüükiii

ben izlemiyorum o diziyi ya..ama merak ediyorum internetten kaçırdığım bölümleri izlemem lazımm
kızlar face'ye bakın kızımın yeni resimlerini ekledim dün çekmiştim

ben 116,63€ biriktirdim ama çeyrek filan almadım :)) kızımın adına bir hesap açtım, biriktirdiğim paraları oraya yatırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…